Şimdi Ara

microsoft oyun geliştiricilerine köstek atıyor.. bu ülkeye de

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bsc da alan wake trailerını gördüm.. ve düşündüm..

    Türkiye gibi güçlü genç ve bilişime yatkın bir ırka karşın, ne cihaz ne de oyunları pazarlamaması Microsofttan daha çok ucu oyun geliştiricilerine dokunmuyormu dersiniz?

    Misal baba oyunlar çıkınca güzel halkım nasıl konuşturuyor kendini oyun kalmıyor ps3 gow misal

    ama bunların aynısı eminim ki!!

    Alan WAKE!!!

    gears of war 3!!

    mass effect 3? belki

    ve benzeri şekilde piyasaya sürse hem ms hemde ubisoft, remedy, ea vb firmalar manyak rant sağlamaz mı?

    bugün bestbuy, electro world gibi ölü. .. seviciler 175 tllik fiyatlara satmaya utanırken 50$ yada € cindinden pazarlasa Live'ını satsa?

    şahsen ben Conviction için xbox 360 aldım eminim ki birçok ex. olsun olmasn oyunları sevenler alır alaacak gibide.. zaten satışı olmayan bir cihazın onbinlerce örneği olması bu bir işaret

    microsoft ta hernekadar güvenmesemde güvensizliğimi sürdürmesi kazanacak hiçbir şey yapmaması devlet dairelerimizde boy gösterip son kullanıcıya türkçe kaynak bile sağlamaması bu durumu devam ettiriyor.. bu kişisel düşüncemdir..







  • abi sen tamemen dolmuşun yav..

    Ama sonuna kadar da haklısın.Bizim gibi bir ırka bence hiç değer vermiyor.Türkler yeni şeylere çabuk alışıp ürünleri hemen elde ediyor.Örnek iPhone satışı.Şu anda elite bir cafe ye gidin çoğunun masasında iphone görülebiliniyor.He birde Facebook var.Şu anda en çok kullanan ülkeler arasındayız...

    Yani anlatmak istediğim iyi bir reklam ve iyi bir ücret olursa bu ülkede Xbox 360 çok satar...
  • :D bırakın geçenlerde banada geldi aynı olay bende buraya patladım rahatlasın bi adam :D
  • Kesinlikle çok haklı olduğun bir nokta arakadaşım ve dolmakta da haklısın.İnsan ister istemez NEDEN! diyor ama gel gör ki microsoft ne seni ne beni tınlar bu saatten sonra,satış politikalarını çoktan çizmiştir,üzülerek söylüyorum feryat etmek boşuna.Türkiye'de ki gayet üst düzey olan oyuncu potansiyelini ciddiye alsaydı xbox 360 daha ilk senelerinden resmi ve garantili olarak en azından deneme amaçlı satılırdı.Ayrıca bizim sesimizi duyuracak en sözü geçer kişiler Cevat, Avni ve Faruk Yerli kardeşlerdir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdogan -- 25 Nisan 2010; 23:04:00 >
  • Korsanın bu kadar yaygın olduğu bir ülkeye mi destek verecek Microsoft?

    Uykudan uyanın.
  • @Firenze

    lütfen artık şu bilinçsiz ve klasik cümlelerinizi kurmayı bırakın.Orjinal oyunlar ucuzlasın deniliyor e ülkede korsan oyun çok yaygın diyorsunuz.Diyorsunuz da bakalım ülkede kaç tane xbox 360 warez hakkında site var, forum var.Yurt dışına bakıyorum da birçok xbox korsan siteleri var ayrıca çok merak ediyoum xbox 360'ta FW işini kim çıkarttı.Artık bence sen bu kendini avutma yönteminden vazgeç.
  • toplumun bir olarak davrandığı çok az millet vardır. bizim huyumuz böyle. türk insanı kopyaya doyamıyor. herşeyi beleş olsun istiyor diyemeyiz. inan amerikada korsana yaptırımlar fazla olmasaydı aynısını onlar da yapardı. bunun gerçi birazda toplumun ekonomik rahatlığıyla alakası var. bizde istek var talep var. varlık var. imkan yok. öyle bi durumda da insanlar haliyle başka yollara başvuruyorlar. orjinal kullananlar bilir nasıl xbox oyunu sıkıntısı çektiklerini.

    hadi hep beraber korsan kullanmayalım da microsoft Türkiyeye açılsın diyemezsin. ki zaten böyle bişey yapsan dahi microsoft bunu farketmez bile. anca devlet yaptırım uygulayacak. sert yasalar çıkacak buna karşı. amerikada öyle kolay kolay barındıramazsın korsan. microsoft zaten öyle bazı milletlere garez yapacak halde olan bi şirket değil. hepsi ceplerini düşünüyor. para kazanacaığını bilse atlardı buraya da . demek araştırmış durumu görmüş. vehametin farkında yani. anca yasalar ve ne kadar uygulanabildiği değiştirir bu durumu. yoksa herşeyi biz şöyleyiz biz böyleyiz bize dağ dayanmaz beleş zift olsa koşarıza getirmeyin. her millette var bunlar. 4 ülke gezdim ben . neler gördüm




  • bence bu bahsedilen olay artık tamamen ms in elinde. sonucta ülkemiz gerçekten yetenekli insanlarla dolu.eski zamanlarda ms haklı derdik ancak şimdi düşünüyorumda orjinal olan işletim sistemini ,ms, hindistan ile anlaşarak 1 dolara verebiliyorken bizde durumu araştırıp bu ülkeden bişey olmaz diyerek ucuzlatmaması bence msin yaptıgı bir ayıp. tamam biz hindistan gibi 1 küsür milyar nufuslu değiliz ama bizde 10 dolarada satılsa bizde almayı biliriz.
    ne zaman ucuzlıcak orjinal yazılımlar yada oyunlar bizde? ms bunu istediği zaman. (son düşüncem budur arkadaşlar)
    orjinal bir kere ucuzlamadıki ülkemizde .. ucuzladıda bizmi alıp kullanmadık ????



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer10 -- 26 Nisan 2010; 4:42:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.