Şimdi Ara

Mehmet Ceyhan KORONA BİTMESİN... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Tek tip anlayis artik bir parcaniz oldugu icin, fikir ayriliklari bulunan insanlarin tartisip tekrar bir noktada bulusmasina alisik degilsiniz tabi. Biz Asi olmadik, tutarlilik olceginiz bu ise asilar cikmadan daha once salgin politikasinin Asi Politikasina kayacagini anlattik. Ben burda bir tutarsizlik gormuyorum. Soyledigimiz ve Komplo Teorisi denilen hersey zamanla oldu ve olmayada devam ediyor. E simdi sormazlarmi sizin tutarliliginizin aynasi Mehmet Ceyhanmi diye? Kilavuzu Karga olanin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 11 Şubat 2022; 22:59:56 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Bazı şeyler doğru olduğu kabul edilmesi size çok zor geldiği için böyle. 2+2=4 dendiğinde mutlaka bir karşılık vermelisiniz gibi hissediyorsunuz herhalde. Tabi bu "en doğrusunu sadece ben bilirim" düşünceniz yüzünden asla dediğinizi sorgulatmayıp eleştiri kabul etmiyorsunuz. Kendi içinizde çelişseniz bile her konuda haklı olduğunuzu düşünüyorsunuz. Söylediğiniz bir şeyin yanlış olabileceği aklınıza bile gelmiyor, bu olasılığı bile asla kabul etmiyorsunuz.


    Mesela dünya düz diyordunuz ve öyle mi oldu? Şimdi cevap olarak "ben onu demedim" tarzda laf çevirmeden cevap verebilir misin? Ya da aşı olunca herkesin öleceği, ağır felç geçireceğinizi söylüyordunuz, böyle mi oldu?


    Hem kendinizi haklı çıkarmak ve başkalarına laf atmak için yazılan basit şeyleri bile çarpıtmakta üstünüze yok. Ama herhangi bir çarpıtma yapmadan konuşmak pek işinize gelmez tabi.Mehmet Ceyhan KORONA BİTMESİN... 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 11 Şubat 2022; 23:8:35 >




  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Dediklerin alakasiz seyler. Ben Dunya duzdur veya Ucgendir demedim. Dogru olan nedir? Genetik sivilarin Asi diye enjekte edilmesi yanlis dedim halen daha yanlistir diyorum. Dogru oldugunun kanitida yok zaten.

    Asi olupta zarar goren ne kadar insan var biliyormusunuz? Tabi bunlari Anahaberlerde goremezsiniz, cunku salgin cigirganligi yapilirken kimse asi hasari var demez. Ama salgin bir gecsin, pespese itiraflar gelmeye baslar. Simdilerde asilari savunanlar veya insanlari asiya zorlayanlar o gun geldiginde iste efendim biz aslinda oyle yapmak istemedik diye zirvalarlar…

    Her sorgulayan insani ezberden duzdunyaci Asi karsiti diye etiketlemekten vazgecin. Ezbercilik hipnotize olmus bilincsiz dusuncenin sonucudur, dusunurken biraz bilincli olunda bir seylerin farkina varin.

    Asi ve Pfizer ile



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 11 Şubat 2022; 23:33:32 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Bak yapma dediğim şeyi yaparak mesajına başlamışsın. Tam dediğim gibi düşünüyorsun çünkü. Başka şekilde düşünmen imkansız. Siz istediğiniz şekilde genelleme yaparken sorun olmuyor ama size yapılınca neden bu şekilde tepki veriyorsunuz? Dediğim gibi siz başkalarına düşünün, bilinçli olun diyorsunuz ama kendi dediklerinizi mutlak doğru olarak görüp asla sorgulatmayıp, laf söyletmiyorsunuz.


    Size göre aşı olup zarar gören milyonlar var ama aşı olduğu için hayatı kurtulan tek bir kişi bile yok. Bahaneniz de klasik "aslında var da göstermiyorlar, ileride göreceksiniz" şeklinde. Aslında ölen yok şeklindeki bahanelere girmiyorum bile.


    Aşı karşıtlığı yaparken bile sorgulayan insanları aşı karşıtı diye etiketlemekten vazgeçin diyorsun. Acaba bunu yaptığının farkında mısın? Sonuçta kendisinin hakaret ettiğini bile anlayamayan, destek verdiğin üyeler var forumda. Mehmet Ceyhan KORONA BİTMESİN... 





