Şimdi Ara

Microsoft Xbox Game Pass ve Seçili Birinci Parti Oyunlarını Switch'e Getirmeyi Planlıyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • microsoft oyun yapmayımı beceriyor sanki ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    İstediğin her yerde oyna felsefesine Microsoft'un kayıtsız kalmayacağını düşünürdüm fakat bu hamlesi beni oldukça şaşırttı. Üç konsol firmasının ortak yatırım ve kar payıyla tek bir konsol üretip oyunlarıyla rekabet ortamının en üst seviyeye çıkarıldığı uçuk bir hayalim vardı. İlk olarak online birlikte oynama özelliği geldi sonra da Microsoft ve Nintendo'dan böyle bir çalışma, hayırlısı bakalım.
    Bunu mutlak.sıfır'ın yazdığına eminim. Sıfır yine BSC ile gelmiş, siz ne diyorsunuz?
  • Bana da öyle geliyor, tek hesapla troll'lemek yetmiyor galiba. Bakarsın kendine de alıntı yapar birazdan...
  • MS iyice kafayı yedi e tabi japonlarla yarışamıyor akıllı adamlar sonuçta japonlar onlarla yarışılmaz amerikan oyuncağını her nesil çiğneyip geçiyorlar Sony bunu kabul etmez bu arada MS sürünsün
  • Nasıl olacak stream mi? Forza nasıl çalışacak switch 'de
  • PS4 için getirilse süper olur. Hep oynamak istediğim oyunlar vardı. Xbox almaktan kurtulurum..
  • Bence oyunculuk adına güzel bir hamle. Belki donanım olarak cihaz satışlarından düşer ancak yazılım tarafında o açığı telafi eder kazanç olarak.
  • Gamepass tüm sistemlere gelse ve crossplatform desteği sunsa,ülkemizdeki distürbütör kazığından komple kurtuluruz.İlerde olmayacak birşey değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Dark Poison-

    Gamepass tüm sistemlere gelse ve crossplatform desteği sunsa,ülkemizdeki distürbütör kazığından komple kurtuluruz.İlerde olmayacak birşey değil.
    Bence Microsoft öyle bir sistem yapar gibi geliyor. Gamepass konusunda sürekli reklam yapıyorlar sürekli yeni oyunlar getirip duruyorlar.
  • Bünyelerine yeni firmaları ekliyorlar, Ex oyunlara önem verecekler diyoruz bu seferde birinci parti oyunları diğer konsol platformlarına çıkarma söylentileri düşmeye başlıyor. Phil Spencer oyun piyasasına çicek dağıtma inadı yüzünden koskoca Xbox markasının altını oymaya devam ediyor.
  • Ne game pass ittifakı, ne oyun ittifakı, bu olsa olsa ZİLLET İTTİFAKIDIR ZİLLET İTTİFAKI!!!
  • Bana da oyle geliyor.E3 2019 da belli olur tahminim neler getirecekleri.
  • Ulan hem konsola çamur ata ata bitiremiyorlar hemde aç kurtlar gibi ağızlarından salya aka aka microsoft oyunlarının PS a gelmesini bekliyorlar.
  • rick dangerous kullanıcısına yanıt
    Uykunu almışsın, bayağı belli oluyor. Sen bu cihazların sadece sende veya belli bir zümrenin elinde mi olduğunu sanıyorsun? Parayı veren herkes alabiliyor...

    Ayrıca konuda senin aklınca saldırdığın hangi PS4 fanı Gamepass'ın PS4 e gelmesini istemiş veya gelmesini savunmuş bir söyle. Ben mesajlara bakıyorum böyle bir mesaj göremiyorum. Boşa atıp, doluya mı tutturmak istiyorsun, yoksa çamur at izi mi kalsın durumları?
  • Üçüncü post:
    Mehmetalpertr
    PS4 e getirirlerse o zaman Xbox almanın mantığı kalmaz gibi geldi bana.. Ama bunlar çok cesur hamleler.

    Yedinci post:
    Persona
    En sonunda Playstation a da getirecekler Phill reyiz emin adımlarla xbox ı bitirmenin peşinde, helal!

    Adamlar yanıp tutuşuyor.

    Müdür ben uykumu aldım ama sen alamamışsın biraz gayret et belki kendini zorlarsan alırsın.
  • rick dangerous kullanıcısına yanıt
    İlk mesajda yazan arkadaşın neyini gördünüz de Xbox'a çamur attığını söylüyorsunuz? Hadi bana, Persona'ya dedin de, bu üyenin öyle PS fanlığı ile alakalı pek bir mesajını görmedim ben.

    Persona'nın yazdığı mesajda da, açık bir şekilde Phil Spencer'ın kararı ile dalga geçiyor. Ki bu üyenin de Xbox'ı var, aynen benim olduğu gibi. Gamepass'tan faydalanmak istesek, açar Xbox'ı direk kullanırız, neden PS4'e gelmesini bekleyelim ki?

    Temelde kendim de "game as a service" felsefesine karşı biri olarak, PS5 döneminde böyle bir hizmetin geleceğinin paylaşıldığı mesajlarda bu fikre karşı çıktım. İstediğim ve beklediğim bir hizmet değil çünkü.

    Uykunu aldığını zannetmiştim ama senin bir kaç saat daha uyuman gerekiyor paşam, sütünü iç yat sen...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 2 Mart 2019; 11:3:22 >
  • rick dangerous kullanıcısına yanıt
    Ceavp veremediğin konularda neden olayı kişiselleştirip, kendini küçültüyorsun? Yaptığın şeyin ya farkında değilsin ki IQ seviyen bunu ciddi olarak destekliyor ya da eğlenmek için seni sen yapan ne özelliğin varsa bunlardan vazgeçmede bir sakınca görmüyorsun. Şahsen ben birinci olasılığı daha muhtemel görüyorum.

    Ben bu forumda sen ve senin gibi kendini bilmez bir dünya cahil gördüm. Cevap veremeyip, karşısındaki insanın özeline girecek kadar küçülen.

    Yahu neyi savunduğun bile belli değil, daha düne kadar profilin açıktı, kapatmışsın dün gece. Baktım bu eleman kim diye, forum arkadaşlarının bir kısmını şahsen tanıyorum. Bunların hepsi de geçen nesil ciddi PS fanı kişiler. Ne olmuş geçen nesilden, bu nesile, bu çocuğa diye düşündüm? Cidden zavallısın, Allah yardımcın olsun...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.