Şimdi Ara

Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
511
Cevap
44
Favori
47.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
99. Sırada  bugün en iyi #30
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • m.demirdas M kullanıcısına yanıt

    - Arkadan gelen aracın farları yoğun ışık saçtığı durumda iç dikiz aynası kendiliğinden kararır ve aynanın gözünüzü almasını engeller.

    - AVM girişlerinde güvenliklere aracın bagajının elektrikli olduğunu mutlaka belirtin ve bagaj kapağını sanki yerinden kopartacakmış gibi açmaya çalışmamalarını söyleyin.

  • Merhaba sürüş bilgilerine süre eklemenin bir yolu var mı? Yolculuk süresini gösteren kadranı bulamadım. Makyajlı gs donanım
  • m.demirdas M kullanıcısına yanıt

    Araç içindeyken, anahtarda ki bagaj tuşuna, biraz basılı tutarak bagajı açıp kapatabilirsiniz. Araç motoru kapalıyken oluyor sadece

  • Rodajda sakin kullanım dışında dikkat edilmesi gereken bir durum var mıdır? Yani devri manuel ayarlamadığım için genelde vites neyi gerektiriyorsa o hızda kullanıyorum, ama şimdiye kadar aracı 20 dk'dan fazla kullanmadım genelde kısa mesafe git-gel oldu, 200 km civarında toplamda. 80'in üzerine de çıkmadım hiç. Bi uzun yol yapmak elzem mi mesela?

  • demircandan D kullanıcısına yanıt

    Telefonunuza My Opel uygulamasını kurup aracınızda eşleştirerek yaptığınız güzergahlara ilişkin süre, km, yakıt tüketimi bilgilerini telefonunuzdan görebilirsiniz.

  • blackbela B kullanıcısına yanıt

    Aslında önemli olan araç çalışır durumdayken AVM gibi yerlere girdiğimiz esnada güvenliklerin bagaj kapağına yarınlar yokmuşçasına asılmadan önce bizim içeriden açabiliyor olmamız ancak araç içerisinde böyle bir düğme yer almadığı için maalesef güvenlikleri öncesinde uyarmamız gerekiyor.

  • 0nur! kullanıcısına yanıt

    Rodaj döneminde önemli olan araca uzun yol yaptırmaktan ziyade motoru yük altına sokmadan mümkün olduğunca değişken devirlerde kullanmaktır. Aşağıdaki video size bu konuda fikir verecektir.


    Anlatan Adamlaryoutube
    Ne Nedir?'in bu bölümünde rodajdan bahsettik, Rodaj nedir, segman nedir, segmanlar nasıl aşınır, rodaj nasıl yapılmalı, hangi araçlara rodaj yapılmalı sorularını sizler için cevapladık. Videoyu izledikten sonra beğenmeyi paylaşmayı ve kanala abone olmayı unutmayın. Sizlerin destekleri ile her geçen gün daha da büyüyeceğiz! *SOSYAL MEDYA HESAPLARI* Instagram: https://www.instagram.com/anlatanadamlar Kişisel Instagram: https://www.instagram.com/dcnkr Kişisel Instagram: https://www.instagram.com/tugberkkececioglu Kişisel Facebook: https://www.facebook.com/dogacan.kara.9 Kişisel Facebook: https://www.facebook.com/tugberk.kececioglu
    https://www.youtube.com/watch?v=LBWsslaAGrg
  • Merhabalar elegance donanım 2022 model grandland aracımızı yeni aldık ama bu araçta elektrikli bagaj yok. Sebebi ne olabilir
  • AquaGrace A kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.

    2022 yılında Elegance ya da Ultimate fark etmeksizin bazı partilerde elektrikli bagaj bulunmuyordu, sizin aracınız da o dönemde satılan bir partiye denk gelmiş.
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    Valla hic dikkat etmedim suan 500 km lerde. Bi iki kez kisa surelide olsa dip gaz yaptim insallah bise olmaz:)
  • Merhaba, Bende 1.2T Ultimate paket araç ile aranıza katıldım. Aklımda bir kaç tane soru var ;


