Şimdi Ara

Mahalleye yeni konulan saha dolapları hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar Türk Telekom 10 gün önce evime tam 150 metre mesafedeki cadde üstüne yan yana 2 tane T-25 Genişbant Erişim Kabini koymuş, onun 150-200 metre ilerisine de 1 tane daha konulmuş yani yakın çevreme 3 tane T-25 saha dolabı konuldu yeni. İlk fotoğraftaki iki dolabın hemen karşısında eski gri bir ADSL dolabı var ama ben oradan hizmet almıyorumdur çünkü santral mesafem 1100 metre gösteriyor.

    Şu anda binamın bulunduğu sokakta cadde üstünde bulunan 1 şanslı bina dışında sokaktaki herkes 1100+ metreden ADSL altyapıya sahip, sadece o bina 650 metreden 33 mbps VDSL gösteriyor. Çevre sokaklarda da durum aynı şekilde.

    Bu kabinler aktif olduğunda benim 1100 metre uzaktaki bağlı olduğum dolaptaki hattımı bu dolaplardan birine taşırlar mı veya taşımaları için ne yapmam gerekir? Konuyla ilgili her türlü bilgiye, yoruma açığım. Şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milk0 -- 2 Şubat 2024; 10:28:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • 1100 metre ötedeki dolaba değil yakındaki dolaba bağlısınızdır ama dolaplar eski olduğu için dolaba değil uzaktaki santrale olan mesafe gözüküyordur diye tahmin ediyorum. Yeni dolaplarla fttc (dolaba kadar fiber diyebiliriz) altyapısı gelir ve VDSL kullanırsınız eğer hattınız o dolaplarda olursa, aksi olursa da taşıma işlemi planlamayı bozacaksa yapılmaz, bütün apartman veya sokak şeklinde toplu planlama yapılır, tek başınıza sizi taşıyacaklarını sanmıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.