Şimdi Ara

Mass Effect Legendary Edition [Ana Konu] - 14 Mayıs 2021 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
3
Favori
3.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 419,99 TL  

  • Bu Aral'daki süper zekaların yüzünden EA oyunlarına yaklaşılamıyor artık F1 2021 pre order yapayım dedi 400 küsür TL bu da aynı şekilde. Bu adamların kafası hiç basmıyor mu acaba çok merak ediyorum. Steam'de 90 TL özel fiyata F1 alabilirken ne değişti de fiyat 5 kat arttı.(Bu oyun için de geçerli bu olay)


    Saçma sapan bir fiyatlama sistemi.

  • Zaten fiyati dolayısıyla fazla satamamiş. Anlaşilan erken indirime giricek.

  • Dandik bir remaster, upscaling yapıp aydınlatmayı değiştirmek ,bunu bedavaya yapan modlar vardı zaten.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TORU-NAGA -- 15 Mayıs 2021; 14:36:19 >
  • Oyun dusuk yapmis torrentten denenebilir. ME serisini yemis yutmus olanlarin indirmesine degecek bir sey yok. Me oynamamis olanlar icin, ki bu magaradan yeni cikmis olmak anlamina geliyor bana gore, oynanmasi gereken bir seri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 9 Haziran 2021; 22:57:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir mesaj bırakayım ilk oyundan sonra editlerim artık. Ama pek birşey değişmemiş gibi duruyor sanki .

  • Oyun yüksek fiyatlandırmasına rağmen 1.5 ay lık bir sürede 4 Milyon kopya satmış.Bir Remastered sürüm için ciddi bir satış rakamı açıkçası bu kadar beklemiyordum.Oyun Steam'de indirimde,kayda değer bir indirim oranı yok ama epey beğenilmiş ve fiyatına rağmen indirim döneminde en çok satan oyunlar arasında yer alıyor.3 oyunun ek paketlerle birlikte tek bir oyun altında toplandığını düşünürsek orjinallerininde fiyatları göz önüne alındığında günümüzde tek bir AAA oyun fiyatına denk geliyor.Açıkçası bir Remastered için oyunun halen pahalı olduğunu düşünüyorum ama bir yandanda bu efsane seriyi yenilenmiş haliyle tekrar oynamak istiyorum.İndirimlerde alacak bir şey bulamazsam muhtemelen bu oyunu alacağım. 

  • Oyunu dün akşam aldım ve 100 GB lık indirmesi tamamlandıktan sonra bu akşam ME1 den başlayıp ilk 2 saatini oynadım.Legendary sürümde en çok iyileştirme beklediğim oyun ilk oyundu çünkü hem oynanış mekanikleri olarak hem de görsel olarak en yaşlısı, bu nedenle 2 ve 3.oyuna kıyasla ME1 de daha fazla geliştirme yapmışlar.Kontrol ve oynanış çok rahat,klavye-fare ile oynuyorum ve herhangi bir tuş özelleştirmesi yapmadan oyunun varsayılan ayarları ile oynadım.İlk oyunun çeşitli oynanış videolarını izleyince görsel açıdan çokta geliştirme yok gibi görünüyordu özellikle Andromeda'da olan karakter gözlerindeki garip hatalar ME1 LE dede vardı ama güncellemelerle birlikte son halini oynayınca bu sorunları gidermişler.Grafikler epey gelişmiş,doku çözünürlüğünün ve ışıklandırmaların ise en fark edilir geliştirme olduğunu söyleyebilirim.Yinede orjinal oyunlarda olduğu gibi LE sürümede çeşitli modlar hazırlanmış ve oyunun FOV ayarı düşük geldiği için sadece FOV u artıran bir mod kullanıp oynuyorum.