  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Iceriginde ne oldugunu bilmedigi birseyi kör gibi savunupta buna karsi geleni Duzdunyaci diye etiketleyip sonrada kendi dogrularini karsindakine zorla baskilamaya calisan sensin. Karsiniza Pfizer Sponsorlu iki Prof koydularmi sizin icin tamamdir. Arka planda farkli dusunen Prof ve Doktorlarin sesi ne dedigi ve kayda
    alinmasi zorlastirilan Asi hasar bildirim sistemide sizin icin birsey ifade etmiyor. Git kardesim isine surekli ayni laflari tekrar edip duruyorsun. Biz kimseye zorla birsey yaptirmiyoruz ama yasadigim yerde zorunlu asi yasasi cikarildi. Asi hasarlari hakkinda onemli veriler olmasina ragmen ortbas ediliyor. Ben simdi bunlari sana zaten bosuna anlatiyorum bununda farkindayim.

    Almanyada hastalarina Corona Asisi yapmamaya karar veren Doktorun meslegini icra etmesi zorlastiriliyor, neden? Bir doktor mecburmu Asi yapmaya? Adam Corona Asisi harici tum asilari yaparim ama Genetik sivilari hastalarima enjekte etmem diyor. Adami ders verdigi Uniden kovdular sirf bunun icin, bu abarti neden?

    Lafa duzdunyaci diye giripte ezberci diye nitelendirilince yan cizmek yok oyle. Ezbercilik ve etiketleme bilincsizlikten gelir. Futbol takimi tutar gibi bakarsiniz olaya farkina varmaniz zorlasir.

    Istedigin kadar doz asi ol bu beni ilgilendirmez olmayana saygi duyacaksiniz hepsi o kadar.

    Pfizer ve Ceyhan ile….



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 12 Şubat 2022; 1:7:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Şu anda sen kendin genelleme yaparken, lafları çarpıtmaya çalışırken yan çizmiş olmuyor musun? Etiketlediğinin bile farkında değilsin. Bu da bir çeşit fanatizmden kaynaklanıyor. Sonra senin etiketlemene, genellemene karşılık düz dünya diyordunuz deyince kendi yazdıklarını yok sayıp bana laf atıyorsun.


    Yalanlar, algılar yapmasanız, başkalarının fikirlerine saygılı olsanız, kendinizi mutlak doğruymuş sanmayıp eleştiri kabul etseniz böyle olmayacak. Bak şu mesajında bile bir prof işine gelmediği şey söylediğinde "Pfizer Sponsorlu" diye etiketleyip sizin için tamamdır diyorsun ama işine gelen profları kabul etmemizi bekliyorsun.

    Kendinizin farkında olmadığınız, işinize gelmeyen şeyleri yok saydığınız için tabi ki sizinle kimse düzgün tartışmaya çalışmıyor. Siyasi partiye, futbol takımına bağımlı olanlarla konuşmaktan farkı yok sizinle konuşmak.


    İşin kötüsü sizin bu kadar uçta olmanız düzgün argümanların da arada kaynamasına neden oluyor. Bu tarz düşünceleriniz sadece konuyu sulandırmak dışında işe yaramıyor. En azından şunun farkında olabilseniz keşke.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 12 Şubat 2022; 1:28:9 >




  • sözde aşı/sözde virüs/pcr/maske/kapanma zart zurt artık hiççç takmıyorum gündemimden çıkardım bu zırvaları, herkese tavsiye ederim. 1 adet bile o sözde sıvılardan olmadım ve kafa rahat. olan düşünsün!... onların kanı değersiz artık, ameliyatlarda istenmiyor ve bizim peşimizde koşuyorlar. valla 1 ünite 15000$ daha aşağı olmaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 12 Şubat 2022; 2:0:15 >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Mehmet Ceyhan KORONA BİTMESİN...

