Şimdi Ara

Metal Gear Solid'i play-asia'dan sipariş ederken..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar oyunun çıkmasına artık sayılı gün kaldı.

    Ben oyunu play-asia'dan sipariş vermeyi düşünüyorum. Ancak sitede oyunun iki versiyonu bulunuyor: asya versiyonu (ingilizce destekli) ve amerikan versiyonu..

    http://www.play-asia.com/paOS-13-71-bp-49-en-70-2oim.html
    http://www.play-asia.com/paOS-13-71-bp-49-en-70-1vgb.html

    Ben asya versiyonunu, hem daha ucuz olduğundan ama daha önemlisi play-asia stoklarına 12 haziran'da hemen gireceğinden sipariş etmeye yakınım. Amerikan versiyonlar genelde mağazanın stoklarına (GTA4 alanlar bilir) çıkış tarihinden 4-5 gün sonra giriyor.

    Bu oyunun asya versiyonunda menülerde veya oyun içinde japonca/çince/korece bulunup bulunmadığını bilen ya da nereden öğrenileceği konusunda fikri olan var mı? "English language version" dediği için oyunun ingilizce olacağını tahmin ediyorum ama menülerden biraz endişeliyim.







  • asia versiyonu ingilizce o konuda dert etme bir çok kişi daha ucuz diye asia versiyonunu alıyor zaten
  • Sanırım gene de en azından manuelinin ingilizce olmama riski var ama göreceğiz artık. Bu durum oyundan oyuna değişiyor, oyunun içeriği hakkında bilgi veren bir site olsa çok iyi olacak aslında.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: magiccan

    Sanırım gene de en azından manuelinin ingilizce olmama riski var ama göreceğiz artık. Bu durum oyundan oyuna değişiyor, oyunun içeriği hakkında bilgi veren bir site olsa çok iyi olacak aslında.


    kitapçığı ingilizce değil bildiğim kadarıyla
  • online oynarken bir problem cikmasin US aldigimiz icin?Yoksa PAL mi alsak?
  • Aman dikkat edin, sonra Japonca kurslarina baslamayin. Ya da oyun oynerken bi elde japonca sozluk bi elde joystick. Link`w baktim yaziyor zaten ` Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (English language Version)` menulerde ingilizcedir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 21 Mayıs 2008; 6:12:55 >
  • Biraz riskli ama gene 12 haziran'da 175 ytl bayılmak zorunda kalmaktansa alacağım sanırım bu riski. Biraz sabırsızım da ...
  • Sendit.com'ya da GameSeek'den almak daha mantıklı bence. Hatta 75 Euro'ya (verebilecek varsa) Game.com'dan sadece Game.com'için hazırlanmış özel versiyon alınabilir. Yanında Old Snake figürü veriliyor (ancak sanırım yalnızca İngiltere içine gönderim yapıyorlar o ürünü)...
  • havuz elektroniği önerebilirim. bende play-asia dan gta aldım fedex ile 1 hafta sonra geldi. telefon açıp bu ne rezillik dediğimde ise yok kargolar eksik yüklenmiş bilmemne. 35 dolar bayıldım birde fedex olcak. hiç değmez yurt dışından sipariş vermeye. tahtakalede havuz elektronik 100-120 arası satıyor son çıkan oyunları. kutulu kitapçıklı jelatini açılmamış.
  • Snake, sanake, Snakeeeeeeeeeeeeeeeee...........................)))))))))))


    Merak etmeyin asia versiyon da full ingilizce olacaktır, Hideo yamuk yapmaz...
  • ben uncharted'ı asia versiyonu almıştım, ama alırken de zaten oyun ingilizce diye yazıyordu. ve oyun tamamen ingilizce çıktı,menülerin ve oyun içinin tamamı ingilizceydi, yani hiç sorun olmadı. galiba kitapçığının bi bölümü çince mi japonca mı neydi, zaten kitapçıkla pek alakam olmuyor. tahminimce mgs4 de dediğim gibi olacak. 5 dolarlık indirim kuponu da kullanıldı mı 73 ytl'ye geliyor. bence sendite bile 105 ytl vermek gereksiz.
  • Gecikme olması tabi işin bütün keyfini kaçırır.
    12 Haziran zaten perşembeye geliyor. Her halukarda onun fed-ex ile istanbul'a ulaşması bir sonraki haftayı bulacak. 18-19'unda elime ulaşır ve o haftasonu oynamamı engellemezse benim için sorun yok.

    Sendit veya başka avrupa sitelerini düşündüm ama dhl, ups veya fed-ex seçeneğini sunmadıklarından vazgeçtim.

    Play-asia'dan alınan GTA'ların gecikmesi bence normal. İlk mesajımda belirttiğim gibi, GTA4'ün asya versiyonu yoktu ve amerika versiyonlarının hong-kong'a gelmesi de sanırım biraz zaman alıyor.

    Tahtakale'ye ise gidecek fırsatım olmuyor. Platin'den almayı ise prensip olarak kendime yediremiyorum. Dünyanın en tok satıcısı orası herhalde.
  • play aisadan satın aldıgımızda fiyat farkı nedir bi de kac gün sonra elimize ulasıyor posta ile bırakıyorlar mı yoksa kapıdan mı veriyorlar elimize ps3 aldıgımızdada bu sekilde fiyat farkları nedir yoksa üstüne vergi biniyor mu?
  • Artık playasianın bir esprisi kalmadı gtayı 12 gün önce aldım ptt ile hala gelmedi, bana 87 ytlye mal oldu forumda 2.elde 75 ytlye bulmak mümkün. Yani ya beklemeden 110 ytlye satanlardan alınmalı oyun çıkar çıkmaz yada 2 hafta sabredip 2.el olarak uygun fiyatlardan alınmalı oyunlar, ben bundan sonra asla playasiadan alışveriş yapmam ki şimdiye kadar 20 küsür oyun almışımdır ordan.
  • playasiadan 3 kere sipariş verdim. 3ü de tam 11 günde elime ulaştı. vereceğiniz adres çok önemli. eğer bu oyunun asia versiyonunu sipariş ederseniz tahminimce 23-25 haziran gibi elinize geçer oyun. heryerde 5 dolarlık indirim kuponları var,onları da kullandığınızda 73 ytl gibi bir fiyata geliyor. playasianın reklamını yapmış gibi oldum ama bana oyunu 1 hafta erken oynamak için 30-40 ytl fazladan vermek gereksiz geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.