Şimdi Ara

Marvel Rivals | Ana Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Marvel Rivals | Ana Konu


    Marvel Rivals, Süper Kahraman Takım Tabanlı bir PVP Nişancı oyunudur!


    Tamamen yıldızlardan oluşan bir Marvel ekibi oluşturun, benzersiz Takım Oluşturma becerileri oluşturmak için güçleri birleştirerek sayısız strateji tasarlayın ve sürekli gelişen Marvel evreninde yok edilebilir, sürekli değişen savaş alanlarında savaşın!


    Derin ve Çeşitli Marvel Kadrosu

    Yenilmezler, Galaksinin Koruyucuları, X-Men ve Marvel Multiverse'deki çok daha fazlasından hayranların favorisi ve kült klasik Marvel Süper Kahramanları ve Süper Kötü Adamları arasından seçiminizi yapın.


    Marvel Rivals | Ana Konu


    Sürekli Değişen Oyun Dinamikleriyle Hızlı ve Eğlenceli 6v6 Aksiyon


    Karmaşık ortamlar, hızlı oynanış ve sürekli değişen savaş alanlarıyla Marvel Rivals'ta asla sıkıcı bir an olmaz! İnanılmaz yeteneklere sahip Süper Kahramanlar ve Süper Kötü Adamlar olarak savaşın ve birkaç saniye içinde savaş alanına beklenmedik bir eğlence getirmek için güçlerinizi birleştirin.


    Marvel Rivals | Ana Konu


    Dinamik Kahraman Sinerjisi


    Şaşırtıcı Takım Oluşturma Becerilerini ateşlemek için karakterler arasındaki benzersiz kombinasyonları koordine edin! Birleşik süper güçlerin sinerjisini açığa çıkarın ve savaşın gidişatını değiştirebilecek yeni taktikler icat edin. Tehlikeli bir ikili olarak düşmanlarınızı alt etmek için Roket Rakun olarak Groot'un sırtına binin, Hulk olarak Gama enerjisini serbest bırakarak Iron Man'in zırhını büyük hasara uğratın ve çok daha fazlasını yapın!


    Sürekli Gelişen Evren ve Lansman Sonrası Güçlü Güncellemeler


    Marvel Multiverse sonsuz olasılıklar getiriyor! Her sezonluk düşüş, zorlu ve çeşitli haritaların yanı sıra savaş alanına yeni Süper Kahramanlar katacak! Bu macera dolu takım savaşlarında heyecan verici aksiyon ve sonsuz olasılıkları deneyimlerken, çeşitli oyun stratejilerinde uygulanacak yeni içeriğin kilidini açın!


    Marvel Rivals | Ana Konu


    Marvel Rivals: Çıkış Tarihi


    Marvel Rivals'ın alfa sürümü Mayıs 2024'te yayınlanacak. Bu sürüm, oyuncuların tüm oynanabilir karakterleri, haritaları ve mekanizmaları test etmesine olanak tanıyacak.

    Oyunun resmi çıkış tarihi henüz açıklanmadı ancak 2025'in başında çıkması bekleniyor. 


    Marvel Rivals Duyuru Fragmanı


    Marvel Rivals | Ana KonuMarvel Entertainmentyoutube
    Introducing Marvel Rivals, the premier Super Hero Team-based PVP Shooter! Assemble your favorite Marvel characters and engage in 6v6 battles, utilizing brand-new Team-Up Skills in destructible locations from across the Marvel Multiverse! The Closed Alpha test is coming this May! ► Watch Marvel on Disney+: https://bit.ly/2XyBSIW ► Subscribe to Marvel on YouTube: http://bit.ly/WeO3YJ Follow Marvel on Twitter: ‪https://twitter.com/marvel Like Marvel on Facebook: ‪https://www.facebook.com/marvel Watch Marvel on Twitch: https://www.twitch.tv/marvel Reward your Marvel fandom by joining Marvel Insider! Earn points, then redeem for awesome rewards. Terms and conditions apply. Learn more at https://www.marvel.com/insider?Osocial=YT&CID=MarvelInsider For even more news, stay tuned to: Tumblr: ‪http://marvelentertainment.tumblr.com/ Instagram: https://www.instagram.com/marvel Pinterest: ‪http://pinterest.com/marvelofficial Reddit: http://reddit.com/u/marvel-official
    https://www.youtube.com/watch?v=DA4iVv4MARE&pp=ygUNbWFydmVsIHJpdmFscw%3D%3D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 23 Nisan 2024; 19:8:6 >







  • Marvel Rivals : Loki Oynanış Fragmanı


    Marvel Rivals | Ana KonuMarvel Rivalsyoutube
    Loki Laufeyson, Asgard's cunning trickster, joins Marvel Rivals!✨ His mystic illusions and shapeshifting power make him a devious Strategist. However, it seems that the God of Mischief is far from satisfied. Even though he banished his elder brother and seized Yggsgard's throne, the power-hungry King now sets his sight on every timeline! The Closed Alpha Test is kicking off on May 10th! Follow #MarvelRivals for the latest news: 🔹 Discord: https://discord.gg/marvelrivals 🔹 Twitter: https://twitter.com/MarvelRivals 🔹 Instagram: https://www.instagram.com/marvelrivals/ 🔹 Facebook: https://www.facebook.com/marvelrivals/ 🔹 Tiktok: https://www.tiktok.com/@marvelrivals 🔹 Twitch: https://www.twitch.tv/marvelrivals #MarvelRivals #MarvelGames #Marvel #Asgard #Yggsgard #Loki
    https://www.youtube.com/watch?v=RakBPnXNGhc&pp=ygUNbWFydmVsIHJpdmFscw%3D%3D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.