Şimdi Ara

M&B II: Bannerlord'dan Kale Savunmasına Odaklı Bir Oynanış Videosu Paylaşıldı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Firaristt

    Modlarla zaten bunlar gelmişti. Karakterin görüntüsü hariç aynı. Yıllardır zerre gelişme yok. Eğitimli ve eğitimsiz birlikler arasında animasyonların farkı yok. Hatta hepsi aynı silahla sürekli aynı animasyon ile saldırıyor. Yapay zeka yine zayıf. Mal gibi yığılıp duruyor. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/s19.gif" align="middle" border="0" alt=""> kaynar yağ dökmek, merdivenleri atmak fena olmaz. Şu haliyle görsel bir miktar gelişme haricinde 2 tane catapult var. Başka da bir şey yok. Kardeş siz yıllardır ne yaptınız?

    Göz var nizam var, animasyonlar yine aynı. Hissiz ve gerçekçi değil. Yıllardır olan oyuna Mod gibi geliyor gibime geliyor kimse kusura bakmasın.


    Anlaşılan önceki videoyu izlememişsin, önceki videoda strateji namına neler yapıldığını görürdün. Kızgın yağ yok ama alevli ok var, alevli kaya var. Sadece mancınık var demişsin ama koçbaşını kaçırmışsın videoda.

    Ayrıca bunlar modalarla vardı demişsin de adamlar eklemesin mi oyuna modların özelliklerini. O zaman da eski oyunda modla varken yeni oyuna neden konmadı mı denmeyecek miydi? Google bile Android'i geliştirirken telefon üreticilerinin arayüzlerinden esinleniyorsa bundan daha doğal ne olabilir ki? Bunu kötü özellik olarak saymak garip. Modlar dışında üstüne bir şey eklememişler diyorsan da oyunu tek bir açıdan gördüğünü söylemem gerek. Yine video muhabbetine geliyoruz. Ayrıca bir geliştirici 100 mod yapımcısı var. Hangisi daha iyi özellik yaratabilir. Bu arada aynı anda birden fazla mod kullanmayı aktif hale getiriyorlar. En ilginci bu olacak bence.

    Animasyon aslında biraz daha düzgün(yürüme hariç). Emir verirken animasyonlar geliştirilmiş. Yapay zeka önceki videoya göre daha iyi. Bu videoda o kadar yığılma yok. Ayrıca o kalabalıkta en fazla ne kadar düzenleme olabilir veya olursa kaç bilgisayar onu kaldırabilir? Ayrıca bir yerde okumuştum, multiplayer'da usta isimler feedback verirken dövüş sisteminin çok da değişmesini istemiyorlarmış. Yeniden oyunu öğrenmemek için. Güçlü topluluğa sahip kitlede bazen kitlenin de esiri olabiliyorsun.

    Salt dövüş mekaniklerine göre M&B'i eleştirmek çok büyük bir hata bu arada. Bu oyun Chivalry Medieval Warfare gibi, War of the Roses gibi sadece multiplayer'den oluşmuyor. Ayrıca birçok kişi multiplayer'ına saatlerini verebiliyorsa hala o kadar da kötü değildir her şey. Singleplayer bazında değerlendirirsek şehir hayatı, diplomasi hakkında çok da bilgimiz yok.

    Oyun geliştirilirken ilk başta tarih araştırmalarıyla başlıyor. Sonra her şey yeniden modelleniyor, modelleme öyle beş dakikada sürecek değil, hele ki gerçek silah vs. üzerinden modelleme yapıyorlar. Oyunda siyasi yapının da değiştiğini hatırlatmama gerek yok. Bu yüzden baştan başlıyorlar.

    Son olarak birçok kişi memnun gibi duruyor. Bu da aslında pek yanlış bir iş yapmadıklarını gösteriyor. Oyuncuların istediklerini dikkate alan bir şirket Taleworlds. Oyunu oynayan kitleyi düşündüğümüzde her şeyin en üst düzey olamayacağını anlamak zor olmasa gerek.

    Her şeye rağmen bu adamlar bu kadar sene ne yaptı demek doğru değil. Hele ki oyun çıkmamış ve bir iki video görmüşken.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: inciteen

    Bu oyun Ps4 için çıkıcamı bilen varmı ?


    PS4 için Warband gelecek, bu değil.

    http://www.dualshockers.com/2016/08/12/popular-sandbox-rpg-mount-blade-warband-for-ps4-and-xbox-one-gets-eu-release-date-and-screenshots/

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • M&B: Warband 2 olmuş bu.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Wayward Son

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: inciteen

    Bu oyun Ps4 için çıkıcamı bilen varmı ?</blockquote>

    PS4 için Warband gelecek, bu değil.

    <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=119654653&url=http://www.dualshockers.com/2016/08/12/popular-sandbox-rpg-mount-blade-warband-for-ps4-and-xbox-one-gets-eu-release-date-and-screenshots/" target="_blank" data-href="http://www.dualshockers.com/2016/08/12/popular-sandbox-rpg-mount-blade-warband-for-ps4-and-xbox-one-gets-eu-release-date-and-screenshots/" target="_blank">http://www.dualshockers.com/2016/08/12/popular-sandbox-rpg-mount-blade-warband-for-ps4-and-xbox-one-gets-eu-release-date-and-screenshots/</a>


    Bannerlord'da konsollara geliyor hem Xbox One hem de PS4. Warband ise 16 Eylül'de çıkacak ;)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.