Şimdi Ara

Max Payne 3 Video İnceleme (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
1
Favori
42.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • kim ne derse desin 3 oyunu da oynamış biri olarak diyorum ki : bizim max aynı max

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ps3 de aldığımda 2 bölüm oynayıp,sıkılıp 20 gün hiç açmadım hatta değiştirmeği bile düşündüm..1 haftadır başladım ve harbiden müptalası oldum.her gece 2 saat oynuyorum.gerçekçilik 4 bölümden sonra tavan yapıyor..bazı sahnelerde vay dedirtiyor.aksiyon mukemmel..amma..

    sıkıcı yanları:
    araştırmacılık sıfır...hababam de babam vur -kır.ateş ett..ne kadar adam vurdum bilmiyorum..1000 tane var sanırım 13 . deyim daha...sahnelerdeki bozulma efektleri o kadar sıkki ,sahnenin sinamatik güzelliğinide bozuyor..her zamanda bullet time yapamasaydık daha iyiydi.

    yinede kaliteli bir aksiyon olmuş şu oyun yokluğunda..
  • Güzelim Max Payne atmosferi yok olmuş gitmiş. Allah belanı versin Rockstar. Remedy nerdesin!

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Amrothrim

    Güzelim Max Payne atmosferi yok olmuş gitmiş. Allah belanı versin Rockstar. Remedy nerdesin!


    GTA 5 oynarsan laflarını sana iade edeceğim :S

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • yüklemeye başladım hadi bakalım
  • Oyun hakkındaki görüşlerimi belirtmezsem rahat edemiyecegımı anladım ve bir solukta siteye girdim."Max payne" adını duydugumuzda bizi heycanlandıran oyun, 4-5 saatlik tadı damagımızda kalan aksıyon oyunu ve bunun ıcın 3-4 sene beklememız gerektıgınıde bılıyorduk.Bana bunları hatırlatıyordu max payne, arkadaslarım oyunu oynamıs ve cok ıyı dıye benımde azımı sulandırmıslardı.Bende oyunu edındım ve oynamaya basladım.Oyunun yaklasık yuzde 80nındeyım ve oyundan sıkıldım ne zaman bıtse dıye beklıyorum.Boyle bırsey olabılırmı,bız herzaman max ı hıc bıtmesın aman cok oynamayalım sımdı bıtecek dıe oynardık ama tadı damagımızda kalarak bıterdı.. sımdı ıse oyunun bıtırıp bılgısayarımdan sılmek ıstıyorum.Nedenıne bırazdan degınecegım.Hatta maddeler halınde yazıyım okuması daha rahat olur.
    1.Oyunda koşma yok sabit hızda hareket edıyoruz dusman arkadan sıksada tın tın ılerlıyor max.
    2.Oyunda yuksek objelerden ust platformlara gecıslerı E tusuyla yapıyoruz space tusunu kullanırsanız sacma sapan atlamalar yapıyor buda aksıyonu baltalıyor.
    3.Bullet time olayını sevmedım,tam bır ıskence, adamlara sarjoru bosaltsanızda olmuyorlar,zamanınız bıttınde yerde yatarken kalbura donmus halde klasık "dead" yazısı.Oyunu kolay derecede oynamama ve ıyı bır mouse kontrollerım olmasına ragmen oyunda en az 50 kere oldugumu rahatlıkla soyleyebılırım.Bırı bana ates edıyor ama nerden goremıyorum bıle,gordugumde olmus oluyorum muhtemelen.Sanırım oyunu yapanlar sureyı uzatmak ıcın karakterımızın olmesı yolunu secmıs!!!
    4.Ara videolar: aslında ara vıdeo denmez oyunun tamamı vıdeo, 2 dakıka vıdeo gecıyor 10 sanıye karakterı ılerı goturuyorsunuz tekrar vıdeo, elım klavyede kontrollerın bana gecıcegı zamanı beklıyor ama nerde...bır aksıyon oyununda bukadarda vıdeo yapılmaz.Pes
    5.Kontrol sistemı ınanılmaz kötü,cogu zaman dusmanları goremıyor,bullet tıme kullandınızda sacmalasan kamera acıları bızı olume terkedıyor..
    6.Sadece Vur! oyunun mantalitesi bu, dıger maxlerdede bu sekıldı dıyenler olacaktır ama burda okadar yavan bır senaryo varki,oyun bıtsın artık dıye cıle cektım.Aksıyon sahnelerını oyun kendı dınamıze etmıs ornegın catıdan kayarken sana sadece mouse kontrollerını bırakıyor bı shouter oyunu oynuyormusunuz hıssı uyandırıyor burda.Ben ısterdımdı o catıdan ben kayayım ben zıplıyayım ben agırlastırayım ben vurayım.ama bunun sadece son kısmını bız yapıyoruz-onuda oyun kendı yapsa zaten vıdeo olcak oyun baska bırsey degıl.
    7.Ölmeyen düşmanlar! adamları kursunla dans ettırıyorum tamam ıslerı bıttı gıdebılırım derken bana sıkıyorlar ve oluyorum,zaten can barım cok hızlı bosalıyor.Bır max oyununu bı kenara bırakalım hıcbır oyunda bukadar öldüğümü ben hatırlamıyorum.
    8.Siper alma, yüzememe,platform geçişleri: evet arkadaslar bızım max payne yuzemıyor,suya atladınızda yada dustugunuzde bır ara sahneyle sudan cıkıyor yanı bunu batmandaki ölme yok olayı gıbı yapmıslar, çok sasırdım.Sıradan bir işlevı bıle yapamıyorsa ne anladım ben bu işten..
    9.Snıper elite çakması ara sahneler! son adamı yada kafadan vuruslarda sınematık gorunume gecıyor kamera snıper elıte oyunundakının aynısı ama ne gerek var neden aksıyonu baltalıyorsunkı,ben adamı oldurur gecerım arkadas izlemekte neyın nesiii.O kadar yanlıs yerlere egılmıslerki oyunda saskınlıkla izledim.
    10.Oyunun dinamiklerine gelicem mesela bazı yerlerde kırılan patlayan objeler var ama bunlar hıcbı sekılde gozunuze batmıyor,oyuncuya uyandırılmamıs daha dgrusu ben adamları olduruyorum bı bakıyorum daha sonra aksıyon yapma sahnesı koymuslar=) etraftaki sarı tüpler uncharted serısınden asına oldum ıcın kacmadı gozumden.Yalnız dusmanları haklamak ıcın daha farklı olumcul sahneler beklerdım acıkcası.(bir stronglehold bır sleepıng dogs)..
    Eger ıyı bır oyuncu sevıyesındeysenız ve beklentılerınız yuksekse bu oyundan keyıf almanız cok zor.Zaten sınematıkler sızı baltalıyacaktır.Maxın yaslandırılması gereksız,keza yenı bı serıye baslıyosun,bundan sonrakınde maxı bastonlumu gorecegiz!
    +Oynun Grfikleri çok sğlam,bazen gercek hıs

