Şimdi Ara

Max Payne ile Spec Ops Satışları Kötü! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Max Payne 'in kendi hikayesinin devamını oyuna uyarlamazsan olacağı buydu. Rockstar başka ne bekliyordu ki?

    oyuncular Max Payne 2 'nin devamını bekliyordu ama karşılarına Hawai plajından fırlamış gibi duran, orijinal hikayeden uzak kafayı kazıtmış ve yaşlanmış bir Max Payne çıktı.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • kötu olmuş uzuldum. tps oyunlara talep niye bu kadar az anlamıyorum fps olsa deli gibi satar talep olmayınca arz olmaz zaten etraf fps çöplugu böyle oyunlara ihtiyacımız var.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Max Payne 3'ün neresi kötüydü? Hiç anlam veremiyorum. Bütün seriyi oynamış biriyim. Ama galiba max payne fanı olupta 3. oyunu beğenen tek kişi benim galiba
  • Madem zarar etmişler, Red Dead Redemption'u PC'ye çıkarsınlar. Şahsen çok oynamak istiyorum o oyunu... Bence Max Payne 3 gerçekten iyi bir oyundu. Fiyatlar ucuzlasın satış sayısı artacaktır.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Max Payne 3'ün pc versiyonu 150 TL iken tabi satamaz.(Ülkemiz için konuşuyorum.) Steamde de oyun 60 dolar.Ben şahsen hiçbir oyuna bu kadar para vermem.Hele birde böyle serinin kötü oyunlarına hiç para vermem.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Max Payne'ni oynamadım.Ama Spec Ops bence çok iyi bir oyundu.Bence iyi satması gerekiyor.
  • Max Payne için üzüldüm orjinal alıp ps3 te oynadım hikayeye bağlı kalmıyıp oyunu değiştirmişler ama bence çok güzel bir oyuna dönüştürmüşler ben beğendim ama Spec Ops The Line satışlarının düşük olmasına hiç üzülmedim tamam bir oyunda bir ırka laf atılsa bile bu göz ardı edilebilir bu bir oyun denir ama oyunda direkman ALLAH NO gibi bir ifadenin geçmesi bir dine hakarettir kabul edilemez
  • O alan 3 milyon da arkadaşın dediği gibi eski havayı bulacağını sanan Max Payne fanlarıdır.Kalkıp Rockstar'ın oyun dünyasındaki yerini tartışmaya kalkacak kadar troll değilim lakin Max Payne 3 olmadı kabul etmek lazım.Max Payne apayrı bir dünya,Rockstar'a göre değil.Anca böyle kuru grafik ve aksiyon oyunu yapabilirdi..Herkes bildiği işi yapmalı.
  • bence max payne 3 en büyük eksisi hikayeydi
  • Böyle yok efendim bu oyunu başka bir oyun sanıp devam ettirirsen olacağı buydu diyenler oyunu oynamışmı bilemiyorum. Oyunun yarısı karanlık mekanlarda geçiyor siz hala hawai tişörtleri diye yakınıp duruyorsunuz. Max payne serisi zaten hiçbir zaman çok satmış bir seri değildi.
  • bence bizim türkler artık oyun yapmalı :D bunlara kaldık baksanıza :D
  • insanlar call of duty leaouge legends ve fıfanın multiplayerinidan başını kaldırabielcek oyunlar mı sanıyorsunuz bunlar tr twitch açın izleyin anlarsınız niye satmıyor bunlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gageracer

    bence sorunu sadece ama sadece fiyatı.Artık oyunlar 30-35 doların üstünde satılmamalı en azından digital versiyonları.Hadi anladık kutulusunda mağza karı var dağıtan kamyoncu vs. ama digital de ne var?Server masrafı dışında ne var cidden?Mağza karı hadi steam de de var fakat 20 dolar a oyun da var 10 a da sen 50 ye neyi kimse bu devirde satmaya çabalıyorsun?
    Kaldı ki mobil oyunların çoğu bedava veya ortalama 1 dolarken artık bu iş modeli patlar.

    http://www.rockstargames.com/maxpayne3/credits

    Bu kadar insanın ücreti/maaşı da bu oyunlarla karşılanıyor. Bunun haricinde alınan kullanım hakları, lisanslar, reklam masrafları, geliştirme-bakım ücretleri, ve kocaman bir şirketin sabit her türlü gideri de var.

    5 dolara da oyun var ama ya başka yerden kazanıyorlar (oyun içi ek ödemeler, reklamlar), ya da zaten bir avuç kişinin yapmış oldu bağımsız oyunlar oluyor bunlar.

    Ben oyunlar ucuz demiyorum ama "sadece server masrafları var" demek bir hayli garip geldi.




  • Fiyatları Düşünce Yok Satacak

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Max Payne 3'ü beğenmeyenin oyun zevkinden şüphe ederim, bu neslin en iyi TPS oyunu ilan ediyorum onu. Uncharted ve GeoW dan da öte bir yapım 3 kere bitirdim 1 kere daha bitireceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Max payne serisi zaten hiçbir zaman çok satmış bir seri değildi.
    Tam aksine Max Payne 2001 yılının en çok satan PC oyunlarından biri olmuştu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 1 Ağustos 2012; 11:00:10 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • oyun çok kaliteli ve eğlenceli satmasa da bu gerçek değişmez

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • max payne i karanlık dünyadan çıkarıp brezilyaya sokarsan olacağı budur.. benmim gözümde hala en iyi max payne oyunu the fall of max payne dir..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Spec Ops The Line normal olabilir ama Max Payne biraz garip düşük satması.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musAKka
    http://www.rockstargames.com/maxpayne3/credits">http://www.rockstargames.com/maxpayne3/credits</a><br> <br> Bu kadar insanın ücreti/maaşı da bu oyunlarla karşılanıyor. Bunun haricinde alınan kullanım hakları, lisanslar, reklam masrafları, geliştirme-bakım ücretleri, ve kocaman bir şirketin sabit her türlü gideri de var.<br> <br> 5 dolara da oyun var ama ya başka yerden kazanıyorlar (oyun içi ek ödemeler, reklamlar), ya da zaten bir avuç kişinin yapmış oldu bağımsız oyunlar oluyor bunlar. <br> <br> Ben oyunlar ucuz demiyorum ama "sadece server masrafları var" demek bir hayli garip geldi.


    Söylediğin noktada haklısın.Yapımcı ve dağıtımcı ekibin kazancı.Fakat bir de şöyle düşün.Ekonomi bilgim çok iyi değildir kaldığım bir ders ama 50 dolara tahmini satış rakamları diyelim 2 milyonsa eminim ki 40 ya da 35 dolar olsaydı tahmini satış rakamları 2 milyonun üstünde olurdu.Burda olay optimum fiyatı bulup,ürünü maksimum satış sayısı çarpı fiyatla kazançlarını bulmak değil mi?Hem belki bu yöntem ile sektörde bir çığır açarlardı hem de satışları gerçekten 2001 deki gibi rekor kırabilirdi.Bu mantıkla Rockstar ın şu anda aldığı zarardan bir farkı olmazdı en azından.Bu fiyatlandırma fikrinde ben çok ısarcıyım.Steam de bu iş gayet yapılabilir bence.En son baktığımda 25 milyon kullanıcısı olan bir platformda yaz ve yılbaşı indirimlerini beklemeden oyun çıktığı anda daha uygun fiyatla satış patlaması yapmama şansı yoktu max payne isimli herhangi bir oyunun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gageracer -- 1 Ağustos 2012; 12:04:23 >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.