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Fotograftaki, Prof Mehmet Ceyhan mı ? Arkada Aşı Sempozyumu önde de 5000TL ödül yazıyor. Ceyhan para ödüllü yarışma düzenlemiş sanırım. TV programlarında Mehmet Ali Erbil para dagıtır ya onun gibi. Hmm düşünelim biraz. Eylül 2013 yazıyor. Hm yıllar önce neler olmuş. Çık çık çık... Eylül 2013 te minimum net aylık 773TL'ydi dolayısıyla 5000TL = min aylık x 6.5. Bugün degeri ile 6.5 x 4250 = 27.500TL sağlam para! Para ile bilim yapılır :) Bilim yapıyorlar orada :) Pfizer vermiş parayı. Para vererek aşı ürünlerinin reklamını mı yapıyorlar yoksa ? Türlü sorular doğuyor :) Covid tiyatrosu öncesi yoldan geçene 27,5 bin TL veriyorlarsa tiyatroda her gün TV'ye cıkacak profesörlere kaç bin TL veriyorlardır, ilgimi cekti şimdi ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Yazılanlara cevabım yok diyorsun yani.Mehmet Ceyhan KORONA BİTMESİN... 


    Zaten şu bölümde 2-3 kişi olarak sadece işi sulandırmak dışında başka bir şey yaptığınızı görmedim. Sizin kurduğunuz mantıklarla, sorduğunuz soruların aynılarıyla size yazılınca bambaşka davranıyorsunuz ya da genelde dostunun yaptığı gibi cevap verecek cesaret bile bulamıyorsunuz. Sırf bu tavırlarınız bile sizin ciddiye alınmanıza engel oluyor.

  • Sponsoru Pfizer olan adamdan, salgin hakkinda dogru seyler isitmeyi beklemek, Kurda Kuzu teslim etmek gibidir. Yukardakide halen daha cevap bekliyor, resimdeki cevabi goremiyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Hocam o konu üzerrine konuşmuyor ki :) Konu ne?

    Mehmet Ceyhan ile Ceyhan'ın Korona üzerine düşünceleri, amaçları.

    Konu bu.

    Bu kişi bunlara ne ölçüde deginmiş ? Hiç.

    Fazla söze gerek yok.

    Sözkonusu kişide ilgimi ceken bir başka şey, yorumlarında Arapça kökenli sözcükler kullanmasına ek olarak (onu nitekim ben de, herkes de yapıyor cunku Arapça dilimizin içine dek girmiş) bu kişinin düşünce iletim biçimi de Arapça :) Örnegin senin düşünce iletim biçimin Türkçe, o yüzden güzel, o yüzden bilgilendirici.

    Uzun sözün kısası,

    Konu üzerine hiçbir şey yazmaksızın sürekli Arapça yönelimli, konuyla ilgisiz, dolaylı biçimde saçma şeyler yazıp duran bir kişiye yazıyorsun :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 12 Şubat 2022; 20:41:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corona ile beraber Ceyhan ve turevleri bitecek cunku. Cok degil surda iki ay icinde Asi severler soylediklerini geri almaya baslayacaklar. Onlari bulbul gibi sakitan Politika sonlandirilacak.

    Artik kapida Rus Ukrayna savasi var. Yeni gundem bu olacak bir iki senede bunla oyalaniriz artik. Kimisi Ruscu kimisi Natocu diye tartisir artik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 13 Şubat 2022; 15:28:59 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Kırmızı çerçevedeki yazıya bak :) Ben demiyorum, Dunning Kruger'in yaptığı araştırma bunu diyor :)
    Başka bir yerde TV'deki haberler 13 yaşın anlayabileceği biçimde hazırlanıyor diyordu :)

    Mehmet Ceyhan KORONA BİTMESİN...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beraber cevap vermemek için laf çevirmeniz forumda komik oluyor. Gerçi birinin hakaret etmedim şakaydı falan diyen, forumda yazılan bir mesajı bile anlayamayan biri olunca başka bir şey beklemek zor. Öteki yazılanı anlayamayıp kendince cevap verdiğini sanan bir diğeri tarafından zamanında "dikkate alınmaya değmez" olarak görülen biri. Sonra gel de bunları ciddiye al.


    Bu bölümde ne zaman mantıklı cevap verdiniz ki. Zaman geçtikçe kendinizi bile yalanlayıp duruyorsunuz ama her şeyi süper bildiğinizi sanıyorsunuz nedense. "Düşünce iletim biçimi Arapça" sözünü ben yazsaydım 2 paragraf mesajla laf atardı bana. Tabi bol bol kelime oyunlarıyla. Klasik. Mehmet Ceyhan KORONA BİTMESİN... 


