Şimdi Ara

LOGITECH-Z623'cüler BURAYA!!! (İnceleme: Video - Resim) (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.376
Cevap
27
Favori
182.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • cato16 kullanıcısına yanıt

    Creative T60 aldım. Subwoofer olmaması biraz üzdü tabi ama ses kalitesi gayet iyi. Sound Blaster AE5 ile de iyi oldu.


    Logi'ye daha para vermek istemiyorum, aksi gibi piyasada başka ses sistemi de yok, ya çok pahalılar var, ya da dandikler. Logi'lerin kronik hastalıkları bezdiriyor.


    Olay da ground loop denen muhabbet gerçekten sanırım, çünkü Logi'yi TV'ye bağlayınca hiç bir sorun kalmadı, Creative'i de bilgisayara ses kartına taktım, cızırtıdan falan eser yok.


    Eski model LG TV'nin std ses sistemini hiç beğenmiyordum, boğuk, konuşmalar hep arka planda kalan bi yapısı vardı.

    Şimdi hem gümbür gümbür oldu, hem de konuşma sesleri daha net, tizler daha güzel, hem de basa kavuştuk. Film, dizi vesaire izlemek keyifli olacak.


    Bu şekilde satmaktan vazgeçtim gibi görünüyor şimdilik bakalım...

  • Ormanci kullanıcısına yanıt

    623'ü satmayın derim, yerine ne koyacaksınız? Piyasada doğru düzgün ses sistemi yok. TV'de mis gibi kullanırsınız. T60 güzel tercih, güle güle kullanın.

  • cato16 kullanıcısına yanıt

    Valla aynı şekilde düşünüyorum. Evet kesinlikle doğru düzgün sistem yok ya, sinir oluyorum, ya da çok pahalı veya 2.el tercihler vesaire.


    Bilgisayarda çok da gümbür gümbür açamıyordum çocuktan dolayı falan, bir de makine salonda, haliyle akşamları TV vs derken yine açamıyordum 623'ü. Hanım da benzer şeyi söyledi, bassız olsun ne olacak boşver diye, T60 gerçekten güzel tercih oldu eyvallah.


    Bir de filtre falan buldum, onlarla PC'de tekrar bi deneyeceğim 623'ü, TV'de problemsiz çünkü, topraklama, PSU vs ile ilgili bir sıkıntı var büyük ihtimalle. Ya da bunun bi şekilde tamiri olabilse götüreceğim de, yer de bilmiyorum. Bakalım böyle dursun şimdilik dediğiniz gibi.

  • Ormanci kullanıcısına yanıt

    ses açma ve kısma yeri var ortasında hani oraya wd-40 sıkmanı öneririm aynı sorun bende de vardı öyle çözdüm.

  • Mysquen M kullanıcısına yanıt

    O kronik sorunu o belli, yazdığım bu değil.

    Dip ses gibi bir ses, ground loop demişler yabancı forumlarda, topraklama ile ilgili yani. Ancak eskiden bu yana değişen bir şey yok sistemimde, elektrikte, tesisatta falan.


    Çıkarıp TV'de denedim ve sıkıntı yok, bilgisayar kasası da kaynaklı sanıyorum ama TV'de problem olmadı, hatta baya güzel oldu, soundbar mı alsam diyordum o ihtiyaç kalmadı, gümbür gümbür... Böyle kullanacağım artık ne yapalım.


    Bilgisayara da Creative T60 aldım geçtim.


    Ama daha Logitech ses sistemi mi? Tövbe.

  • 10 yılı geçmiştir zevkle kullanıyordum ama belli bir ses seviyesinin üstünde sağ ve sol hoparlörlerde cızırtı olmaya başladı.


    Z906 da da benzer sorunu yaşayan birisi hoparlörün iç kısmında bir bağlantı kablosu olduğunu ve kablonun titreşerek sesi yaptığını, o kabloyu bir ip yardımı ile mıknatıs demirine bağlayarak çözdüğünden bahsetmiş.


    Bu hoparlörde de benzer sorun yaşayabilen ve çözebilen oldu mu?

