Şimdi Ara

Logitech G15 Tuş Basmama Sorunu !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu nedir anlayamıyorum ya Geçen gün arkadaşımdan Logitech G15 aldım güzel bir oyun klavyem olsun die ama oynadığım oyunlarda doğru düzgün zevk alamıyorm NBA oynarken hızlı koşma alt tuşu. Hızlı koşrken yukarı ve sola giderken aniden sağa dönmem gerektiğinde elimi soldan çekmediysem dönmüyor algılamıyor tuşu Çok sinir bozucu bi durum! Bide NFS oynarken durduğum yerde gaz fren yapıp patinaj çektiriyorm ama daire çizmek için sol veya sağa bastığımda algılamıyor MSI notebookum var onun dandik klavesi bile sağa doğru algılıyo sola doğru algılamıyor. Güya oyuncu klavyesi diye aldık ucuz klavyelerde bu sorunu yaşamıyodm.

    Ne yapabilirim sizce tavsiyeleriniz neler?







  • Çok ilginç bir durum çünkü bu sorunu eski Microsoft klavyem ile çok yaşamama rağmen uzun süredir kullandığım G15 ile hiç yaşamadım.

    Bu arada G15'iniz v1 mi v2 mi?
  • Kardeş şöyle yapabilirsin diye düşünüyorum kullandığın sorun çıkaran tuş kombinasyonları yerine bence diğer çalışan tuşlarla oyun menüsünden değişim yaparak rahatça kullanabileceğini düşünüyorum başka konulardada çok tartışıldı bu çok büyük bir sorun değil tuşların her yerinde anti-ghotsing bulunacak diye birşey yok bence dediğim gibi yerlerini değiştirirsen kullandığın tuşların rahatça kullanabilirsin WASD bölgesine kaydırmaya bakabilirsin daha çok kullandığım tuş kombinasyonlarını.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musAKka

    Çok ilginç bir durum çünkü bu sorunu eski Microsoft klavyem ile çok yaşamama rağmen uzun süredir kullandığım G15 ile hiç yaşamadım.

    Bu arada G15'iniz v1 mi v2 mi?


    Bunlar kaç lira ortalama?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknikYardım -- 21 Aralık 2010; 8:30:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HQ Member

    quote:

    Orijinalden alıntı: musAKka

    Çok ilginç bir durum çünkü bu sorunu eski Microsoft klavyem ile çok yaşamama rağmen uzun süredir kullandığım G15 ile hiç yaşamadım.

    Bu arada G15'iniz v1 mi v2 mi?


    Bunlar kaç lira ortalama?


    Forumda 2. el temiz ürünler 70 TL civarına satılıyor. Sıfırları ise 130 TL.
  • Pek sıfırı bulunmuyor artık ben bir ara bir arkadaşıma alacaktım epeyi gezdim sonunda demo ürün almak zorunda kaldık o da 130 TL'ye geldi Vatandan.

    Bu arada bu tuş kombinasyonlarının basmama sorunu için son birşey diyeceğim bunu yaşayan arkadaşlara bir önerim olacak mutlaka bir program ile test edip sorun çıkaran kombinasyon yerine yakın bir tuşa o görevi oyun menüsünden aktararak sorunu çözebilirler illede her tuş kombinasyonu çalışacak diye bişey olmasının pek mümkünatı yok zaten...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.