    Sonuçta "ignorance is bliss" derler. Haklısınız bir bakıma. Mehmet Ceyhan KORONA BİTMESİN... 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 14 Şubat 2022; 3:12:0 >




  • Corona-Cunta yonetimleri Marttan itibaren rafa kaldiriliyor. Almanya gibi zorunlu Asi yasalari cikaran ulkeler bu yasalari simdilik askiya aliyorlar. Sonnahardan itibaren yeniden ve daha giclu sekilde tekrar hortlayabilir. Yonetimlerin Politik yipranmasi ve halkin gosterdigi buyuk tepkiler sonucunda geri adim atmak zorunda kaldilar. Biraz guclerini toparlayip birazda yuzleri degistirip yeniden ayni seyleri yapmayacaklarinin garantisi yok.

    Simdilik tek bildigim Martin ilk haftasindan itibaren Avrupadaki ulkeler birer birer Corona tedbirlerini buyuk olcude simdilik kaldiracaklar. Buna 3G ve Test kuralida dahil. Bu yaz salgina ara veriliyor ve insanlar eski normal donemine geri donecekler. Bu yazin tadini cikarin, ardindan gelecek Sonbahar daha baskici olabilir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Kimse artık takmıyor nitekim. En cok takan, günde 260 ölüm oluyormuş diye söylüyor kimileyin ancak kendisi de inanmıyor. Tiyatronun izleyicisi kalmamışsa tiyatro oyuncuları da oyunu bırakır. tiyatro ile trilyon dolar kaldırıldı. "bedava aşı" haha vergi kasasından alındı o para paranın bir kısmı medyaya dağıtıldı. önümüzdeki sonbaharda yine hortlayabilir diyorsan o da paraları suyunu cekeceği için olabilir. yaz gelirken maskeciler maskelerini de cıkarır, kışın çeneleri üşümesin diye takıyordu coğu ya da "adettendir" diye takan da cok. El sıkışma yerine maskeyi indirip kaldıran gördüm ya da ceket ilikleme yapar gibi birisiyle karşılaşınca boynunda duran maskeyi kaldıranı da. Tüm bunlara virüsle savaş, bilim diyorlar... Ben saçmalık diyorum :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aşağıdaki yazışmayı twitter'da gördüm aşılıların kanı iyice bozulmuş durumda,grafen, ağır metaller ve kanserojen suni virüs ile zehirlendiler. hadi bakalım 1 ünite 15000$,beğenmiyorsanız başka kapıya !!!


    Mehmet Ceyhan KORONA BİTMESİN...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 17 Şubat 2022; 0:40:32 >
  • power-pc P kullanıcısına yanıt
    Aşı işlevi gereği kanı dönüşüme uğratır. Aşı olan birinin kanı değişir, aşının amacı budur nitekim.

    Ancak Twitter gönderisi, daha cok gönderenin bir düş ürünü gibi görünüyor. Alttaki tümceye yakından bakılırsa (Arapça deyimiyle "dikkat edilirse") büyük imlerle "mRNA sıvısız" yazılmış. Pek gerçek durmuyor. "1 saar içersinde" inandırıcı olmaya çalışayım derken yanlış da yazmış.

    Twitter'da esas gerçeğin bulunabileceğini sanmam. daha önemlisi Twitter'da kişiler özgürce düşüncelerini de iletemez. Twitter 'a üyelik el telefon nosu ile onay alarak değil mi? Bu, senin adresini bilmeleri demek. Bir arkadaş Arapların inanış sistemi üzerine Twitter de bir gönderi paylaşmıştı... ardından Cumh. Başsavcılığından belge adresine gelmişti! Belgede "toplumun coğunluğunun mensubu oldugu bir dine karşı eylem yapmaktan..." "ifade vermek üzere xx-yy günleri arasında bizi ziyaret ediniz" gibi bir şey yazıyordu. Buradan Twitter 'ın esasında bir devlet kuruluşu olduğu sonucu bile çıkarılabilir Bu durumda oradaki gönderilerden esas gerçeği değil, ancak devletin onayladığı şeyleri bulabilirsin sonucu da çıkabilir :) YT, FB gibi diger yığınsal Internet siteleri de benzer konumda.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • twitter daki %100 gerçekmi bilinmez ama %90 doğrudur. sıvılıların kanı beş para etmiyor. benim endişem devlet kan için sıvısızların peşine düşebilir. zorunlu kan bağışı çıkarabilir... askerde oluyordu,zorunlu kan alıyorlardı. diğer konuya gelirsek bu konuda yabancı bir numara ve IP adresi kullanabilirsin, azılı provakatör troller genelde böyle çalışıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 17 Şubat 2022; 23:26:9 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.