Şimdi Ara

Media markt değişim kararı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Lenovo markalı bilgisayarımı media markt adana şubesinden aldım ve ısınma sorunuyla ilgili tuketici hakem heyetine basvurmustum hakem heyeti beni hakli bulmus ve ayipsiz misliyle degisimine karar baglanmis. Bana posta yoluyla tebligat gelmedi. Ben e devletteki karar formunu alip media markta gidebilirmiyim? Ayni model uretimde yok suan bu yuzden ust modelinimi vermek zorundalar? Birde ben mersinde yasiyorum, sikayette bulunurken adana mediamarkti sikayet ettim degisim icin adanayami gitmem lazim yoksa mersin şubesinden degisim alabilirmiyim?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • muadil yok ise üst versiyonlarından birini vermek zorundalar aynısı daha yeni benim başıma geldi tüketici hakem heyetine başvurdum haklı çıktım misli ile değişim kararı çıktı samsung kavisli monitörüm vardı şimdi üretimde yok muadil de yok üst versiyonları var onlardan bir tane verecekler yani öyle olması gerekiyor bayramdan sonra bakacağım

  • Yanıtınız icin tesekkurler oncelikle, mediamarkta gittim ve bana tebligatin posta yoluyla gelmesi gerektigini ve geldikten sonra isleme alacaklarini soylediler. Once cihazi servise gondereceklerini ondan sonra muadil urun teklifinde bulunabileceklerini soylediler. Bilgisyarimi vermek zorundamiyim yani sonuc olarak karar belli , bir de bilgisayarsiz kalmak istemiyorum ki buyuk ihtimal sureci uzatacaklar. Sorum bilgisayarimi gondermek zorundamiyim yoksa gondermeden bana teklif verip anlastiktan sonrami bilgisayari vermem gerekir? Hakkimi bilmiyorum ve internette bununla ilgili bir bilgi bulamadim. Cevabiniz icin simdiden tesekkurler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aybekalp A kullanıcısına yanıt

    beni direk servisten aradılar cihazı buraya getirin yeni cihaz verilecek diye cihazı götürdüm onlar da samsung a göndereceklerini beni oradan arayacaklarını söylediler cihaz da oraya gelecek oradan alacakmışım mediamarkt geri vermedim ben süreç sende farklı işliyor sanırım

  • Anladım, teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 ağuatos tarihinde cihazi mediamarkta teslim ettim dakat 1 aydir ses yok sorudugumda ise muadil cihaz istenmis bekliyoruz diyorlar. Bende bugun icraya verdim takip baslandi. Merak ettigim konu ben cihazi 10.500 tlye aldım 2 yıl önce, icrayla birlikte bana yeni cihaz verilmeyipte iade yapilacak denirse faturadaki fiyattanmi yoksa suanki degerindenmi iade yapiliyor. Memur 2 hafta sonra gel kontrol edelim cevap gelmemişse gider alırız dedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.