Şimdi Ara

Marmaris Balı🍯- Arı Poleni🐝 | Siparişleriniz Bağışa Dönüşüyor! (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
96
Favori
48.273
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Marmaris Balı🍯- Arı Poleni🐝 | Siparişleriniz Bağışa Dönüşüyor!


    Değerli forum üyeleri ve kıymetli müşterilerimiz,

    Kadir Gecesi'nin manevi atmosferiyle dolup taşan bu özel günü kutlarken, siz değerli müşterilerimizin hayatınızın her alanında bereket ve huzur içinde olmasını dileriz. Bu kutlu geceyi dualarınızla, sevdiklerinizle ve sağlıkla geçirmeniz temennisiyle, her anınızın aydınlık ve mutlu geçmesi dileğiyle Kadir Geceniz mübarek olsun.

    Sevgiyle kalın,

    Mabolla Natural - Berkan ve Fatma




  • Marmaris Balı🍯- Arı Poleni🐝 | Siparişleriniz Bağışa Dönüşüyor!


    Değerli Forum Üyeleri ve Kıymetli Müşterilerimiz,

    Ramazan ayı, paylaşmanın, sevginin ve yardımlaşmanın önemini bir kez daha hatırlattığı kutsal bir zaman dilimidir. Bu mübarek ayda, sizlerin desteğiyle Mabolla Natural Ailesi olarak, toplumumuzun ihtiyaç sahiplerine destek olma fırsatını yakalıyoruz.

    Bu yıl Ramazan ayında, sizlerin Ramazan sofralarınızı zenginleştiren hakiki Muğla/Marmaris çam balı ve arı poleni gibi ürünlerimizden elde edilen gelirin %5'ini(11 Mart - 12 Nisan 2024 tarihleri aralığında), Kanserli Çocuklara Umut Vakfı'na (KAÇUV) bağışlamaya karar verdik.

    KAÇUV, kanserle mücadele eden çocuklara ve ailelerine umut ve destek olmak için önemli bir misyon üstlenmektedir. Özellikle İstanbul'a tedavi için gelen maddi olarak dezavantajlı ailelere ücretsiz konaklama ve psikolojik destek sağlayarak, onların zorlu süreçlerinde yanlarında durmaktadır. Bu vesileyle, KAÇUV'un yürüttüğü bu önemli çalışmalara katkıda bulunmak, bizim için büyük bir mutluluk ve onurdur.

    Sizlerin destekleriyle, bu Ramazan ayında, kanserle mücadele eden çocuklara ve ailelerine umut olmak için elimizden geleni yapmaya kararlıyız. Siz de bu güzel amaç için bizimle birlikte olun, çünkü her bir yardım, bir umut ışığıyla birlikte gelir.

    Ayrıca ürünlerimizi denemeniz ve KAÇUV'a desteğe teşvik olması adına, Ramazan ayı boyunca vereceğiniz tüm siparişler için ekstra %5 indirim imkanına da sahip olacaksınız.

    Ramazanınızı kutlar, sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler dileriz.

    • NOT: 13 Nisan 2024 itibariyle, nisan ayı boyunca sipariş tutarlarınızın %5'i ile de Türkiye SMA Vakfı'na(mayıs ayı itibariyle de diğer vakıf ve derneklere) da bağışlarımız kaldığı yerden devam edecektir.

    Saygılarımızla,

    Mabolla Natural Ailesi - Berkan ve Fatma





    Güncel Fiyat Listemiz(KAÇUV'a desteğe teşvik olması adına Ramazan Ayı boyunca %5 indirim uygulanacaktır)🪙
    ⬇️

    • NET 1 kilogram - 1 kavanoz Hakiki Muğla/Marmaris Çam Balımızın fiyatı: 300TL yerine 285TL 'dir. Ayrıca ufak bir hediye olarak, denemeniz için küçük bir paket(5-10 gr.) arı poleni gönderimi de sağlamaktayız(kavanozlarda; boyut, şekil ve renk farklılıkları olabilmektedir ancak içerisindeki balın çeşit ve miktarı aynıdır).

    • NET 250 gram - 1 paket arı poleni fiyatımız: 200TL yerine 190TL 'dir.

    🎁

    500TL ve üzeri alışverişlerinizde bal kaşığı,

    1000TL ve üzeri alışverişlerde bal kavanozu hediye edilecektir.

    - Detay ve açıklamalara, ilk sayfa/ilk mesajdan ulaşabilirsiniz.





    WhatsApp'ten sipariş vermek için tıklayınız: https://serilink.net/sJNd




  • Marmaris Balı🍯- Arı Poleni🐝 | Siparişleriniz Bağışa Dönüşüyor!


