Şimdi Ara

Menzil arttırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    Evimizde turkcell fiber kullanıyoruz. Modem evin arka odasında fakat mutfaktan ve salondan kablosuz kullanım çok kötü olarak kullanılıyor. Evde eski bir modem vardı onu accesss point gibi yaptım idare ediyor ama çok sağlıklı değil.


    Tp-Link ürünleri gördüm. Sorum şu aslında: access point ile farklı isimle bir ağ yapıp kullanılabiliyor fakat beni isteğim farklı isim olmadan aynı modem ismiyle evin her yerinden interneti kullanmak. Bu mümkün mü?


    Kablolu olarak bağlantı hazır access point cihazına evin arkasında ki modemden.


    Şimdiden teşekkürler.




  • Merhaba, 2 tane asus aimesh özellikli router veya hazır aimesh kit alarak veya tp-link marka onemesh özellikli router (archer ax73) ve onemesh özellikli powerline ağ adaptörü (tl-wpa 8631p kit v3) alarak probleminizi çözebilirsiniz. Asus router için rt-ax82u ve rt-ax92u modellerine. Hazır aimesh sistem için zenwifi ax xt8 modelini öneririm. Tp-link Asus'a göre daha ekonomiktir ama asus daha stabildir ve router ayarlarında daha çok ayar imkanı sağlar. Ben evde tp-link ax73 router ve tl-wpa8631p kit kullanıyorum. Evdeki modem kurulumuda sizin bahsettiğiniz gibi. Çok memnunum. Markaya takılmazsanız tp-link öneririm.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam,powerline adaptörlere bakabilirsiniz.


    saygılar............

  • bu önerilen ürünlerde ayrı bir modeme bağlanır gibi farklı isim ve şifreyle mi giriş yapılıyor? yoksa mevcut süperonline bağlantımın ismi ve şifresiyle her yerden çekmesini mi sağlıyor?

  • Xiaomi mi router 4a giga versiyon vs TP-Link RE305 AC1200 Wi-Fi Range Extender


    Menzil arttırma

    bu cihazlar arasında ne fark var?

    Menzil arttırma




  • tp link deco m4 ve üzeri veya deco x60 sizin sorununuzu çözecektir.

  • szr_trace S kullanıcısına yanıt
    VodafoneNet evde plus hizmeti adı altında tp link deco cihazı veriyor. Şuanda xiaomi wifi pro kullanıyorum. Deco da iki cihaz varmış. Bir tanesini modeme bağlandığını, diğerinin evin her yerine koyabileceğimizi söylediler.

    Mevcut cihazla arasında pek fark var mı acaba.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aşagıdaki ürünü,inceleyin kararınızı öyle verin.etherneti yok,extenderdan çok şartlar uygun ise wifi yi kendi adı ile direk kopyalıyor.ben kullanıyorum,bu mağazadan aldım.



    saygılar.............................

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.