Şimdi Ara

LYS TS1-Ege Üniversitesi Halkla İlişkiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ben 12.sınıf TM öğrencisiyim, İzmir Ege Üni. Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünü okumak istiyorum.
    Tabii bunun için LYS'de TS1 370 puan civarı yapmam gerekiyor çünkü TS1 366(taban) puanla alıyor.
    Şimdi ben okulda da dershanede de TM öğrencisiyim fakat Halkla İlişkiler bölümü TS1 puan türüyle alıyor.Dershanede TS sınıfa geçmeyi düşündüm ama biz Mat.-Geo. ile cebelleşirken adamlar almış başını gitmişler konularda (Tarih,Felsefe gibi).
    Gelelim asıl probleme, ben şimdi TM sınıfında devam edip burada gördüğüm tarih ve felsefeyle LYS sözel Tarih ve Felsefesini yapmakta çok zorlanır mıyım ve okul puanıyla birlikte 370'leri bularak Ege Üniversitesine yerleşebilir miyim?







  • TMciler YGS tarih'e giriyor sadece YGS'de yorum soruluyor genellikle ama sen sözelden tercih yapacaksan LYS-4e gireceksin onda da birkaç tane yorum gerisi hep bilgi sorulur felsefe, mantık, psikoloji, sosyoloji dersleri de var sözelde. Sözelden tercih yapacaksan matematikle uğraşma derim bir anca önce sözele geç.
  • Anladım o zaman çare kalmadı ben en kısa zamanda sözele geçeyim. Çok teşekkürler.
  • Kararin kesin degilse gecme hic ben gecen sene oylesine girdigim sts sinavinda ts 417 ts 2 430du bende tmciydim ve tarih psikoloji felsefe alaninda hic bir bilgim yoktu
  • Hocam inşallah kazanırsınız seneye bana Netlerinizi atar mısınız Bende Seneye aynı alanı istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatmış bulunuyorum. Uzun süredir girmiyorum foruma kusura bakmayın cevap yazamadım. Ben ts den 350 puan yapabildim fakat ts den tercih vermedim. İş olanağı sağlam olan bir bölüm bulamadığım için. Aklımın köşesinde olan sağlık bölümlerine baktım ygs den yaptığım sayısal puanıma baktım ve alabildiğim %25'lik burs ile oturduğum semtteki özel üniveristede (Meslek Yüksek Okulu) Tıbbı Görüntüleme Teknikleri bölümünü okumaya karar verdim. Ve şuan bu bölümde ilk vizelere girmiş bulunuyorum. :) İnşallah sizde önü açık, güzel ve istediğiniz bir bölüme girebilirsiniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.