Şimdi Ara

Maksimum 2-2,5k bandında telefon önerisi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, bütçem maks 2-2.5 ve çok zorlamak istemiyorum. Aşağıdaki istediğim özelliklere göre ne önerirsiniz ? Vatan bilgisayardan alacağım bu arada taksit uygulamasını kullanarak.

    Kamerası güzel olsun
    Bataryası iyi olsun
    Sar değeri çok yüksek olmasın
    Pdf makale vs okuyacağım için ekranı büyük olsun. 5.5 ve üstü iyidir

    Daha önce Xiaomi mi max 2 kullanıyordum, ekranı bataryası vs çok güzeldi fakat denize düşürünce gitti galiba telefon. Hafta içi teknik servise vereceğim bakalım ne diyecekler. Onda önce 6s xperia z2 kullanmıştım.

    Öyle oyun oynayan biri değilim. Oynadığım en ağır oyun 101 dir herhalde. Dediğim gibi daha çok kamera ve batarya performansı istiyorum.

    Samsung'a bu zamana kadar hep karşı duran birisiydim, sakın almayın, hayatta almayın vs derdim. Lakin gelin görünki büyük konuşduğum için S7 edge beni çekip çekip duruyor.

    Sizlerden yardımınızı bekliyorum.







  • Ucuz olsun dersen j7 pro iyi bir tercih olur sizin için..ekran güzel full hd amoled..2k ekran gereksiz bana göre..kasa güzel..kameralar süper olmasada kötüde değil..pil süresi efsane ötesi iyi..32lik olanı var 64lük olanı var..performans takıntısı yoksa idare eder her türlü..



    Huaweide var ama huaweinin alt seviyelerindeki işlemcileri enerji verimliliği açısından çok iyi değil..ekranlarıda ips olduğu için samsunga göre pil süreleri çok düşük..onun dışında p20lite güzel kasa vs olarak..ama çok zam aldı bu ara..2500liraya değmez..ekranı çok soluk ve karanlık..arkadaşımda vardı ekranı kapalı mekanda dahi parlaklığı fullde kullanıyor..düşün işte..güneş altında ne olacak hali..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim cevabın için hocam, Bugün itibari ile S7 edge aldım, ilk izlenim olarak memnunum, bakalım ileride ne olacak.
  • nitemm_96 kullanıcısına yanıt
    Güzel tercih olmuş..hadi hayırlı olsun güle güle kullan ;)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim, sağolun :))
  • Elinize alınca xiaomi falan değil samsungun iyi olduğunu görürsünüz. Fiyata göre tabiki xiaomi ama samsung kötü derdim ben de artık samsung ilk tercihim herkese önerim tabi j5 alıp kasıyo diyip samsunga laf atana bişi diyemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • circassianmen C kullanıcısına yanıt
    Sar değeri çok düşük hocam o hoşuma gidiyor ancak vücut sar değeri yüksek geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.