Şimdi Ara

Mi 11 ultra ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ikinci el mi 11 ultra aldım. Telefon şarjda değil, arka planda çalışan hiçbir uygulama yok. Telefonu kullanmıyorum bile ekranı kapalı olmasına rağmen ısınıyor. Örneğin gece uyumadan %40 olan şarjı sabah uyandığımda %5 lere düşüyor. Hem şarjı gidiyor hem ısınıyor. Telefonu günlük kullandığımda şarjı 1 gün gidiyor. Telefonu aktif(oyun, video, film) kullandığımda 4 saat kadar gidiyor. Sizce nedeni neden olabilir.

    Not: Telefonu sıfırladım sonuç değişmiyor.

    Not2: Camında çatlak var, ekran sağlam.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gencname -- 8 Eylül 2023; 4:49:18 >



  • Abi öncelikle geçmiş olsun, sorunun batarya veya anakart kaynaklı. Fakat tahminlerim yüksek ihtimal batarya. Aldığınız cihaz yurt dışı olduğu için kayıt direnç ile oluyor ve müdahale de anakarta yapılıyor. Batarya veya anakart dememin sebebi bu.


    45 den 8 e düşüş normal değil, zaten yüksek ihtimal cihaz 2 seneden fazla süredir kullanılmış. 120w ile sarj edildiğinden döngüyü çok hızlı dolduruyor, bu cihazların bataryasının 1 senede 1 değişmesi şart. İstanbuldaysanız kadıköyde sağlam 2 3 teknik servis mevcut, onlardan batarya değişimi yaptırın ve test edin. Yüksek ihtimal sorun çözülür.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.