Şimdi Ara

Merhaba O.C. hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Asus Sabertooth Z77 ve I5 3570K işlemci almış arkadaşım fakat ben 100 MHZ bile O.C. yapamadım. I5 2500K yı 4500 MHZ stabil voltajsız çalıştırdığım halde bu güzel işlemci ve anakartta yapamadım. Herşeyi denedim ve en son aklıma Power Supply geldi. Arkadaşım benden habersiz şu ürünü almış ben pek beğenmedim sizde Power supply dan olabilir mi?

    http://www.vatanbilgisayar.com/Güç%20Kaynağı/thermaltake-w0356re-litepower-700w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=47676

    80PLUS değil sebep bu olabilir mi yorumlarınızı bekliyorum.







  • Powerdan olacağını sanmıyorum.Sorununu tam anlamadım oc yapamıyorum diyosun yani yapınca sistem mi açılmıyor ya da nasıl yaptığını anlat belki bir yerde yanlış yoldan gidiyor olabilirsiin.
  • Kendi sistemim 2500k vs sabertooth p67 bir çok yöntem ile o.c. denedim hepsinde de başarılı oldum ama bu işlemcide çarpan artırma bus yükseltme otomatik ve manuel voltaj aklınıza gelebilecek tüm yöntemleri denedim Bir türlü olmadı, gücü kapatıyor ve tekrar açılıyor bios ekranı gelmeden tekrar kapatıyor ve O.C. ayarlarını sıfırlayıp O.C. failed yazıyor. 100 MHZ dahi arttırmam bu sonuçla bitiyor. Acaba z77 de benim göremediğim spread spectrum gibi disable edilmesi gereken farklı bir menü mü var?
  • Sorun tahmin ettiğim gibi güç kaynağı ile ilgiliymiş. Xilence 750 Watt 80PLUS ile çözüldü, problemsiz ve voltaj vermeden 4.5 GHZ çalışmaktadır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.