Şimdi Ara

Microsoft, Xbox Scorpio'nun Gücü Konusunda Oldukça İddialı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alican88

    arkadas nasil oyun yok ?? su ex mantigini birakin artik pc yede cikiyormus ciksin abi ciksin neticede ben konsolumda o adam pc sinde oynayacak..o adamin pc de oynamasi beni niye rahatsiz etsin?? ha oyun var ama ps2-ps3-xbox nesline gore kaliteli oyun az..


    Şu olayı anlatamıyoruz işte, lafa gelince "konsol şöyle rahat böyle kolay ondan konsol tercih ediyoruz, yoksa bizde biliriz PC toplamayı" diyolar. Ondan sonra da konsoldaki oyunlar PC'ye gelince yaygara yapıyolar. E hani sen sadece rahatlığından vs. konsol tercih ediyodun, niye karşı çıkyosunki başka platformlara gelmesine
    Ne oluyo yani oynarken daha mı az zevk alıyosun o oyun PC'ye de çıkınca. Sen ne bakıyosun nereye çıkmış otur istediğin gibi oyna işte, diğer konsola çıkmış, PC'ye çıkmış sana ne zararı var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 25 Haziran 2016; 12:10:41 >




  • alican88 kullanıcısına yanıt
    Bunlar daha hic bisey. Yakin zamanda neler göreceksin neler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox ile MS'in yapacağı en iyi hareket windows altyapısına daha fazla geçip Steam'i çekmeleri olur. Oyun yok lafı tarihe karışır. Oyun fiyatlarında da "gerçekten cazip" olmaları lazım. Oyunlar dünya çapında giderek pahalanıyor.30-40$'a dolu dolu AAA alabilirken şimdi 60$'a kırpılmış oyun+40$ Season Pass+bilmem ne diyorlar. Aynı dolulukta oyunu 3-4 katı fiyata alıyorsunuz. Salt değerler bir şey ifade etmiyor benim için. Sen onu oyunlarda ne kadar kullanabiliyorsun, neyi kaç paraya sunuyorsun ona bakarım. Oyunculara daha çok seçenek sunulması lazım. 4K Ready olacaklar ama 4K oyun oynatamayacaklar. Gerçek 4K için GTX 1080 bile zorlanıyor hele 60fps için 1080 SLI gerekiyor. 1080p 60-144fps ama dibine kadar yüksek görsellikle sunmaları ve 4K orta ayarlar veya 1080p Ultra için seçenek sunmaları daha yerinde olur.
  • çok yukardan konuşuyorlar, dedikleri gibi olur umarım
  • Woogyboo kullanıcısına yanıt
    şu forumda iki şeyi öğrenemediniz gitti...
    1 - Adam gibi efendice konuşmayı
    2 - Birinin söylediğini anlamadan boşboğazlık etmemeyi

    Ben yazımın hiç bir yerinde PC de 4K oyun yok demedim. Önce bunu bir anla. Saçmaladığım falan yok. Yerim o bahsettiğin AAA ları. Gerçekçi ol biraz. PC de yayınlanan hiç bir ZOMBIE - SURVIVOR temalı oyun, 2013 yılında çıkan LAST OF US kadar olamadı. Hangi multiplatform oyunu bu kadar düzgün bir yapım oldu bana bir örnek versene. DYING LIGHT mı? DEAD RISING mi? DEAD ISLAND mı? :)

    Ben oyunlarda hikayeye ve oynanabilirliğe baktığım kadar bana sunduğu nimetlere de bakarım. Grafik gibi, optimizasyonu gibi yada daha da ileri giderek TÜRKÇE desteği gibi. Madem ki para veriyorum etinden sütünden en iyi şekilde faydalanmak benim hakkım. SONY tüm oyunlarını TÜRKÇE altyazı ile çıkartıyor hatta daha da ileri gidip TÜRKÇE DUBLAJ çıkartıyor. Bu benim için %100 ARTIDIR. Ayrıca tüm çıkardığı oyunlar sanat eseri tadında. Gelecek EXC oyunları da öyle... Şimdi sen bana XBOX'un da EXC leri var diyorsun, saysana bana ne var? GEARS OF WAR artık PC ye de gelecek, QUANTUM BREAK dediler hem XBOX ta rezil bir çözünürlüğü var hemde PC de berbat bir optimizasyonu var. Elini attığın elinde kalıyor. ALAN WAKE vardı zamanında o da sonradan PC de çıktı falan filan... Söylesene bana sana saydığım SONY PLAYSTATION EXC oyunlarını başka hangi platformda oynayabilirsin?

