Şimdi Ara

Microsoft, Discord'u Satın Almak için Görüşüyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Microsoft Edge'i denemek ister misiniz?

  • Microsoft düş artık yakamızdan ya. Bi discord kalmıştı b*k etmediğiniz sıra onda.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Himurajutsu -- 23 Mart 2021; 14:27:16 >
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt

    Discord tencentin değil.

  • Yan çarlar nerede göremiyoruz bu aralar. Hahahahha
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Sony yapınca övgüler, methiyeler, şiirler. Microsoft yapınca güruh, merak, kahretmek :)


    Yok microsoft bişey yapınca övüyoruz ama bu konuda şüphelerimiz var
  • kataaay kullanıcısına yanıt

    70 veya 80 dolarlık oyun fiyatları ile geympessin aynı kefede değerlendirilmesi hatadır, elma ile armutu toplamak gibi, ben işin geympess boyutuna girmeyeceğim, fikirlerim belli ve bir çok defa izah ettim.


    Kendinize platform gözetmeksizin hangi platformda oyun alırsanız, alın fiyatlar üç aşağı, beş yukarı aynı. Atıyorum Call of Duty almak istesem hangi platforma bakarsam bakayım fiyatı aynı, değişen bir şey yok, bütün multiplatform oyunlarda böyle. Siz şimdi yeni çıkan bir MS özel oyununu Xbox'ınıza almak isteseniz ve D&R'a gitseniz mesela, size kasada; siz geympess üyesisiniz buyrun size bedava mı diyorlar veya dijital olarak süresiz kendi kitaplığınıza eklemek istediğiniz oyunlar bedava mı?


    Karşılaştırma yapacaksanız, Gold ile Plus'ı, geympess ile Now'ı kıyaslamanız lazım. Deseniz ki, geympess, Now'dan şu şu yönlerden üstün; tamam, koyarsınız ortaya önermelerinizi, insanlar tartışırlar.


    Gelelim Örnek verdiğiniz iki oyuna Hellblade ve Avoved. Şahsen Hellblade Ninja Theory'nin kendisinin ortaya çıkardığı bir kickstarter projesi, hatta bu IP'nin yaratılmasında Sony'nin çokta katkısı olmuştur, bir süre PS platformlarına özeldi hatırlarsınız. Bu durumda duyurusu yapılan Avoved bence MS'un ortaya çıkartacağı IP olarak konuşulabilir, o oyuna o zaman MS'un ürünüdür, güzel olmuş veya olmamış diyebiliriz.


    Ayrıca fiyatlarından şikayet ettiğiniz oyunların geliştirilme süreçleri 5-6 yıl, öyle 2 yıl çalışılıp oyuncunun karşısına konulan oyunlar değil. Zaten bunca emek döküldüğü için güzel oluyorlar, Cory Barlog'un inceleme puanları belli olduktan sonra ağlamasını hatırlayın, adamlar nasıl bir baskı altında, ne kadar emek dökerek hazırlıyor bu oyunları.


    Geympess meselesinden oyuncuların bir kısmı mutlu, bunu görebiliyoruz. Ancak şu ana kadar geympesse eklenen tüm oyunlar geympess için yapılmış oyunlar değildi. Aralarında 2010-2011 yılında çıkmış oyunlar var, bu oyunlar o zamanın anlayışına göre yapılmış oyunlar. Geympessin oyunlarının ne kalitede olacağını zaman içinde geympess için yapılan oyunlarda göreceğiz. MS mesela elindeki bazı stüdyoları 4'e, 5'e bölmüş farklı farklı projelerde çalıştırıyor. Buralardan çıkacak ürünleri bir görelim, fazla peşin fikirli olmayalım.


    Şahsi fikrimi tekrar ifade edeyim, ben abonelik sistemi ile yapılan oyunlara, bir servis gibi sunulan oyunlara karşıyım. Bunların kalitesinin şahsen aradığım kalitenin altında olacağına inanıyorum. Buyrun Netflix yapımlarına bakın, TV seyretmiş olmak için TV seyredenler belki seviyor olabilir ama benim bunca gereksiz içeriğe ayıracak zamanım yok. Aynı geympess sistemine eklenecek oyunlara ayıracak zamanımın olmayacağı gibi. Sakın bana 2010-2011 yılında çıkan oyunların geympesse eklenip, harikalar yarattığını söylemeyin, sevdiklerimi zaten zamanında oynadım, bitirdim. Takip ettiğim oyunlar içinde bir 10 yıl daha bekleyemem, basar parayı, kaliteli bulduğum oyunu alır, oynarım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 23 Mart 2021; 15:3:53 >




  • gılgamış.
  • Hahaha alsın da batırsın

    Mixer gibi Nokia gibi Skype gibi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olaya hep xbox tarafından bakılmış ama burdaki amaç discordu başkasına kaptırmamak. Vakti zamanında twitch'i amazona kaptırdılar durum ortada, aynı şekilde youtube'u google a kaptırdılar onunda durumu ortada. Discorda tıpkı twitch ve youtube gibi kendi pazarında uzun süre lider kalacak bir servis. Microsoft bunu rakiplerine kaptırmak istemiyor
  • Ya bu Mutlak ve avanesi ne ağladı be BSC Misafiri üyeliğinde. Ya zor değil aç gel bir üyelik, yasak değil. 😂😂😂😂😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hahahaha yazık:D:D:D
  • Psxx P kullanıcısına yanıt

    Kimin neyi, ne kadar yazacağına siz mi karar veriyorsunuz? Ayrıca bütün gün tartıştığımı nereden çıkartıyorsun? Yazılan 2-3 mesaj bana duyduğun nefret nedeni ile bayağı büyüyor gözünde desene.


    Hala yazdığım mesajları anlayamamış, Türkiye şartlarında en iyi konsol Xbox diyorsun, kime ne anlatıyorum ki ben?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu Sony'i de alsa bari tamamen kapatsa olayı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şuan ps5 ve Xbox kullanıyorum hacom kendim için demedim 3.dünya ülkesi durumuna düştüğünümuz için ekonomik anlamda genç oyun sever insanlar için söyledim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.