  • z623 uydu hoparlöründen memnun olmayanlar için bu ürünü tavsiye ederim kendim kullanıyorum.

    aliexpress.com
    945.33TRY 21% OFF|Neodimyum Protable 2.5 inç tam aralıklı hoparlör 15W tiz orta kademe bas labirent hoparlör safra sınıf A amplifikatör hoparlörler DIY 1 çift|Taşınabilir Hoparlörler| - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/32951979567.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.1c223d12I6Pp1Z&gatewayAdapt=glo2tur
  • bolobolo kullanıcısına yanıt

    bende aynı sorun vardı konuda paylaştığım hoparlörleri aldım, müzik zevkini şimdi daha iyi alıyorum.

    aliexpress.com
    945.33TRY 21% OFF|Neodimyum Protable 2.5 inç tam aralıklı hoparlör 15W tiz orta kademe bas labirent hoparlör safra sınıf A amplifikatör hoparlörler DIY 1 çift|Taşınabilir Hoparlörler| - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/32951979567.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.1c223d12I6Pp1Z&gatewayAdapt=glo2tur
  • komoL kullanıcısına yanıt

    Hocam THX sertifikalı bir hoparlör sisteminden bahsediyoruz, bu attığınız hoparlör bunun muadili mi gerçekten? Bu cızırtı tamir edilemeyen birşey mi ki siz yeni bir hoparlör alma ihtiyacı duydunuz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bolobolo kullanıcısına yanıt

    bide o cızırtı hoparlörden gelmiyorki :) ses açma düğmesinden geliyor :) wd40 sıktım düzeldi bendeki

  • HoneyBadger82 kullanıcısına yanıt

    Ses açma düğmesiyle alakası yok, sesi açıp kaparken gelen parazitten bahsetmiyorum, o konuyu sesi sürekli maksimumda tutarak çözdüm. Kaynak üzerinden ses arttığı zaman iki hoparlörden de cızırtı geliyor, bahsettiğim cızırtı o :)

  • Dostlar z623 ü elimden çıkardım, bir kaç ay oldu 2011 den beri kullanıyordum, ama eksikliğini hissediyorum şu an muadilini bulamıyorum. amazonda z625 var fiyat konusunda vergilerle pahalı ama sizce z625 almaya değer mi ? ve z625 neden sadece amazonda yerli mağzaların hiçbrinde yok z625

  • Teknobiyotik şu anda Z623 satıyor, amazon.tr fiyatı 9.399 TL. @cro@oan



    Büyük büyük konuştukça gelip o tükürdüğümü yalarım, Allah bi şekilde gelip saplar bana o konuştuğumu. Bu da hayatımda beşinci falan oldu galiba.

    Logi'ye tövbe demiştim üstteki mesajlarımda, piyasada başka doğru düzgün sistem kalmadı.


    Razer falan var, allah muhafaza. Creative 2.1 Stage v2 soundbar buldum onu alayım dedim, doğru düzgün ithalatçısı yokmuş, gelen mallar spotmuş, o yüzden almak istemedim garanti mevzularından.


    Steelseries Arena 7 baktım, tam sipariş vermiştim, bir yerde 8.300 TL'lik sistemin 50watt olduğunu okuyunca vazgeçtim. İncelemelerinde "gümbür gümbür, her yer inliyor" vesaire diyorlar, neresi nasıl inliyor 50 watt'lık şeyle anlamadım. Ha yeterli mi, olabilir, ancak gümbür gümbür hiç duyulmamış demek ki. He biraz da ben bas kafayım, ondan da kaynaklı olabilir de, o kadar parayı 50w şeye niye veriyorum dedim, iptal ettim.


    O arada tesadüf Z623 gördüm ve "bu defa sıfırını alalım bakalım" dedim ve önceki mesajlarımda bir süre önceki "tövbe" dediğim sistemi gidip aldım.

    İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum, bakalım. Ancak fiyat performans olarak başka bir şey bulamayıp yine buna dönmek ilginç oldu. Hele hele PC müzik sistemi denilince Dark falan önerilen bir ortamda...





  • Yine bi güncel çekeyim.


    Elimdeki optik girişli kardeşi Z625'miş bu arada, yanlış yazmışım bugüne kadar  

    Dün 623 geldi, hemen kurdum, T60'ı çıkardım... İlk dikkatimi çeken, konuşma içeren videolarda sesin boğuk çıkması oldu maalesef. Tabi T60'ta konuşma butonu vardı, öne çıkarıyor sesleri falan, alışınca biraz garip geldi. Creative ses kartı ayarlarından oynadım biraz, crystaliser falan filan açtım ama kâr etmiyor tabi.


