Şimdi Ara

Masumlar Apartmanı - Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu - 15 Eylül 2020 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Açık konuşacağım şu dizi Türk değil yabancı yapımı olsa, şöyle netflix platformunda yayınlanan türden yere göğe sığdırılamazdı. Ezgi Mola basit komedi dizilerinde resmen harcanıyormuş. Kadın muazzam derecede bir oyunculuk sergiliyor. Dramı oynamak, izleyiciye hissettirmek çok zordur. Hiç abartmıyorum elin gavuru şu oyunculuğu sergilese herkes bayılır, emmy alır.

    Yönetmene ayrı bir tebrik gerekiyor gerçekten çekim, kurgu ve mekan seçimleri muazzam. Öyle şu sahneyi boşa çekip geçelim dememişler. Gerçek bir hikayeye dayalı olması, ayrıca her insanın geçmişinde bu kadar olmasa buna benzer şeyler yaşaması ayrı insanı çekiyor.

    Mesela ben çocukluğumdan beri anne ve babam sürekli çalıştığından evde tek yaşadım. Bu tek yaşama ileri ki hayatımda beni çok zorladı. Okuldan gelirdim, kapıyı açardım ve sessizlik. Ne yaparsam yapayım tek yaptım. Bu beni iş hayatında ciddi sıkıntılara düşürdü. Okul olsun, grup çalışmaları olsun insanlar ile aynı ortamda çalışmalar yapamadım. Ne yapacaksam kendi başıma yapmam lazım.

    Yine anne ve baba çalışırken beni sürekli göremediklerinden bu açığı her istediğimi yaparak kapamaya çalıştılar. Ancak bu da ileri ki hayatımda ters tepti. Her şeyi kolay elde etmenin getirdiğim rahatlık ile bir şeyler başarmak için çok uğraşmadım, hatta 25 yaşıma kadar hiç uğraşmadım. Lay lay lom yaşadım.

    Özellikle dizide bulunan yemek sahneleri beni çok etkiledi. Annem ocakta sıkıntı yaratırım derken evde yemek yapmama ve evde olan yemeği ısıtmamı istemezdi. Bu yüzden ben bakkaldan veya lokantadan istediğimi alır onlar yokken öyle beslenirdim. Bu benim beslenme düzenimi inanılmaz etkiledi. Hala dışarıdan yiyorum bolca. Evde yemek olsa bile ısıtmayı, yapmayı istemiyorum. Resmen çocukluk tramvası gibi bir şey. Dizide aç kalınca o kadar derinden hissettim ki geçmişi harbi adama koyuyor.




  • Efkar dağıtacağız efkar dağıtacağız diye lafını edip gittiler egzotik bir mekana şalgam suyu istiyorlar diğer masada içkiler var Hayır dizi gayet güzel ama böyle saçma sapan duyarlara ne gerek var anlamıyorum diziden soğutuyorlar adamı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel dizi en azından gerçek dış saçma sapanı bir aşk dizisi değil

  • duygusal şiddet pornosu.

  • arada çıldırmıyor değilim ( kız kardeşlere) ama dizinin oyuncuları gerçekten kaliteli ve bir akışı var.

  • gülseren budayıcıoğlu’nun tüm kitaplarını okumuş ve diğer uyarlamalarını çok beğenen biri olarak bu dizinin ilk bölümün yarısındayım ve o kadar sıkıldım ki. çok şükür youtubeda hızlı oynat seçeceğim var 1.5 yapıp izliyorum. illa zengin oğlan fakir kız olayını katmanıza gerek yok her yapıma valla yok.

  • Abartı veya değersiz olup olmamasına girmeyeceğim. Şu sıralar psikolojik etkisi yüksek diziler revaçta. Kırmızı Oda ve Sadakatsiz de diğer örnekler. Cem Dizdar gibi karşıdan baktığında psikolojik sorunu olan bir adam her gün ekranlardaysa bu diziler de şaşırtmıyor. Türk kafası garip bir kafa. Ciddi sabır isteyen iş bu tip olayları izlemek. Kolaylıklar diliyorum izleyenlere. Bölümlerin 2.5 saati bulması da ayrı rezillik tabi.

  • Başrolle aynı isme sahip olmam dışında giyim tarzımız ve karakterimiz de benziyor keşke tipim de benzeseymiş:P gerçi tombikliği benziyor biraz...

  • can sıkıntısından başladım izlemeye güncele de yetiştim şimdilik gayet güzel gidiyor umarım bozmazlar

  • Farah zeynep abdullah oyunculuk yapma allah aşkına deliriyorum ekran karşısında

  • Han gibi adamlar iflah olmaz. Ne güzel dedi İnci bu sevmek değil bu kontrol etmek.

  • Dizi sadece safiye ve gülben üzerinden ilerlemesin diye olaya aşk katmak istemişler ama kötü olmuş. Han&İnci aşkı temelleri olmayan her sahnesinde bu nasıl bir saçmalık diye ekrana bağırdığım korkunç bir senaryo. Sırf safiye ve gülben için izliyorum.

  • Ezgi Mola'nın oyunculuğu izleyeni hayran bırakıyor, ama neredeyse iliklerime işliyen gerginlik diziyi 2. bölümünde bırakmama sebep oldu. Oyunculuklar gerçekten çok iyi ama bana etkisi fazla.

  • Ara ara bakıyordum ama 8.bölümden itibaren baştan sona izledim.

    Han çöp topladığını İnci'ye söylemiş miydi ? Sanırım hayır.Peki neden topluyormuş acaba orayı yazabilen olursa sevinirim.Benim tahminim daire bir an evvel dolsun çöp taşımaya devam etmesinler diye.




  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 22 Kasım 2020; 0:50:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyoruk

    Ara ara bakıyordum ama 8.bölümden itibaren baştan sona izledim.

    Han çöp topladığını İnci'ye söylemiş miydi ? Sanırım hayır.Peki neden topluyormuş acaba orayı yazabilen olursa sevinirim.Benim tahminim daire bir an evvel dolsun çöp taşımaya devam etmesinler diye.

    Annesi çocukluğunda her bulduğu kağıda resim çizmesini yasakladığı için.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mechatengu -- 22 Kasım 2020; 22:5:53 >
  • Diziye yeni katılan ve Nuri karakterini canlandıran Tansel Öngel’in oyunculuğu iyi gibi, yeni yeni ısınmaya başladık görücez bakalım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.