    1. Araçtan uzaklaştığımda otomatik kilitleme yok sanırım ?
    2. Şerit takip sisteminin vites bölümü üzerinde tuşları var. Bunların ışığı yanmıyor. Araç nadir durumlarda beni şeride geri sokmaya çalışıyor. Çoğu zaman şeritten şeride geçiyorum sinyal vermeden.
    3. Trafikte ya da park alanında araç ile yavaşlayıp yanaşmaya çalıştığım yerlerde frene asılmasam bile start stop aktif oluyor. Araç tekliyor gibi ilerlemeye başlıyor. Kimi durumlarda da sanki kendi de fren yapıyor gibi. Benzer sorun yaşayan var mı ? ne gibi bir çözüm buldu. Fren mesafesini mi değiştirmeliyim ?
  • Araca yan basamak taktıran var mı, tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı.

  • sarppy kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bunu biliyorum. Ama kadranda bu bilginin olmadığına inanamıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircandan -- 17 Ocak 2024; 21:43:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0nur!

    Rodajda sakin kullanım dışında dikkat edilmesi gereken bir durum var mıdır? Yani devri manuel ayarlamadığım için genelde vites neyi gerektiriyorsa o hızda kullanıyorum, ama şimdiye kadar aracı 20 dk'dan fazla kullanmadım genelde kısa mesafe git-gel oldu, 200 km civarında toplamda. 80'in üzerine de çıkmadım hiç. Bi uzun yol yapmak elzem mi mesela?

    Direksiyon arkasındaki kulakçıklar veya vites üzerinde ki M düğmesine basarak vites/devir oranını ayarlayabilirsiniz. Rodajda yüksek devir-düşük devir yerinde orta devirlerde gidilmesi önerilen durum. Birde motor soğukken daha bir itinalı kullanmak gerekiyor,özellikle dizel ise. Örneğin bendeki araç dizel, kışın evden çıkarken mahalle arasında M moduna alıyorum bir süre arkada araç yok ise düşük viteste 2000 devir civarı kullanıyorumç





  • Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.

    @sarppy @YBA

  • sarppy kullanıcısına yanıt

    My Opel uygulaması cidden güzelmiş. Ne zaman nereye kaç dakikada kaç litre ile gittin arşivde bunları görmek güzel. 3 günlük sakin eco modda kullanım raporumu paylaşayım. 16'sı orta yoğun trafikte, 18'i akan yolda. 3 gün için ortalama, eh idare eder diyelim :D


    Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samgunner -- 18 Ocak 2024; 22:49:11 >
  • m.demirdas M kullanıcısına yanıt

    Elbette, bütün malzemeleri toplayıp, gidip resmi serviste montaj yaptırmak da var. O zaman, ileride mızıkçılık yapamazlar diye düşünüyorum. )) Ha, tabii ki, hangi fiyata yapacaklarını sormak lazım. ))))


    Buna Gelen 1 Yanıtı Göster

    Kafkas Reis

    K

    23 Aralık 2023 23:06:43


    0

    Değerli yöneticimiz, cevap için teşekkür ederim. Aslında, aynen bu şekilde düşünüyorum ama böyle usta ya da servis kaldı mı? Yurt dışından sis farı, ayak aydınlatma setleri vs getirttim ve hatta bunların orijinal röleli, sigortalı ve kumandalı yanmaz kablo setlerini de getirttim. Kendim bile bağlayabilirim çakmaklıktan veya usb' den. Kabloları da, elbet halı altı veya yan trimler altından geçiririm, tabii ki yalnızca iç aydınlatma için. Servis, bunu yani ışıkları görünce zaten müdahaleyi anlar. Belki de en iyi yol, çakmaklıktan veya usb' den elektrik alarak, iç aydınlatmayı bağlamak. Buna bir şey diyemezler.

    Sıkıntılı olan sis farı. ))

    Sis farını harici takarsam, zaten mecbur sigorta kutusundan elektrik alacaklar. Ama söylediğiniz gibi, Bursa veya İstanbul' da Opel üzerine bilgisi, tecrübesi olan bir yer lazım. Var mı bilgisi olan acaba?





  • sarppy kullanıcısına yanıt
    Dışarda taktırsak 26 K ya ürünü satıyorlar acaba servislerde ne kadardır
  • Merhaba, sis lambası setini mi 26K ya satıyorlar ? Onlar dayak yememiş herhalde değerli kardeşim. )))

  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.