Şimdi Ara

Lumina OLED, Windows 11 ve Copilot! 'Asus Zenbook 14 OLED UX3405'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Asus Zenbook 14 OLED UX3405 hakkında detaylı bilgi için - Asus Zenbook 14 OLED UX3405



    Bu videoda Asus'un Lumina OLED ekranlı, metal gövdeli, taşınabilirliği yüksek, Core Ultra 9 185H işlemcili, yapay zeka motorlu Zenbook 14 OLED UX3405'i detaylı bir şekilde değerlendiriyoruz.  









  • Donanımhaberde açıkara incelemelerini en sevidiğim editör Buraktır. Youtube dan da takip ederim. Ses konusuna verdiğiniz önemi de bilirim. Bu yüzden sizden ricam. Ürün incelerken referans bir ürün ile Mukayese etmeniz.
    Laptoplarda ses kalitesinde gerek hoparlör gerekse kablolu Kulaklıkta Macbook pro m3 benim deneyimlerime göre rakipsiz. Ekran konusunda da Macbook proların miniled ekranları, önceki versiyon oled assulardan daha iyiydi.
    Asus Zenbook 14 OLED UX3405 i Macbook Pro 14 ile mukayase edersen Ekran, Hoparlör, Kulaklık, Pil konusunda ne düzeydedir.
    Teşekkürler

  • PeYLeR. P kullanıcısına yanıt
    Söylediklerinize kesinlikle katılıyorum ve Burak Şolt'u da beğenerek her yerden takip ediyorum. Ancak şöyle bir şey var ki sponsorlu ya da markadan rica edilen ürünlerde kıyaslanması için rakip markanın bir ürününü yanına koymak belki de işbirliğini zedeleyebilir. Bu markaların kendince tavırlarıyla alakalı ve donanım habere veya editöre yansıtmadan iletişimlerini de azaltabilirler. Yanlış hatırlamıyorsam Burak Şolt instagram storylerinden birinde iphone kullandığı için Samsung'un bir süredir incelemesi için ürün göndermediğinden bahsetmişti diye hatırlıyorum. Gerçi sonradan samsung S24 ultra değerlendirmelerini, karşılaştırmalarını story olarak paylaştı ama bir süre ya da dönem ürün gönderilmemiş belli ki. Bunu düşünerek sanırım çok fazla kıyas eklemiyor olabilirler. Burak Şolt kulak incelerken falan instagramda rahatça gösteriyor şunun su tarafı iyi, bunun bu kısmı iyi diye ama genelde kendisi temin ediyordu diye hatırlıyorum o tarz ürünleri. Hatta geçenlerde huawei küpe gibi takılan kulaklığını göndermişti ve bunun kıyaslamasını sunmuştu ama firma ilişkileri belki de daha farklıdır onu bilemiyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.