Şimdi Ara

Microsoft Daha Fazla Oyun Stüdyosu Satın Almayı Düşünüyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sony'i alıp kurtulmak yerine, acı çektirerek bitirmeyi düşünüyor herhalde Microsoft
  • RaiTrQ kullanıcısına yanıt
    Firmalar bethesda çatısı altında devam eder ama yayıncılığı %100 Microsoft yapar. Microsoft'un hedefi Ps kullanan adama Gamepass'e erişebilecegi cihaz (Xbox, Pc, Xcloud) aldırmak. Microsoft birinci parti stüdyoları arasında ayrım yapmaz, belki Nintendo tarafına bazi dusuk bütçeli Ori gibi oyunları çıkartabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Burada önemli olan Rockstar gibi 7-8 yılda bir oyun yapan hantal şirketler almamak.. Durmadan altın yumurtlayan Gamepass'i destekleyebilecek şirketler alabilmek..Zenimax buna çok iyi bir örnek oldu..Ben olsam bir dahaki sefere Square Enix alırdım.


    Kesinlikle Square Enix harika bir seçim olur; Deus EX, Hitman, Sleeping Dogs, Final Fantasy, Kingdom Hearts, Tomb Raider, Dragon Quest gibi gayet konsol seçimini etkileyebilecek oyunları var...Firmada her yıl oyun çıkartıyor yanii, Gamepass'ı gayet iyi desteklerler...
  • mojang zaten xbox ın olm
  • konami capcom felan alabilirler aslında yada direk ubisoft cd gibi şirkteleri
  • Ekran kartı alacağıma sanırım xbox alsam daha iyi olacak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Microsoft kadar saçma bir firma görmedim.Sea Of Thieves Steamden oynamak tam bir işkence. Yok hesabı şuraya bağla buraya bağla derken 30-40 dakika uğraştırdı(Arkadaşlarla oynamak için) Steam de ilk kez paramla rezil olduğumu hissettim.Saçma salak Xbox şeysi yüzünden.Bugün bir arkadaş daha aramıza katıldı.Gamepass ile oynuyordu normalde Steam'e geçti ama hesabını bir türlü aktaramadı, adama 0'dan hesap açtırıyor Steamden oyuna girdiğinde.En son Sea Of Thieves'a ticket attı onlardan cevap bekliyor. Yani Microsoft önce şu sorunları çözsün

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konami EA falan denmiş konami sadece bir oyun şirketi değil ve sadece iplerini almak için değmez ea aynı şekilde eskisi için güzle ipler ama günümüz için yetersiz büyük satın alım yapıldı yakın zamanda 6 ay içinde bir tane daha ufak stüdyo alımı yapılır neyse efendim keşke microsoft biraz pisleşip tüm bethesta oyunlarını exc yapsaydı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bir sorum olacak. Microsoft Bethesdayi satın aldı ya şimdi E3lerde Bethesda konferansiyla Microsoft konferansı birleşecek mi? Bethesda ayrı konferans yapmayacak mı?
  • Micrasoft abi kafaya koymus kimi aoirsa alsin cd projektten uzak dursun o benim biricik askim 🤩🤩

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Hitman markası Square Enix’in değil, IO Interactive’in markası artık.

