Şimdi Ara

Lütfen Silinsin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
8.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ya arkadaşlar kardesimde eğridir dağ komando uzun dönem çıktı ama oda gözlüklü -4.25 göz bozukluğu ile refüze olur mu.sizce.bilgi verirseniz sevinirim.
  • 311.Dönem Emekli asteğmenden selamlar.15günde olsa Egirdirin Suyunu içtik tadına baktık.Allah akıl ve bol kuvvet güç versin.

    Askerlige Egirdirde başladım 15GÜN sonra tuzlaya refüze oldum.Tuzlada kurada İçgüvenlik kurası çektim.Egirdirde göreceğimiz egitimin aynısını uyguladık.Helikopterle Mollefenari bölgesine bıraktılar 10gun arazıde kaldık.

    Kurada çektiğim birliğim Trabzondu rahat ederiz dedik adımı attıgımız gun Birliğin hakkari çukurcaya gidecegini ögrendik 3ay boyunca arazide kalmalar tatbikatlar devam etti askerleri ve kendimizi hazırladık.Kol komutanı olacagımız için sagolsun komutanımız KARS a gonderdi Egirdirden gelen subaylardan 10gün yine içgüvenlik egitimi aldım sertifikamız var çok şükür.Havaların ısınmasıyla yola cıktık son 3ayımda Çukurcada arazide geçti.

    Not:Egirdirdeki yedek subayların yüzde 90 dogu ve güneydoguya gider.Tuzladaki kurada Doğuya gitme ihimaliniz yüzde 60lardadır.Çünkü çoğu birlik Bölgede oluyor Tekirdag çıkar sevinirsiniz ogrenmeden çosmayın bır bakmıssınız birlik şırnakta

    Doğudakı astgemenler neyapar size ait 20askerınız olur yanında uzman cavuslar ve assubay olur.Araziye çıkarsınız tepe işgal edersiniz pusu atarsınız geçişleri engel olmaya çalısırsınız yol emnıyetı alırsınız.Kolun herşeyınden siz sorumlusunuzdur o yuzden atacagınız adımı 2 kere düşünün kimse size desktek çıkmaz aglayamaz korkamazsınız askerler sızın gozunuzun içine bakar karizmayı çizerseniz sizinle dalga geçerler otorıteniz sarsılır oyuncak olursunuz.Yeri geldınde abi kardeş yeri geldıgınde kralın siz oldugunu hissetirmelisiniz.Bırçok sefer assubaylarla papaz olursunuz ancak uzmançavuşlar aranız çok daha iyi olur.

    Anlatılcak çok mesele var.Siz bir adım atın gerisi gelir.
    Kolay gelsin




  • Merhabalar, benim nişanlım kısa dönem Isparta 40.alay da acemiliğini tamamladı ve bugün dağıtım yerini öğrendi;Eğirdir Dağ Komando Okuluna gidiyormuş.
    Ne yapacağını henüz bilmiyoruz ama olasılıklar nelerdir yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.
  • Çok teşekkür ederim,şimdi haberini aldım yazıcı olmuş Allah'a çok şükür :) Herkese hayırlı teskereler, bekleyenlere de Allah sabır versin inşallah..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Lywnis

    quote:

    Orjinalden alıntı: 2emrecik2

    Lywnis devrem hangi takımdaydın sen yahu ? ve şimdi nerdesin ??



    1. takım 1. kol "hafif" makineli nişancısı (Muhteşem komando gokhan kocun badisi)

    Tekirdağ çektim ama 5 gün kalmadan yüksekovaya kaydık:)


    muhteşem komando şu aralar napıyo acep
    aynı takımdaydık.. pentatlondan hatırlayabilirsin beni, hani şu italyan çukurundan çıkamayan eleman
    kurada Lüleburgaz çekmiştim şu ara Şırnak'tayım ama burdan da kayacak gibiyiz kurada kaydırma birlik çekmenin eziyetini yaşıyorum, hayırlısı diyeyim yine de..
    Martta bu tarafa bekleriz




  • devrelerim eğirdirde dağ komando okulunda kurs taburundayım... var mı aralıkta buraya cıkıpta ısparta da acemilik yapıp eğirdire gelen 325?
  • Ben 325.KDY olarak Poligonda yaptim kisa donem askerligimi ama masallah uzun donemler gibi kazma kurek full calistik .. Cok zorladilar bizi .. Cok iyi komutanlar vardi ama cok cok beterleride var .. Yani allah oraya dusurmesin .. Yaptim kurtuldum ohh be :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.