    Ancak bu yolla tizleri iyice belirginleştirme şansı oldu, o açıdan iyi. Zaten bu sistemin bir handikapı bu, tiz ve midler biraz boğuk kalıyor, EQ ayarları ile biraz çözüyorsunuz güzel bi ses kartınız falan varsa. Tabi kütür kütür çalıyor o iş çok hoşuma gitti, oh be dedim, budur.


    Elimdeki 625'teki gibi kısık seste cızırdama, sesi tamamen kısmaya rağmen cızırtı şeklinde arkadan ses gelmesi olayı yok.

    Önceki mesajlarımda yazmıştım, kasada mı enayilik, Logi'de mi diye düşünüyordum, 623'ü alınca yine olur mu, boşa mı aldık diye tereddüt etmiştim.

    Ufak bi dip ses var ama o da normal artık. Bu arada ses kısık bile olsa bilgisayarın sesini 100 yapınca baya ses geliyor, windows'tan kısık kullanmaya başladım.

    Enayilik 625'te demek ki..


    Kutulaması 1 Kasım 2023'te yapılmış. Veya gönderimi, her neyse...

    İyi dedim demek ki bu zamana kadar üretmişler. Elde kalan mıdır, refurbished midir falan diye tereddüt etmiştim biraz.

    625'e göre renk farkları var, teknik olarak optik giriş olmaması harici bir fark var mı bilmiyorum.

    625 füme gibi iken 623 simsiyah. Güç düğmesi 625'te beyaz yanıyor, 623'te turuncu. Tabi Logitech yerine Logi yazıyor bir de  

    625'in hastalığı düğme çevirirken cızırdama olayı şimdilik yok tabi, bekliyoruz  





  • Ormanci kullanıcısına yanıt

    valla Hocam, yazacak olsam aynı şeyleri yazardım. yıllardır hep bir middle tiz eksikliği konuşuldu ama bende bass kafası olduğumdan 2. plana attım hep durumu... ben genelde hep film oyun amaçlı kullanmıştım. logitechin bluetooth adaptorune bağlamıştım. telefonu tv yi vs bağlamıştım. ama pc ye geçtiğimde direkt meşhur yeşil uçlu stero girişden alıyordum sesi. creative x fi titanium ses kartı ile.

    hoş sistemi satınca ses kartınıda sattım ona da ayrıca pişmanım...O ses kartının kendi sürücüleri çöp bilirsin belki, daniel k mıydı neydi, yabancı forumlardan herkes onun sürücülerini kullanıyordu.


    ....z625 e gelince, 623 gibi ne bir yorum ne bir satış ne bir kullanıcı yani çok silik kalmış açıkcası huylandım. türkiyede doğrudüzgün satışı yok. fiyatı 5 bin küsür amazonda.... z623 8-9 bandında

    hiç gerek yok bence... z623 den devam gibi duruyor ama şimdi ses kartıda gerekli... Güncel sistemde toplayacağım bu yıl, acaba diyorum güncel bir anakart, ya da ses kartı eski x-fi performansını verir mi ...


    sorular çok hocam :)



    son olarak, ben 2 adet alacağım birisi yukarıda yazdıklarımın doğrultusunda, 2. sistemi sıradan bir pc de hatta eski bir sistemde onboard ses kartı ile kullanacak birine vereceğim. Ses sistemlerine ilgisi var ama bilgi yok ... Bu sistemide böyle eski bir sistemde onboard ses kartı ile onca paraya yazık... benzer bir tık altı bile olsa bir sistem önerin var mı 2+1 ... Yine bass tiz konusunda dengeli ama dikkat çeken bir sistem olabilir. yani 9bin değilde 4bin 5bin mesela bütce yine olabilir.


    cevaplarsan sevinirim  





  • cro@oan kullanıcısına yanıt
    İkinci elde Edifier x600 yada C2xd gibi modelleri 2000-2500 arasına bulabilirsiniz. Bunlar bahsettiğiniz z623 yada z625’e göre daha dengeli ses verirler.

    Aslında bulabilirseniz Edifier s530 gibi modellere bakın, o modelin Sub’ı 8inç olduğu için bas anlamında da daha başarılı olur. Ve de uyduları daha kaliteli olduğu için daha net ve temiz bir müzik performansı sunar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.