    Bence bu sefer batılı stüdyo değil de, asya tarafından stüdyo satın alacaklar. Capcom, Square Enix, Bandai Namco, Sega ve Konami gibi devlerden birini alabilir. Yalnız burada bilinmesi gereken Square Enix, Sega, Bandai Namco ve Konami’nin sadece oyun geliştirme departmanları yok. Anime, müzik, pachinko, cafe, spor salonları ve restaurant gibi sektörlerde hizmet veren departmanları da var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Square enix bence de en iyisi olur ama biraz tuzlu. Şu son dönemlerde avangers dışında falsosu yok ki o da 65 puan falan aldı. Çok da kötü değil yine. Ayrıca sony ile çok yakın bir firma. Bunlar yüzünden ben pek ihtimal vermiyorum.
  • Naughty Dog'u alıp kapatırsa evime microsoft posteri asarım
  • Revrains R kullanıcısına yanıt
    Konami'nin tamamını almalarına gerek yok ki zaten. Sadece oyun bölümünü alsalar yeter. Koskoca firma kendilerine yıllardır yük olan bölümü uzay roketi modül parçası atar gibi bıraksa konami'nin gayet işine gelir. Şayet oyunlar için büyük planları ve umutları varsa değişir. Bu durumda da microsoft'un koca gövdesi işi bitirmeye yetecektir. Konami'nin oyun bölümü çok pahalı da değil zaten. Şirketin normal değerlerinin 3/20 kadarı oyun bölümüne ait.
  • Abi ms kimi alır bilmiyorum da şu son çıkan sonic renklerinde olan xbox kumandasından sonra redditte xbox ın sega yı alacağına dair çok komik fotoğraflar ve muhabbetler dönüyormuş, göz atın derim. İngilizceniz yoksa da sadece fotolara baksanız yeter

    https://www.reddit.com/r/xboxone/comments/ixy4it/regarding_the_latest_sega_rumours_calling_it_now/?utm_medium=android_app&utm_source=share



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkayselcuk -- 23 Eylül 2020; 12:52:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bethesda çok iyi alım fakat Microsoft'un senede 4 AAA oyun çıkarma planı var. Daha fazla oyun stüdyosu gerekecektir. Benim ilk adayım Bungie'ydi fakat id Software'ın alınmasından sonra Bungie'yi alacaklarını düşünmüyorum. Japonya'daki bir çok stüdyo Sony'e daha yakın. Microsoft'un yakın olduğu tek firma SEGA. SEGA'da iyi stüdyolar ve IPler mevcut. Özellikle Creative Assembly ve Relic Entertainment yeni Age of Empires serileri için yardımcı olabilir. Yine de Xbox için çok gerekli olmayacağını düşünüyorum. Persona ve Yakuza dışında PC'ye oyun yapıyorlar. Japonya'da aklıma gelen PlatiniumGames ve FromSoftware var. Özellikle FromSoftware Xbox için çok iyi olur fakat 2014'de Kadokawa tarafından satın alındılar. PlatiniumGames'in de Nintendo ile anlaşması var ama onları da alabilirler.

    CD Projekt 5 senede 1 oyun çıkarıyor. Oyunları çok kaliteli oluyor ama sadece 2 IP için 10 milyar dolar vermez MS. Zaten kendi oyunlarını kendileri yapacak kadar bütçeleri var. Satacaklarını sanmıyorum. Microsoft da almaz.

    AT&T WB Games'i satmaktan vazgeçmeseydi onlar da iyi olurdu. Yeni oyunlarında Game as a Service modelini uyguladıkları için satacaklarını düşünmüyorum. Zaten Microsoft'un Bethesda ile co-op değil de single-player oyunlara ağırlık verdiğini görüyoruz.

    Take-Two, Ubisoft, EA Games, Activision gibi firmaların alınacağını düşünmüyorum. Çok büyükler. Aklıma da başka firma gelmiyor. ZeniMax ile zaten piyasada alınabilecek en iyi firmalardan birini aldılar.

    Kadokawa satarsa FromSoftware en iyi alım olur. Onun dışında aklıma Larian, Platinium Games, Asobo ve IO Interactive geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-02177D6B6 -- 23 Eylül 2020; 12:8:11 >




  • Gamepass bizim gibi fukara ülkelerde tek çaredir. Aldım kullanıyorum mesela 2 ay alırım her oyunu bitiririm zaten bı daha da oynamak istemiyorsun. Benim işime yarıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sony diye bir şirket var, iyi oyun şirketlere sahip, iyi oyunlar yapıyor, onu alsa sırtı yere gelmez bana soracak olursanız...
  • capcomu alsın capcomu resident evil vandettayı 30 tlden oynayalım
  • pardon Resident Evil Villageymiş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.