Şimdi Ara

mBot iSro not logged in sorunu ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • mBot v1.121 güncel mbotu kullanıyorum bot yeni alındı kullanıcı adını şifreyi doğru yazdığım halde giriş yapmıyo internetten çözümünü aradım ama herkes crack li botun çözümünü yazmış isrodaki çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi ?? şuan botu kullanamıyorum verdiğim para yalan olsun istemiyorum lütfen yardım edin ...



  • 2 sene önce mBot kullanıyordum. Hatırladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışacağım. Bot'un ID kısmına, mBot'un forum sitesinde kullandığın kullanıcı adını mı yazıyorsun acaba? Forum ID ile bot ID aynı değil, PW'ler aynı sadece. Bunu bir kontrol et derim. mBot'u takip etmiyorum, auto walk özelliği eklenmiş mi? Eğer hâlâ script çiziliyorsa, hemen sBot'a geç derim. Buraya bir bak derim. 1 ay uzatılmış sBot hesabı oldukça uygun bir fiyata satılıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SixSixSix

    2 sene önce mBot kullanıyordum. Hatırladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışacağım. Bot'un ID kısmına, mBot'un forum sitesinde kullandığın kullanıcı adını mı yazıyorsun acaba? Forum ID ile bot ID aynı değil, PW'ler aynı sadece. Bunu bir kontrol et derim. mBot'u takip etmiyorum, auto walk özelliği eklenmiş mi? Eğer hâlâ script çiziliyorsa, hemen sBot'a geç derim. Buraya bir bak derim. 1 ay uzatılmış sBot hesabı oldukça uygun bir fiyata satılıyor.

    auto walk özelliği geldi hatta sevilen bi bot olduğunu da biliyorum ve sbot daha önce hiç kullanmadım mbot a alıştığım için onu kullanma taraftarıyım ama neden böyle bişey yapıyo anlamadım büyük ihtimalle senin dediğin gibi olucak hocam forum ID yi yazıyorumdur muhtemelen henüz çözemedim ama bakıyorum bulucam bi çaresini inş. yardımın için teşekkür ederim..




  • Opfer O kullanıcısına yanıt
    mBot'un forum sitesinde, "Botaccount / Buy mBot" bölümüne tıkladığında, bot username çıkıyordu diye hatırlıyorum. Şifre zaten foruma girdiğinle aynı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 20 Haziran 2013; 3:58:24 >
  • Konunun başlığına dikkat ettim de; acaba indirdiğin bot iSRO yerine başka bir client'a ait olabilir mi? Buraya bir bak derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 20 Haziran 2013; 4:03:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SixSixSix

    Konunun başlığına dikkat ettim de; acaba indirdiğin bot iSRO yerine başka bir client'a ait olabilir mi? Buraya bir bak derim.

    yok güncellendi mbot güncelledim tekrar denedim yine olmadı ya zaten yapamazsam yeni bot id pw alıcam yada sbot alıcam başka türlü olmicak teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.