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Güzel video eline sağlık
  • oyunu güzel bir oyun diye aldım. 3. sü çıkmış kesin iyi bir oyundur diye. aldığıma pişman oldum. arkadaş oyunun çoğu cinematic le geçiyor. cinematic + ilerleyip silahlı adamları öldürmek . oyun dediğiniz bumudur yani grafiklerde abartılacak kdr iyi değil. oyunun yarısına gelmeden sıkılıp başka bir oyuna geçtim. puanlama da haksızlık var gerçekten . resident evil 6 ya o kdr laf söylemiştiniz. re 6 bu oyuna bin basar . puanlamada büyük haksızlık var diye düşünüorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    oyunu güzel bir oyun diye aldım. 3. sü çıkmış kesin iyi bir oyundur diye. aldığıma pişman oldum. arkadaş oyunun çoğu cinematic le geçiyor. cinematic + ilerleyip silahlı adamları öldürmek . oyun dediğiniz bumudur yani grafiklerde abartılacak kdr iyi değil. oyunun yarısına gelmeden sıkılıp başka bir oyuna geçtim. puanlama da haksızlık var gerçekten . resident evil 6 ya o kdr laf söylemiştiniz. re 6 bu oyuna bin basar . puanlamada büyük haksızlık var diye düşünüorum.

    yüzde yüz katılıyorum. oyun cinematic ve brezilya nüfusunun yarısını öldürmekle geçiyo bu yüzdende aşırı derecede tek düze. max payne 1 ve 2 nin tırnağı bile olamaz bence, verdiğim paraya acıdım resmen.
  • Valla kim ne derse desin ama, bu oyun oynanış mekanikleri süper + atmosfer her ne kadar eski MP kadar olmasada güzel özelliklede çalan şarkılarla daha bi güzel oluyor (son bölümü oynayanlar ne demek istediğimi anlar) + vuruş hissini çok başarılı vurdum, adamı vurduğunuzu hissediyorsunuz, merminin ete giriş sesi vs... oyunu indirimdeyken aldım, iyiki de almışım.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Talha oyunun en güzel yönlerinden biri olan hikayeyi nasıl bu kadar yerebildin? Konuşmalarına bakılırsa sen bu oyunun hikayesini hiç anlamamışsın. Ben bu yönden rockstar a hayran kaldım adamlar çok güzel devam ettirmiş hikayeyi, Max in acılarını bize hissettirmeyi başarmış. Hem arada bir iki ergen arkadaşımız ilk oyunların yapımcısını Remedy sanıp Rockstar a yüklenmiş. Hayır ilk 2 oyunun da ana yapımcı stüdyosu Rockstardır arastırın bakın

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: moveboy_61

    Talha oyunun en güzel yönlerinden biri olan hikayeyi nasıl bu kadar yerebildin? Konuşmalarına bakılırsa sen bu oyunun hikayesini hiç anlamamışsın. Ben bu yönden rockstar a hayran kaldım adamlar çok güzel devam ettirmiş hikayeyi, Max in acılarını bize hissettirmeyi başarmış. Hem arada bir iki ergen arkadaşımız ilk oyunların yapımcısını Remedy sanıp Rockstar a yüklenmiş. Hayır ilk 2 oyunun da ana yapımcı stüdyosu Rockstardır arastırın bakın

    Güldürme, Rockstar ilk iki oyunun sadece yayımcılığını üstlenmiştir.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.