Şimdi Ara

Microsoft: 4.2 TFLOPs Gerçek 4K için Yeterli Değil (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • dark dragon kullanıcısına yanıt
    UC4 de laf yok ps4 aldırtacak benim için tek oyundu Oynadım sonra da ps4 dü sattım zaten.Toplamda 2 yılda 3 oyun satın aldım
  • Microsoft ne anlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu haberler yerine 20 tane çöp grafikli exc oyun çıksaydı daha mutlu olurdum cidden. Konsol konsol değil at yarışına döndü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Böyle lüzumsuzlara çok takılıyorsun, insanda azıcık akıl, mantık olur. Düşünsene bu çapta ses getiren 3A exc. oyun yapacaksın, bunun 1080p/30fps olarak sunulan SP kısmında böyle bir faul olacak. İnan DF gibi siteler gerekirse pikselleri tek tek sayar, o faulu yine gol yapar. Ciddiye almayalım lütfen...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Wayward Son

    Exc. oyun stüdyonuz yok. İsterseniz 16K verin. Birazdan savunacak Xboylar da sakin olsunlar, daha geçen sene "ihi Halo, Forza isterse 720p olsun önemli olan oynayabilmek :)" diyorlardı. Ne ara grafik fetişi oldunuz?

    Peşin Cevap: "Örtök könsöllör öks. öyön öçön ölönmöyör" demeyin. Üzerim.</blockquote>

    Rare,Moon Studios,Coalition,343i,Turn 10,Play Ground.Bunlar kimin Sony'nin mi? Evet oyun konsolu ökskölösöv öyön öcön ölönmöyör troll ökskölösöv oyun olmayan PS4 2 kat fazla satti.Hadi toz ol.Adamlarin daha güclü konsol cikarmasi seni niye derinden etkiledi?


    Rare son on yılda hangi oyunu yaptı lütfen paylaş ve cehaletimizi gider.
    Moon studios neymiş wikipediadan baktım ori and blind foresti yapmışlar sırf liste kabarık olsun diye yazmışsın gene de çaban için tebrikler.
    Coalition dediğin adamlar adı üstünde Gears yaparlar.
    343 adı üstünde Halo yapar.
    Turn 10 Forza yapar.
    Playground neymiş kimmiş onu da bilmiyorum gene cehaletime ver, elde kalan gene halo-gears-forza adamlar Lionheadi kapatıp Minecrafta milyar dolar para saydılar daha fazla yazmaya gerek yok.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Metal-Gear kullanıcısına yanıt
    Baştan beri demeye çalıştığım şey texture kalitesinin 900p olduğuydu sanırım baştan beridir derdimi tam anlatamıyorum.

    En basitinden Gears of War'ın pc'ye ilk çıkmış versiyonu Xbox 360'dan port edildiği için 720p ve bu oyunu pc'de 4k'ya alsam dahi kaplama kalitesi 720p olduğu için bana istediğimi veremiyordu. Şimdi yenilenmiş sürümü çıktı ve 1080p kaplama kalitesiyle karşımıza geldi, grafikler daha gerçekçi yani renk paletleri daha iyi ve en önemlisi dış yüzeylerin dokuları artık daha gerçek.


    Şimdi bu örnekten anladığımız üzere mesele çözünürlük değil kaplama kalitesi. Uncharted 4'ü 1080p oynuyorsun diye oynadığın kaplamanın kaliteside 1080p olacak diye bir kural yok tıpkı 720p dokulu gears of war'ı 4k'da açtığın halde yine 720p kaplamayla oynamandaki gibi.

    Alttaki ps4 fanboyunaysa diyecek birşey yok yorumlarının 1 tanesi adam akıllı değil ne desek boş yani.

    PS4 4k oynatamayacak haberinin altına "olsun bizde exclusive var" yazıp sonra Xbox 4k oynatacak haberinin altına "olsun bizde exclusive var" demek resmen konsolla kafayı bozmuşluk demektir. Galatasaray yenilince olsun uefa kupamız var gibi mala bağlamış resmen. İyi o zaman exclusive var git 3 senede bir konsol al hadi buyur, silah zoruyla tutan mı var?

    Biz burada milleti yanlış yoldan çekmeye çalışıyoruz donanım forumundayız bir sistem dizdin mi 5 sene gidiyor sonrada bir ekran kartı değiştiriyorsun ve yoluna devam ediyorsun ne diye millete 3 yılda bir konsol aldırıyorsunuz ki? 3 yılda bir aldırdığın konsolun maliyeti pc'yi geçerken bide.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonacoDoom -- 23 Eylül 2016; 3:53:17 >




  • Bilgisayarda en azından adam akıllı çözünürlükte ve hızda oyun oynuyoruz... Resmen konsolcularla yıllardır dalga geçiyorlar... 60 fps çalışan konsol oyunu var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rindaman

    Bilgisayarda en azından adam akıllı çözünürlükte ve hızda oyun oynuyoruz... Resmen konsolcularla yıllardır dalga geçiyorlar... 60 fps çalışan konsol oyunu var mı?

    Doom, Overwatch, Dirt Rally, Metal Gear Solid 5 var. Yapımcı kaliteli ise ve isterse 60 fps rahatlıkla yapabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.