    İlk oyunu oynayalı epey oldu ve açıkçası pek bir şey hatırlamıyorum.2 ve 3.oyundan ise biraz hatırladıklarım var ve bu nedenle özellikle ilk oyuna yaptıkları geliştirmelerle gerek önceden oynayanlar gereksede ilk kez oynacaklar için Legendary sürümü güzel bir paket olmuş.Biraz daha uygun fiyatlı olsa daha iyi olurdu ama durum ortada.Yinede 3 oyun ve tüm DLC leri tek pakette aynı launcher üzerinden oynandığını belirtmek gerekiyor.Ayrıca sadece grafik değil oynanış ve kontrollerde elden geçirilmiş.2 ve 3.oyunu ise henüz oynamadım,ilk oyun kadar bu oyunlarda fazla bir iyileştirme beklemiyorum ama onlarıda oynayınca bir şeyler yazarım. 





  • Mass Effect LE Steam'de haftasonu indirimleri kapsamında yarın akşama kadar % 25 oranında indirimde,oyunu daha önceki ilk indiriminde almıştım ve henüz ilk oyundayım.Orjinal oyunlara göre oynanış ve görsel açıdan epey gelişme mevcut ve birkaç güncelleme ile var olan bazı sorunları giderdiler.Her ne kadar LE nin herhangi bir moda ihtiyacı olmasada yinede orjinal oyunlara hazırlanan bazı modlar LE sürümünede uyarlanmış.Örneğin doku modları LE içinde artık kullanılabiliyor.Aynı şekilde karakter çözünürlüklerini artıran modlarda bulunuyor.Oyunun herhangi bir optimizasyon sorunuda yok bu nedenle bütçesi uygun olanlar ve türü sevenler değerlendirebilir. 

  • Benim gibi seriye sonradan eklemlenmeye çalışanlar için ufak bir yazı karaladım ilgilenenler bakabilirler.


    shoutout.wix.com
    YENİ YAZI çIKTI !
    https://shoutout.wix.com/so/bcNmsUeln?languageTag=en
  • Beyler oyunun EA playe ekleneceği açıklandı ama henüz görünmüyor sizde kütüphane ye eklendi mi ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunu hiç oynamadım almayı düşünüyorum torrentte de yok galiba :) demem o ki steamda ki fiyatına değer mi biraz fazla yüksek. 3 oyun ama yine çok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eerdaalll0001. kullanıcısına yanıt

    Humble Choice alabilirsiniz 12$ fiyatı var. İçinde farklı oyunlar da var. Origin key olarak ME de almış olursunuz 170 lira civarına.



    Ödemeyi yapıp oyunları aldıktan sonra devam etmeyecekseniz aboneliği sonlandırmayı unutmayın.

  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim inceleyip bakayım çok iyi olur 😀

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Amazon Prime Gaming, 12-13 Temmuz da Prime Day kapsamında Mass Effect Legendary Edition, Grid Legends ve NFS Heat ile beraber toplamda 30 oyun verecek. 21 Hazirandan 12 Temmuza kadar 24 oyun, 12-13 Temmuz da ise Mass Effect'in olduğu büyük oyunları verecekler. Müthiş haber. 



    gg.deals
    30 free games with Prime Gaming For Prime Day 2022 - Mass Effect Legendary, GRID Legends & more
    https://gg.deals/freebie/30-free-games-with-prime-gaming-for-prime-day-2022-mass-effect-legendary-grid-legends-more




  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Amazon'a bir kere aylık üyelik alıp sonra iptal etsekte oyunları oynayabiliyor muyuz?

  • Evet.


    Edit: yalnız oyunları mutlaka etkinleştirmeniz lazım. Etkinleştirmezseniz keyler, etkinleştirmeler vs iptal olabiliyor. Amazon launcher üzerinde verilen oyunlarını Amazon games launcher dan oynayabilirsiniz üyeliğiniz bitse de.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 17 Haziran 2022; 17:12:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    çok teşekkür ederim, kolay gelsin

  • Amazon gaming de bedava oldu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar sanırım mass effect 3 multiplayer imiş. Legendary editionda da multiplayer var mı mass effect 3 için yoksa solo mu oynuyoruz?

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.