    Ben hiç bir yerde 4K OYUN MU VAR demedim... 4K OYUN VAR DA HANGİ OYUNLAR VAR :)

    UNCHARTED oynuyorsun, inanılmaz ötesi bir emek var ve tamamı orijinal TÜRKÇE DUBLAJ
    HEAVY RAIN yada BEYOND gibi oyunları oynuyorsun, ki buna yakında DETROID de eklenecek hem TÜRKÇE (heavy rain hariç) hemde FİLM TADINDA!
    UNTIL DAWN keza öyle, film gibi ve Türkçe destekli.
    GOD OF WAR oyununu zaten anlatmaya gerek yok. Bilen bilir, sende de varmış zaten PS3.
    LAST OF US denen bir oyun çıktı, son zamanlarda rezil rüsva edilen RESIDENT EVIL serisinden bizi kurtardı ALLAH'tan... O da maşallah TÜRKÇE!
    INFAMOUS SECOND SON zaten animasyon film gibiydi. O da full TÜRKÇE DUBLAJ

    Daha sayayım mı sana? THE ORDER, BLOOD BORNE, HORIZON, RESIDENT EVIL 7, SHADOW OF COLOSUSS, çıkması dört gözle beklenen ICO......vs vs. daha da sayarım. Eski çıkan yeni çıkan tüm EXC oyunlara bak. Ve ne hikmetse hiç biri XBOX ve PC de yok. Ama XBOX un birkaç oyunu hariç neredeyse tüm oyunların %99 u PLAYSTATION da var.

    Kısacası kardeşim benim önce konuyu iyi anlayacaksın. Ben 4K oyun yok demedim. Benim için en sağlam oyunlar (keyif aldığım oyunlar) PS4 te olduktan sonra XBOX 10K teknolojisine geçse ne olur?
    SONY, PS4 ile birlikte bu sene o kadar çok XBOX kullanıcısını kendine çekti ki... Yetmedi XBOX un elindeki EXC oyunları da çekti aldı (Dead Rising gibi...)

    Kısacası bana 4K olarak ne oynatacak XBOX? FIFA mı oynatacak, PES mi? Battlefield mi? Bana onlar 1080p olarakta yetiyor şuan PS4 te. Çünkü EXC oyunlardan fazla vakit kalmıyor zaten diğerlerine.
    Ben konsolu öncelikle optimizasyonu için alıyorum, ikinci olarak ta EXC oyunları için alıyorum. Bir çok arkadaşımda da PS4 var ve online hizmetlerinden de çok memnunuz.
    Adamlar TÜRKİYE ye yatırım yapıyorlar, TÜRK oyuncusuna yatırım yapıyorlar. Bu bana yetiyor. Umarım şimdi tercihimi ve KİŞİSEL YORUMUMLA NEREYE VARMAK İSTEDİĞİMİ ANLAMIŞSINDIR.

    SONY de elbet 4K ya geçecek ve elinde ARTI OYUNLARLA daha da farkı açacak. O zaman ne konuşmayı düşünüyorsun?
    Adamlar donanım yapıyorlar eyvallah ta hangi oyunların var e be kardeşim :) Ha diyorsan ki yok ben PC deki oyunları 4K oynayacağım XBOX ta o zaman o kadar bekleme git bir PC al be kardeşim :)
    Ne anlamı kaldı PC de ki oyunları oynamak için XBOX alıyorsan :)

    Ha unutmadan. İnsanlarla efendice konuş. Bir yerlerinden bir şeyler eksilmez merak etme.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASKERTUNGA -- 24 Haziran 2016; 17:06:58 >




  • Playstation exclusiveleri varken zor dostum zor.
  • Sony exclusive oyunlarıyla damgasını vurdu, microsoftta oyun yok anca multiplatform oyunları 4k oynatır o da yapımcının canı isterse.
  • MS dediyse yapar beyler en iyi konsol scorpio olacak daha iyisi gelene kadar.
  • Bu forumda gereksiz yere büyük harflerle cümle kurmamayı öğrenememişsin, bana efendilik dersi vermeye çalışıyorsun. Yorum yapmıyorum bu konuda. Her neyse.