    Değerli forum üyeleri ve kıymetli müşterilerimiz,

    Siparişlerinizin tamamının gönderimi Sürat Kargo ile sağlanmış olup, özel mesaj yoluyla takip bilgileri paylaşılmıştır. Aksi bir durum olmadıkça, pazartesi günü teslimatları sağlanacaktır.
    Toplam sipariş tutarlarının %5'ini sizler adına, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı'na bağışladık.
    Siparişlerinizle birlikte göndermiş olduğumuz kızılçam tohumlarını, üzerinde yazmış olduğumuz tarih itibariyle 10 gün geçtikten sonra(tohumlar çimlenince) çıkartmanız ve toprakla buluşturmanız gerekmektedir.

    Ramazan Bayramı için Sürat Kargo Çalışma Takvimi:

    9 Nisan Salı - Arefe Günü: Yarım Gün
    10 Nisan Çarşamba - 1. Gün: Kapalı
    11 Nisan Perşembe - 2. Gün: Kapalı
    12 Nisan Cuma - 3. Gün: Kapalı şeklindedir.

    Faaliyetlerine 13 Nisan Cumartesi günü kaldıkları yerden devam edeceklerdir. 15 Nisan 2024 - Pazartesi günü itibariyle de yine -iş sebebiyle- Bolu/Gerede - MNG Kargo şubesinden siparişlerinizin gönderimi devam edecektir.

    Sipariş oluşturmak veya diğer sorularınız için, WhatsApp'ten ulaşabilirsiniz: https://serilink.net/sJNd

    Sevgilerle,

    Bal gibi tatlı günler dileriz🍯

    Mabolla Natural - Berkan ve Fatma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan0zmen -- 6 Nisan 2024; 16:25:27 >




  • Marmaris Balı🍯- Arı Poleni🐝 | Siparişleriniz Bağışa Dönüşüyor!


    Değerli forum üyeleri ve kıymetli müşterilerimiz,

    Hakiki Muğla Çam Balı ile Arı Poleninin Oruca Katkı ve Desteklerine Gelin Hep Birlikte Göz Atalım:

    1. Doğal Enerji Kaynağı: Çam balı ve arı poleni doğal olarak yüksek enerji içerir. Oruç tutanlar için gün boyunca enerji seviyelerini yükseltmek ve açlık hissini azaltmak için mükemmel bir seçenektirler.

    2. Bağışıklık Sistemi Desteği: Arı poleni, bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olan doğal bileşenler içerir. Ramazan ayında vücudu güçlendirmek ve hastalıklara karşı korunmak için arı polenini tüketmek önemlidir.

    3. Besleyici ve Dengeli Gıda Kaynağı: Hem çam balı hem de arı poleni birçok vitamin, mineral ve antioksidan içerir. Bu besin öğeleri, vücudun günlük besin ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı olur ve sağlıklı bir yaşam tarzını destekler.

    4. Metabolizmayı Hızlandırma: Çam balı, metabolizmayı hızlandırmaya yardımcı olur. Bu, oruç tutanlar için iftar ve sahur arasında metabolizmanın daha etkin çalışmasına ve enerji üretimine katkı sağlar.

    5. Hazmı Kolaylaştırma: Çam balı ve arı poleni, sindirim sistemine destek sağlayarak sindirimi kolaylaştırır. Bu durum, özellikle oruç sonrası yemeklerin hazmını kolaylaştırmak için faydalı olur.

    6. Antioksidan Özellikler: Arı poleni ve çam balı, antioksidanlar bakımından zengindir. Bu antioksidanlar vücudu serbest radikallerden korur ve hücresel hasarı önler, böylece genel sağlık ve iyi oluşu destekler.

    Ramazan ayında çam balı ve arı poleni gibi doğal ürünleri tüketmek, sağlıklı bir yaşam tarzını desteklemek için harika bir yoldur.

    Sevgilerle,

    Mabolla Organik Ailesi - Berkan ve Fatma




  • Marmaris Balı🍯- Arı Poleni🐝 | Siparişleriniz Bağışa Dönüşüyor!


    Bugün sahur sofranıza bir misafir davet etmeye ne dersiniz? Biz sahurda denedik, çok beğendik

    İşte karşınızda SAHİNE!

    Bal, tahin ve tereyağı karışımı sahine, özellikle ramazan ayında tüketilir. Sahurda kahvaltılık olarak sofralarınızda yerini alacak bu tarifi ramazan pidesi banarak afiyetle tüketebilir, uzun süre tok tutma özelliğinden yararlanabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun!

    Sahine Tarifi İçin Malzemeler:
    • 2 yemek kaşığı tereyağı (oda sıcaklığında)
    • 4 yemek kaşığı hakiki Muğla çam balı
    • 4 yemek kaşığı tahin

    Üzeri için:
    • 1 tutam kavrulmuş susam


    İçerik, https://yemek.com/tarif/sahine/ adresinden alıntılanmıştır.




  • Değerli forum üyeleri ve kıymetli müşterilerimiz,

    Sürat Kargo, bugün(pazartesi) tam ve yarın(salı) yarım gün çalışacaktır. Hafta sonu siparişlerinin tamamı hazır durumdadır, sipariş oluşturmak için dilerseniz konuya cevap yazabilir, dilerseniz de özel mesaj yoluyla tarafımıza ulaşabilirsiniz.

