Şimdi Ara

Maçın Hakemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Trabzonspor-Kayserispor maçının Hakemi son zamanlardaki en kötü maçını yönetti.Görmedigi penaltılar,fauller ve yanlış kararlarını saysak birdaha görev verilmemesi gerekir.Hakem hakkında ne düşünüyorsunuz?



  • TFF'nin hakemi kendisinden beklenilen performansı yerine getirdi loko..Takma kafaya..Futbolu kirletenlerle mücadele devam..
  • bursaspor ve antalyaspor maçlarında hakemler doğrudan skora etki ettiler bu maçtada öyle bunlar kasıtlı bir biçimde yapılıyor insanlar genelde devamlı orta hakemleri konuşur yan hakemler unutulur gider. bu gün önceden sabıkalı bir yan hakem (Nihat Mızrak) vardı ve verdiği verdirttiği pozizyonlar tam bir muammaydı.

    şahsi düşünceme göre bu lig eskisinden dahada pisleşmiştir.
  • Zevk almak, stres atmak için maç izliyoruz ama tam tersini yaşıyoruz. Trilyonlar içinde yüzen boş futbolcuların olduğu bir lig mi dersin... Pis insanların, cep dolduranların, saman altından su yürütenlerin yönetici olduğu bir lig mi dersin... Kendi kulübünü batırmış, kulübü yüzüstü bırakmış bir adamın Federasyonun başına getirildiği bir ülke sporu mu dersiniz. Her yönden kalitesiziz. Böyle bir ortamda hakemlerden kalite bekliyoruz. Aynı hakemler Avrupa'da mükemmel başarı gösteriyorlar. Türkiye'ye gelince her şey değişiyor. Elimi ayağımı çekmek istiyorum şu futboldan ama elimizde değil işte bi kere bağlandık bu işe...
  • Trabzonspor'a yönelik sindirme opreasyonu tam gaz devam ediyor. Hakem görevini!!! başarıyla yerine getirdi. Kayserili oyuncuların attığı dirsekler görülmedi, sert faullerine kart verilmedi, net penaltı verilmedi, kasıtlı elle topu kesene sarı kart verilmedi. Herkes bir oldu Trabzonspor ismini Türk futbolundan silmeye çalışıyor. Bu yapılanları da unutmayacağız. Aynı şike olayı gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.