Şimdi Ara

Mektup # Dram-Aşk Csb Dizisi # 1.bölüm + Şarkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MEKTUP

    1. BÖLÜM

    Gökyüzündeki yıldızın ışıltısı gözlerinden yansıyordu gözlerime. Yıldızlar mı gülüyordu yoksa gözleri mi diye düşünürken birden o sözler ağzından döküldü: "Seni herşeyden çok seviyorum.". Evet. Beni herşeyden çok seviyordu. Her hareketinde her sözünde her bakışında dünyasının sadece benden ibaret olduğunu anlıyordum. İnanın bana bu o kadar güzel bir duyguydu ki kelimeler yetmiyor anlatmaya. Ben de ona karşı aynı duyguları hissediyordum ta ki 1 saat önce babamın bana söylediği şeye kadar.

    "Oğlum burada işler karıştı. Ben burada işleri düzeltene kadar hemen eşyalarınızı toplayıp annenle birlikte İsviçre'ye gitmelisin."

    Evet, bir saat önce bunu söylemişti babam bana. Nedenini bile anlatmadan yemek masasının üstündeki kapalı bir zarfı göstererek çıkıp gitmişti. Başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü adeta. Yavaş, ürkek adımlarla yemek masasına yaklaştım. Zarfı açtığımda içinden bir çift uçak bileti olduğunu gördüm. Hala olanların bir rüya olduğunu düşünüp adeta buz kesen parmaklarımla kendimi çimdikliyordum. Gerçekti...

    Bu durumu herşeyi olduğum aynı zamanda herşeyim olan kişiye nasıl söyleyecektim?

    ...


    2.Bölüm Çok Yakında..


    Bu geceki şarkı önerim




    Konunun daha fazla kişi tarafından okunması için üstlerde kalması gerekiyor arkadaşlar. Konuya atacağınız cevaplarla üstte kalmasını sağlayabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler..







  • yukarı
  • Okuyan arkadaşların yorumlarını bekliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.