Şimdi Ara

Marvel filmlerinin görsel efektleri neden giderek kötüleşiyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
5.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Neyin kalitesi kaldıki, hızlı tüketim alışkanlığı sinema ve müzik sektörünün içine etti.

  • Gestapo3492 kullanıcısına yanıt
    ne güzel bir troluden daha bu forumdan kurtuldum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çok güzel diyorsunuz da bunun sebebi yine bizleriz. biz bizden öncekilerden bir kısım şeyleri bekledik bizden birçok şeyi bekliyorlar onlardanda herşeyi bekleyecekler. sonuç olarak bu işte.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cpt. MacMillan kullanıcısına yanıt
    Senaryo derken? Çizgi romandaki 3-5 diyalog üzerinden evren inşa ediyorlar, haliyle diğer sinema filmleri gibi olacak değil ya, iron man, captain amerika, batman, süperman falan senaryosu iyi de diğerlerinde pek bir senaryo yok zaten.

  • Marvel artık çok fazla yapım çıkardıgı için görsel efekt şirketleri yetişemiyor olabilir . Marvel daha fazla şirket ile anlaşırsa sorun kalmaz.
    Eternals filminin efektleri harikaydı mesela . Meğerse o filmin görsel efekt şirketi , yüzüklerin efendisinin efektlerini yapan şirketmiş :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gestapo3492 kullanıcısına yanıt

    Sıkmadı mi artık bu kalıplaşmış sözler :/


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hafta öncenin haberi. Teşekkürler Donanım Haber



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BCRTVKCS -- 7 Ağustos 2022; 23:31:41 >
  • Ilk spiderman filmindeki efeklere bakin simdiki filmlere bakin. 50 yıl onceki star warsa bakin, simdiki sci-fi bakin. Ayni sekilde ilk Jurrasic park ve yenilerine... Eski teknolojiyle cok daha kaliteli filmler yapiliyor nedenide emek. Su an herseyi hizlica ucuz efektlerle yapip piyasaya suruyorlar. Eskiden maketlerle devasa studyolarlarla emek ve zaman harcayak yapilan filmler su an yari zamanda hizlica gorselcilere yaptiriyorlar. Bu yuzden her sey les su an.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz kötü yapsınlar ki iyilerin değeri anlaşılsın. Bence gelişme için önemli bir şey. Futboldan örnek verelim Barça çok iyiydi. Hep böyle devam edecek sanıldı ama bitti. Şimdi insanlar o günlere özlem duyuyor. Oysa o zaman hep iyi oldukları için insanlar o kadar değer vermiyorlardı sadece standart Barça galibiyetiydi. Ama şimdi o günlere benzer bir maç oynasalar hiç unutulmaz. Şimdi yeni bir Barça bekliyoruz ve elbet olacak. Sıkılalım ki o gün geldiğinde değerli görelim. Belki de stratejidir. İnsanları biraz kötüye alıştırıp sonra iyi işler yapıp tekrar kendilerine bağlamak istiyor Marvel. Bilemem.

  • bu ana kadar bir şey yoktu piyasada yaygınlaşmaya başladı netflix işleri düşmeye başladı hepsi üstüne geldi bu işte başka iş var.

  • ilk transformes filimlerinde sıçmaya başlamışlardı. Bulandırılan geçişler , ortamla alakasız yansıma, hele 3d gösterimde aşırı berbat montajlama . Çizgi filimleri daha düzgündü.
    Türkiyedeki mütahidlerin aynı işi yapan yeğeni gibi amarikalı yönetmeninde akrabaları vardır üç kuruşa yaptırmıştır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makine26 -- 8 Ağustos 2022; 01:11:41 >
  • Kisacasi vfx sanatcilari basarisiz nerde lotr nerde matrix



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igetsky -- 8 Ağustos 2022; 4:46:36 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • All in one ülkesi Türkiye'ye bekleriz. Döndüklerinde toprağı öpmezlerse birşey bilmiyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunun Z kuşağıyla alakası yok. Aptallaştırılmış bir topluma sunulan ardı arkası kesilmeyen uyutma projeleri sadece. Spiderman 1 (2002) çok mu kaliteliydi mesela,şaheser miydi. O dönem X kuşağı ve milenyumlara hitap ediyordu. 30 yıldır adam akıllı çıkmış 1-2 tane superkahraman filmi var, Logan - Bale'in oynadığı batmanler.Diğerleri ortalama ya da ortalamanın altında. Çok derinlere girmeye gerek yok, uzun uzun yazacak enerjim ve hevesim yok, burada eleştirilecek son nokta Z kuşağı. Yön verilenlerden biri onlar. Onlar aptalsa biz ve bizden öncekiler daha da aptalız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The VIII -- 8 Ağustos 2022; 8:25:40 >
  • Hani bir şey artık amacını aşar sadece para kazanmaya odaklı olur ya..heh bu son 5 sene marvel evrenide buna döndü.Adamlar resmen fabrikasyon ürün üretir gibi film çekiyor. Birde şu marvel fanboyu arkadaş , her eleştiriye sanki marvel ın sahibiymiş gibi cevap veren arkadaş lütfen mesajıma cevap verme. teşekkürler.

  • Konuşulacak güzel konu ama ben de çok yorum yapamayacağım. Konuyu ergenlere bağlayan bi kaç tip gelmiş. Kardeşim kafanız iyi mi sizin ? Pırlanta gibi çocuklar, sizden bin kat iyi olacaklar. Sanki roket bilimi icat etti bizim kuşak (x)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir çalışana ne olursa olsun hakkını vermek gerekir, ben aslında görsel efektlerin iyileşmesini çok seviyorum ama böyle bir çalışma ortamı olduğu hakkında en ufak fikrim yoktu bu yazıyı yayınlaryanlara teşekkürler ederim.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.