Şimdi Ara

MESLEK LİSESİ SON SINIF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba abilerim ablalarım ve saygı değer arkadaşlar ben meslek lisesi son sınıf öğrencisiyim ve kafamda yaşıtlarıma göre çoook fazla düşünce kaygı ve stres var yani ben öyle düşünüyorum ,sizce son sene mesleğemi odaklanıyım üniversiteyemi benim aklım şimdi yerine geldi ve bende üniversite istiyorum sizce okuldaki notları fazla takmasam üniversiteye hazırlansam olurmu yani derslerim ortalama olsa 60-65 gibi üniversiteye yoğunlaşsam olurmu abilerim ablalarım




  • çalışırsan yaparsın, video derslerle herşey kolay diyecek bir çok kişi çıkacak. ama gerçek şu ki üniversiteye girdikten sonra, 4 sene boyunca köpek gibi çalışmayacaksan, kantinde oturup, sınavda sınava derse katılacaksan, zamanını hiç harcama. üniversite diploması değerli diye aklın başına geldiyse, onu da unut. çünkü, piyasa işsiz üniversite mezunlarıyla dolu. tornanın başına geçirmek için, mühendis arayanlar bile çıkabiliyor. 4 sene işsizliği ötelemektense, piyasaya erkenden atılıp, mesleğini geliştirmek ve dil öğrenmek, sınav ekonomisine para kazandırmaktan çok daha akıllıca olur.

  • dergul D kullanıcısına yanıt

    ya aslında benim hayalim kendi işimi kurmak ve ordan ilerlemek açıkcası herkes üniversiteyi oku diploman bi cebinde dursun belki lazım olur diyorlar bende o yüzden okumak istiyorum üniversite ortamı kızlar,kafeler, öyle bir derdim yok amacım kendime yatırım yapmak cidden okumak için gitmek istiyorum . herkes hayatının en güzel yılları okuyarak harcama der bende tam tersi bu zamanlarımı feda edip ilerde rahat yaşamak istiyorum finansal özgürlük gibi

  • SadeceDüşün S kullanıcısına yanıt

    açık öğretim fakültesi, hem okuyup, hemde çalışma olanağı verir. onun dışında, gerçekten çalışıp, öğrenme isteğinin olması şart. sırf cebimde diploma olsun diye, gitmemeni öneririm.

  • Merhaba , Bölümün nedir ?

  • Oliver Wood kullanıcısına yanıt

    bölümüm elektrik elektronik

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SadeceDüşün

    bölümüm elektrik elektronik

    Eğer Sayısal Ayt çözebilirim diyorsan Üniversitede kendi bölümünün mühendisliğini okuyabilirsin fakat senin sorunun cevabına gelirsek benim çevremde fabrikada çalışan elektrik elektronik okuyan tanıdıklarım var hiçbiri Mühendislik veya MYO okumadı lise çıkışlı elektrik okudu ve iş sahibi oldular mühendis tanıdık var oda boşta ama mesela o dilini geliştirdi Avrupa vs düşünüyor işin özeti iş kendini geliştirmede kalmış biraz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.