Şimdi Ara

Lioness - Taylor Sheridan-Nicole Kidman 202?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sheridan ve Paramount+, şimdilerde CIA odaklı yeni bir dizinin hazırlığını yapıyor ve dizi, her zamanki Sheridan dizileri tarzında başrol için büyük bir yıldız buldu. Deadline'ın haberine göre, Nicole Kidman, başlangıçta yürütücü yapımcı olarak dahil olduğu projenin başrolünü üstlenecek. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca, şu anda gişe rekorları kıran "Avatar 2" ile Pandora'ya dönen Zoe Saldaña ve "Locke & Key" dizisinden Laysla De Oliveira yer alıyor.

    De Oliveira dizide, CIA'in özel Lioness Etkileşim Ekibine katılan ve bir terörist grupla bağları olan bir milyarderin kızıyla (Stephanie Nur) arkadaş olmakla görevlendirilen, ham ama tutkulu genç denizci Cruz Manuelos'u canlandırıyor. Zoe Saldaña, görevi tamamı kadınlardan oluşan bu gizli ajan ekibini eğitmek olan Lioness programının istasyon şefi Joe karakterine hayat veriyor. Kidman ise CIA süpervizörü Kaitlyn Meade olarak kadroya katılıyor. Dizinin yayın tarihi henüz belli değil.




    Taylor Baba yine boş durmamış ...








  • CIA bilir mafya bilir western bilir... Ne adam ya.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taylor başkan olmasa Paramount+ kurur giderdi.  

  • Zoe Saldaña mı ? imkansız o karının gelmesi, avatar filmi 1.7 milyar dolara ulaştı, böyle rekor kıran filmin hemen peşine oyuncuyu diziye ikna etmek sıkıntı.
    ayrıca oyunculuğu da pek iyi değil, mağdur rolünü güzel oynar belki.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Morgan Freeman (evet bildiğimiz Morgan Freeman) kadroya katıldı. Bu elemanların kaşe inanılmazdır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 puan. çöp çıktı malesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk bölümde bıraktım,bildiğin G.I Jane çakması olmuş.

  • Taylor hoca tıkandı artık galiba.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sevdim. Zaten Zoe Saldana fanıyım. Ne yapsa izlerim. Avatar ve Guardians denen saçmalıkları sırf onun için izledim. Dizi hiç fena değil. Özellikle ikinci bölümdeki aile dramı çok güzel işlendi.

  • Taylor Sheridan bir Sicario 3 yazsa aslında. Ya da daha iyisi, Stefano Sollima ile ortaklaşa bir ZeroZeroZero 2. sezon çıkarsalar.

  • Bu sene izlediğim en iyi dizi olabilir. Harika ilerliyor. Yalnız çok bariz mantık hataları da yakalıyorum ve onlar çok canımı sıkıyor açıkçası. Ajanlar çok saçma hatalar yapıyorlar ve ifşa olmayı riske ediyorlar. Belki çoğu izleyici bunları fark etmeyecektir tabi ama yani senaryoyu yazanların biraz daha dikkatli olması lazım sanırım. Yine de gayet güzel.

  • Bu dizi için Türkçe Altyazı nerede bulabiliriz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alaattin -- 6 Ağustos 2023; 21:32:56 >
  • dizi sonradan açılmış, 4. bölüm puanı 8 üstü, aldım listeye.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu dizilere ergen atarını niye koyarlar ?? sen orda isis üyelerini bombala,,sonra eve gel 14 yaşında ergen kızdan atar ye, ne katıyor bu diziye mesela bu sahneler ? yani öyle anlar var ki, emek sarfedip onu yapmasa, daha kaliteli iş olacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aplacığım, amerikan rüyası yaşıyorsun, en güzel villadasın, hala ölüdeniz diyor, nedir bu arapların Türkiye sevdası, bi de dizilerde bile propagandası yapılıyor, Allah belanızı versin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerikan rüyası yaşıyor ama ona abilerinin ve babasının, daha doğrusu islami ataerkil düzenin izin verdiği ölçüde yaşıyor. Yakında "zorla" evlendirilecek bu senin amerikan rüyası dediğin kadın, iki zengin aileyi birleştirmek adına "planlı" bir biçimde. Yani bunun neresi rüya ben anlamadım.


    Evdeki 14 yaşındaki kızın atar yapması da ailesini neredeyse hiç görmemesinden kaynaklı. Anası bildiğin ajan. Babası da işine aşık bir doktor. Bu diziye ne katıyor diye soruyorsan zaten yine anlamamışsın. Bekle türkçe alt yazısı çıksın öyle bi daha izle.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AAB90F4D -- 8 Ağustos 2023; 11:0:38 >
  • islami ataerkil mi ? adamlar havuz parti yapıyor, gece kulüplerinde takılıyor, duyan da menzil şeyhinin zikir halkasına zorla katmışlar sanır.

    dizi ajan dizisi kardeş, tabiki 14 yaşındaki birinin atarını izleyecek değiliz.

    yav sırf benim sana daha önce diğer konularda yazdıklarıma karşı atak olsun diye yazmışsın, dediklerimin doğru olduğunu sen de biliyon.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

    Sen bi de "bizim" zengin islamilerin yaşadığı hayatı görsen, o dizide az bile göstermişler. Zengin olunca dini kurallar ve kaideler seni bağlamıyor. Onlar bizim gibi fakir halk için.

  • Taylor reiz, röportajında bi oturuşta 8-10 saatte dizi senaryosunu komple yazabildiğini söylemiş. Wyoming'te kendi yaptığı tek odalı kulübede yazıyormuş genelde.

    https://www.hollywoodreporter.com/tv/tv-features/taylor-sheridan-yellowstone-interview-1235519261/

    valla, adam bence birçok dizi/film yazarından, istatistik olarak çok başarılı. evet çok yazıyor, hataları var ama genele vurduğumuzda, kalitesi yüksek diyebiliriz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yılın en iyi dizisi.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.