Şimdi Ara

The Lords of the Fallen - PS5 - [ ANA KONU ] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
11
Favori
11.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • taskonamco kullanıcısına yanıt

    Her Rune'un kendine özgü bir şekli var, önce silaha Rune taktırma menüsüne girin, silahınızı seçin, oradaki sokete uygun Rune'u satın alıp taktırabilirsiniz.

  • Açık ara FS dışında yapılmış en iyi souls like bu oyun. Adamlar harita ve düşmanlarda demons souls ve dark souls 1-3 den ( ds 2 değil) ilham almışlar ve çok başarılı iş çıkarmışlar. Keşif hissiyatı ve keşfin ödüllendirilmesi de gayet tatmin edici.


    Ölülerin dünyası zaten feci gerginlik veren bir durum. Bir de üzerinizde yüklü souls var ise soğuk terler döküyorsunuz.

  • yeni patch gelmiş. ps5 e geldimi?

  • Oyunun inanılmaz büyük bir haritası var. Her yer birbirine bağlanıyor ve aşırı detaylı, kolaylıkla kayboluyorsunuz. Ancak keşif yapmak çok zor, hemen canına okuyorlar. Ayak takımı yetmiyor gibi her bölgede iki üç tane elite düşman oluyor en az.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • console-master kullanıcısına yanıt

    Onu bilemiyorum şu anda hocam.

  • bynedim kullanıcısına yanıt
    Kimler satıyor peki hocam demirciden başka

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şimdi anladığım kadarıyla, gücünü str'den alınan bir silaha str scale arttıran bir rün takamıyoruz doğru mu bu? Fextralife sitesinden baktığım kadarıyla doğru mu anladım bilmiyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Coop işi epey kolaylaştırıyor hocam. Tavsiye ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • taskonamco kullanıcısına yanıt

    Ben henüz demirciden başka Rune satan görmedim ama ileri bölümlerde düşmanlardan da düşüyor. Bir süre sonra inventory'i açtığımda 10-15 tane Rune biriktiğini gördüm.


    Bu arada Fextralife sitesini ben de takip ediyorum ama eksikler de çok henüz oyun daha yeni olduğu için. Kendi keşfettiğim bazı bölümler, gizli Boss'lar veya itemlar orada mevcut olmadığını gördüm. Yavaş yavaş oturacaktır.


    Rune'lar da tek çeşit değil, yani aynı formda olup birbirinden farklı özellikleri geliştiren Rune'lar da geliyor (Şekilleri aynı, renk tonları farklı) o yüzden bir silaha tek tip Rune takabilmek gibi bir durum yok açıkçası.

  • ps5 te en son hangi patch yüklenmiş gözüküyor sizde?

  • Çift el balta full str build gidiyorum damage ım çok fazla oldu. Ayrıca stamina ya da çok verdim ama değdi. Kalkana falan gerek yok nasıl olsa her şekil hasar alınıyor, bu oyunda ağır damage vuracaksın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 20 Ekim 2023; 15:33:15 >
  • Katılıyorum, mage karakter yapacağım derken sürekli STR basmam gerekti çünkü bir anda üzerinize her yönden düşmanın gelmeye başladığı alanlarda yakın dövüşten kaçamıyorsunuz, zaten bazıları yerden bitiyor. Kalkan sadece dar alanlarda yeni bölgelere yavaşça girerken, tuzaklardan yüksek dmg yememek için işe yarar.


    Level olarak tam iyi geliştim diyorum ama oyunda sanki scaling var gibi zorluk seviyesi de her yeni girdiğim bölgede sürekli artıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 20 Ekim 2023; 15:41:25 >
  • bynedim kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyi bugün ben de düşündüm hocam. 70 level'a geldim, o büyük düşmanlar 2-3 vuruşta indirebiliyor. Geliştiğini hissedemiyorsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda tek bitirişte platinum alınabiliyor mu acaba yoksa soulslardaki gibi oyunun en olmadık yerindeki birine çömelerek selam vermedin diye ng+ mı yapman gerekiyor. Farklı sonları varsa bunlar için bir kaç kere ng+ yapılmayacak kadar uzunmuş gibi geldi bana.

  • Yalnız şunu farkettim, her yeri keşfetmeye yönelirsen bir noktadan sonra aynı anda birçok bölgeye ait Vestige açıp dilediğinden devam edebilecek hale geliyorsun.


    Oyun başta Lineer gibi görünse de bu noktada Elden Ring veya Demon's Souls gibi seviyeleri farklı bölümlerde tercih yapmaya da itiyor. Haliyle bölgeler arası zorluk seviye farkı bazen çok yüksek geliyor.

  • Stat resetleme iteminden sadece 1 tane mi var 8k vigor verip aldığımız. Build değiştireyim beğenmezsem eski buildime döneyim diye 2.yi de alayım öyle reset atayım dedim başka bulamadım. Var mı bulabilen?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Luca Brasi L kullanıcısına yanıt
    Henüz bir rehber yok hocam. Ben de ona çabalıyorum şu an

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buzlu haritada oldugumun sayısını hatırlamıyorum şu buz atan okçular sinir bozucu oyunu silmeme ramak kaldı resmen tüm souls oyunlarını oynamış biri olarak cidden fena zorlaniyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fief bölgesi sanırım, o haritayı daha dün gece temizleyebildim ki bölgenin ana Boss'unda daha çok delirtiyor, gece gece 3 saat uğraştım. Seviye olarak çok yüksek bir bölge gerçekten.


    Okçular için de uzaktan görünmez hale geldikleri için büyü vs. işe yaramıyor, gördüğünüzde hemen dibine gidip yakın dövüşle almanız lazım.

  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.