Şimdi Ara

Lumia 820, Lumia 720?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bununla ilgili çok konu açıldı evet ama ben yeniden sormak istiyorum..
    Sizce 820 mi yoksa 720 mi daha iyi?
    Ben çok oyun sevdalısı biri değilim genelde twitter, mesaj, müzik falan onlarla ilgilenicem oyunlara pek ilgim yok ama 720 iyi midir bu konuda yoksa 820 mi?
    Yani 512 ram kötü tabi ama bilmiyorum sırf oyun için mi 820 daha iyidir yoksa diğer uygulamaları (whatsapp, viber, facebook) bunlar daha mı stabil çalışır?
    Ve bir sorum daha olacak, windows markette iphonedaki gibi (retrica, camwow) efektli fotoğraf çeken bir uygulama var mı?
    Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler :)



  • merveunver kullanıcısına yanıt
    Oyun sevdalısı biri değilseniz, tasarım olarak da harika olan 720'yi seçmenizi öneririm. Pil kullanımı da oldukça iyidir. Retrica, camwow yok ama onlar gibi birçok fotoğraf düzenleyici program yayında.
  • 720 kullanıyorum şu kadarını diyim 820 kullanmadım fakat şarj konuşnda daha başarılı olduğunu biliyorum fakat sosyal ağlarda başarılı değil o kadar 512 ram sadece oyunlarda değil web dede sıkıntı sayfayı yeniden yükleyip bekletmesi Bi sure sonra sorun oluyor Bi faceden msj atıp whatsapa geri dönmek baya Bi yukluyo baştan bekleyebilirsen alma derin ram sadece oyunlarda değil gelen performansda sıkıntı yaratıyor çıktığın her sayfayı geri girince yeniden yüklüyor bence bekle :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • L720 şarj bakımından daha avantajlı ama L820'nin 1 gb avantajı var. Bence L820 sizin için daha iyi olacaktır çünkü 512mb ramlı telefonlar 2. plana atılıyor ayrıca L820 sizi daha uzun süre götürür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 820tabiki 1gb ram için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ediyorum cevaplarınız için L820 de karar kıldım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.