Şimdi Ara

Mevzu Askerlik... Tecil Nasıl Olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar araştırma yapmadan konuyu açmayın diyenler olabilir ama ne kadar araştırdıysam da her kafadan bir ses çıkmış, kulaktan dolma sözler sarf edilmiş, herhangi bir elle tutulur kaynak yok. Şimdi soruma geliyim.

    Ben 2 senelik meslek yüksek okulundan mezun oldum. Mezuniyetten sonra da askerliği tecil ettirdim ama sınavlardan geçemedim. 3. sınıf tekrarı oldu üst üste 2 sene. Askerliği tecil ettirmem için şimdi de benim bölüm değiştirmem mi gerekiyo yoksa 3. sınıfı tekrardan okuyabiliyomuyum? Kimi yerde yazmışlar bu seneden sonra 3 sene olmuş sınıfta kalma olayı diye yalnız kaynak yok. Askerliği tecil ettirmem için nasıl bir yol izlemeliyim? Konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilot32 -- 24 Ekim 2010; 21:43:39 >



  • öğrenci bürosuna gidiyorsun. 2 sene üstüste kaldığın bölümden kaydını sildiriyorsun ve sıınavsız geçiş yapabileceğin başka bir bölüme kaydını yaptırıyorsun; ama bunun içni senden öncelikle askerlik durum belgesi isteyecekler. Önce askerlik şubesine gidip askerlik durum belgeni alıyorsun ardından öğrenci işlerine gidip kaydını yaptırıyorsun ve son olarak dersleri boşlamadan sınıfını geçiyorsun güzel kardeşim ok?
  • askerlik şubesine git gerekli açıklamayı yaparlar :)
  • Gelde sinirlenme şimdi.Sağa sola sormuş kulaktan dolma bilgi almış.Ulan bir askerlik şubesine gitmek çok mu zor.Olmadı telefon et kesin bir bilgi al.Hay allahım gelde kafayı yeme.
  • gidemedim arkadaşım va mı bi sıkıntın ben polis memuruyum işimden gücümden vakit bulupta gidemedim. kimilerine göre kolay olabilir benim için çok zor. ben sizden bilgi almak istedim. ister kafanı ye ister yeme umrumda değilsin. yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim. o kadar geyik konusu açılıyo biz adam akıllı bi konu açalım dedik laflara bak...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.