Şimdi Ara

Maaş Haczi Hakkında bilgisi olan yardım edebilirmi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi akşamlar arkadaşlar.. benim iş yerim vardı iflas ettim. akabinde dükkanda kullandığım ticari kredi kartının borcunu ödeyemedim. toplamda 6050 tl olan borcum vardı. yeni bir işe girdim buraya maaş haczi için evrak gönderdiler. 10.07.2017 tarihinde 1/4 oranında kesintiler başladı. bugün itibari ile 5750 tl ödemişim. bugün avukatı aradım "taksiti yatıracam sanırım bitti borcum" dedim fakat bana 3000 tl daha ödeme yapmamı ancak o zaman biteceğini, faizler masraflar olduğunu söyledi. bende 3000 lirayı yine aylık olarak ödediğim de ve son taksit geldiği zaman bana bu seferde 1500 lira mı cıkaracaksınız dedim avukatta hemen hemen o rakamlar çıkar dedi. isterseniz tek seferde 1300 lira ödeyip kapatabilirsiniz dedi. bu nasıl bir iş nasıl bir anlayış ben anlayamadım. yani borçlu isek ölmemiz mi lazım. benim ne yapmam gerekir böyle böyle borç bitmeyecek sanırım.



  • Bizim ülkede bankalar EN BÜYÜK TEFECİ. İmkanınız varsa ailenizden destek isteyin öbür türlü faizden kaçış yok.
  • Ticari Kredi kartına işleyen faiz oranından haberiniz var mı? Ticari Kredi kartı faizi olduğundan böyle oluyor bunların faizleri yanılmıyorsam yüzde 50 leri buluyordu. Başka bir borç olsaydı böyle olmazdı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam faiz oranından dolayı böyle oluyor isterseniz birde icra dairesinden dosya hesabı yaptırabilirsiniz avukata güvenmiyorsanız. Avukatla bir daha görüşün faiz indirimi isteyin belki bir orta yol bulursunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.