    İlk mesajında sadece exclusiveler üzerinden gittin, Türkçe oyun, optimizasyon vs. yazmadın. Ben de sadece exclusive oyunu var diye konsol almanın saçmalık olduğundan bahsettim, lafımın da arkasındayım. Ben senin sadece exclusive diye oyun almamana laf ettim, yoksa diğer nedenlerin beni ilgilendirmez. Zaten oyunların hiçbirine kötü demedim, demem de. Ama "başyapıt" oyunlar sadece PS de yok. PCde de xboxta da mevcut. Sana göre Last of Us iyidir, benim tarzım witcher dır mesela
    Fifa ve pes örneği vermişsin iyi hoş da, 4k oyunlarının fifa ve pes ten ibaret değil işte. Pc kanadında eski çıkmış dishonored dan yeni çıkmış dooma kadar çoğu oyun 4k destekli zaten (Ha bunlara kötü oyunlar dersen o ayrı). Xbox kanadında ise özellikle Halo serisinin 4k olarak güzel gözükeceğini düşünüyorum. Aynı zamanda ps4 kanadında uncharted güzel gözükmez miydi sence? İlk mesajında araba yol örneği vermiştin hatırlıyorsan. Yol vardı ama araba yoktu bundan birkaç sene önce. Artık araba da var, ki yeni nesil konsollar geliyor. Bu iş MS ile başlamadı. Artık 1080p nin önü tıkandı çünkü. Sony mecbur geçmek zorundaydı 4k ya.

    Bu arada, "saçmalamak" kelimesini hakaret olarak görmen "saçma", çünkü hakaret değil. Zaten onun haricinde hakarete yakın bir kelime/cümle de kullanmadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Valla x balon beni gulduruyorsun koskoca yazilim devisin ama donanim bilgin 0 hersey t flop deil bit cekirdek hizi en onemlisi rop tur ah be mc sende yavas yavas ogrenicen

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yahu adamlar 50 kere 4K zorunlu olmayacak,isteyen istedigini yapar dediler.Sadece konsol native 4K oyun oynatacak kadar güclü hepsi bu Scorpio ya özel oyun getirmemeleri mümkün degil. MS o canavarin gücünü sömürecektir. En fazla 1 sene XO destek verir sonra hadi kardes bak irda daha iyisi var,git onu al diyecekler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chirrut Imwe -- 24 Haziran 2016; 19:55:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ms dan bi halt olmaz
  • kim sildi mesajlarimi niye sildi?? yine bir 18 lik genc yonetici atamislar anlasilan :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nemesis16 kullanıcısına yanıt
    Bak sen,adamlarin senin saydigin seylerden haberi yokmusvah MS vah bak Gelde sundan ögren

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6TFLOPs'dır gidiyorda PC tarafında tam anlamı ile 4K deneyimi için 9TFLOPs beygir gücünde E.Kartına ihtiyaç olduğu söylenirken 2K için üretilmiş gpu'dan nasıl 4K çıkaracaksınız göreceğiz
  • 4K için konsol alan geek'tir, nerd'dir, konsollar oyunları için alınır ve bu konsollar çıktığında insanların niçin konsol aldıklarını bir defa daha öğreneceksiniz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 24 Haziran 2016; 23:12:40 >
  • Bu konsolu ps4 neo ile karşılaştırmamak lazım. Ps4 neo, ps4 konsolundaki aynı oyunları 4k olarak işleyip gösteren bir konsol. Xbox scorpio ise başlı başına bir nesil . Xbox one oyunlarının oynatmanın yanında(muhtemelen xbox one oyunlarını oynatır)Kendine özel yani xbox one da olmayacak yada daha düşük grafiklisi olacak oyunları olacaktır.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BlackBeasT

    6TFLOPs'dır gidiyorda PC tarafında tam anlamı ile 4K deneyimi için 9TFLOPs beygir gücünde E.Kartına ihtiyaç olduğu söylenirken 2K için üretilmiş gpu'dan nasıl 4K çıkaracaksınız göreceğiz <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt="">


    Şu anki ile aynı render kalitesinde 4K görüntü verebilir doğru bir açıklamadır bu. 4K'yı konsolun odağına koyup, 4K oyun oynatamayacak konsol çıkarmazlar zaten.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu Microsoft'un anlayamadığı nokta bu Xbox One yaptınız kendine ait oyunu yok. Millet sizden bu nesilde oyun bekledi siz daha 3 sene olmadan yeni konsola geçiyorsunuz. Sony'de çatır çatır exclusive oyun duyuruyor. He Sony'de elbet buna bir cevap verecek ama oyun olmadıktan sonra zor yavrum zor. Konsol = exclusive oyundur. Sen bunu yapamadıktan sonra istersen 10 tflops konsol yap 6k görüntü sağla neye yarar. Oyuncular oyun bekliyor. Bu yüzden Sony bu yüzden PS Forever. Bu arada Sony yeni konsolu duyurduğunda emin olun Microsoft'un en güçlü konsol değimi de ortadan kalkacak ;)
  • hayırdır ps4 akbabaları burda
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.