    Daha etkin ve hızlı iletişim kurabilmek adına WhatsApp'ten ulaşmak için lütfen linke tıklayınız: https://serilink.net/sJNd
  • berkan0zmen kullanıcısına yanıt

    Bayram gelmeden bir siparişte ben geçeyim Berkan, yarın çıkarsa çok iyi olur.

  • rasiTR kullanıcısına yanıt
    Tabii ki Raşit Bey, gün içerisinde siparişinizin çıkışı yapılacaktır. WhatsApp'ten dönüş sağlıyorum.
  • berkan0zmen kullanıcısına yanıt
    Ben bugün sipariş geçmeyi düşündüm denemek için ama şimdi kargoya verseniz bile bayramdan sonra ancak teslim olur.
    Bal yollarda harap olur :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bluemoon kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mesajınız ve ilginiz için teşekkür ederiz.

    Eğer Muğla'ya yakın bir il/ilçede iseniz, yarın teslimatı sağlanacaktır. Aksi halde cumartesi günü teslim edilir. Siparişinizin sorunsuz sıkıntısız bir şekilde elinize ulaşacağınızın teminatını veriyoruz. Yine de takdir sizlerin tabii ki.

    Dilerseniz daha etkin iletişim kurmak adına WhatsApp'ten devam edebiliriz. Numaram: 0542 382 36 70

    Şimdiden aileniz ve sevdiklerinizle birlikte; sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmenizi dileriz.

    Sevgilerle,
  • 1 adet çambalı aldım yanında polen ve balkaşığı da hediye olarak gönderdiler kargo hızlı ve sorunsuzdu ürün gayet iyi paketlenmişti wp'den her aşamayı çok ilgili bir şekilde bilgilendirdiler.


    Bala gelirsek bence harika bir bal kesinlikle içinde glikozdan eser yok keza boğazı yakmıyor kapağı açınca kokusu burnuma geldi ağızda eriyor aşırı şekerli değil tamamen doğal olduğuna kanaat getirdim yedikçe yiyesi geliyor insanın kesinlikle öneriyorum bittiğinde tekrar alacağım ayrıca derneklere adımıza bağış yapmaları kadar güzel birşey yok bence. tüm esnafa örnek olması gereken bir davranış herşey için teşekkür ederim iyi çalışmalar.

  • MTMAN kullanıcısına yanıt
    Geri bildiriminiz ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederiz. Şimdiden aileniz ve sevdiklerinizle birlikte; sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmenizi dileriz.

    Sevgilerle,
  • Değerli forum üyeleri ve kıymetli müşterilerimiz,

    Yarın(salı) yani Arefe Günü için Sürat Kargo ile gönderim yapabilmemiz adına en geç 10.00'a kadar siparişlerinizi oluşturmanız gerekmektedir, bilginize.

    Daha etkin iletişim kurmak adına WhatsApp'ten ulaşım sağlayabilirsiniz.

    WhatsApp İletişim Linkimiz: https://serilink.net/sJNd

    Sevgilerle,
  • 1kg siparişim geldi. sağolasun arkadaş çok ilgili yanında hediye kaşığı ve tohumuda göndermişler. teşekkürler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Birseysoylicem kullanıcısına yanıt
    Bizi tercih ettiğiniz ve geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz.

    Şimdiden aileniz ve sevdiklerinizle birlikte; sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmenizi dileriz🍯

    Sevgilerle,
  • Marmaris Balı🍯- Arı Poleni🐝 | Siparişleriniz Bağışa Dönüşüyor!


    Değerli forum üyeleri ve kıymetli müşterilerimiz,

    Takdir edersiniz ki Muğla bir tatil şehri. Bayram münasebetiyle Muğla'ya veya ilçelerine gelme durumunuz oluşmuş ve yolda herhangi bir sorun-sıkıntı ile karşılaşmış ya da karşılaşır iseniz, bizimle; yer, zaman ve mekan fark etmeksizin iletişime geçmekten çekinmeyiniz ve size her zaman bir telefon kadar yakın olduğumuzu lütfen unutmayınız.
    Sizlerden ricamız, emniyet kemerlerinizi bağlamanız ve gerektiği yerlerde dinlenmek için mola vermenizdir. Herkese hayırlı yolculuklar dileriz.

    Sevgilerle,

    Mabolla Natural - Berkan ve Fatma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan0zmen -- 9 Nisan 2024; 10:32:18 >




  • Marmaris Balı🍯- Arı Poleni🐝 | Siparişleriniz Bağışa Dönüşüyor!


    Değerli forum üyeleri ve kıymetli müşterilerimiz,

    🌙 Ramazan Bayramı'nın coşkusunu ve mutluluğunu paylaşmak için buradayız!

    Mabolla Natural ailesi olarak, bereket dolu günlerde sağlık, huzur ve sevgiyle dolu bir Bayram dileriz.

    İyi bayramlar🍬

    Berkan ve Fatma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan0zmen -- 10 Nisan 2024; 1:53:36 >




  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.