Şimdi Ara

Linuxa geçeceğim yardım eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şuan kullandığım işletim sistemi: Windows 8.1 Industry Pro
    Notebook(Monster W650SR) kullanıcısıyım. Oyunla pek aram yoktur sadece LOL oynarım. Genel olarak yazılım geliştirme, web tasarım ve gömülü sistem kodluyorum. Ara ara müzik ve film olaylarım da oluyor.
    Bilgisayarım i7 işlemciye sahip. Nvidia GT750m ekran kartım ve intel dahili ekran kartım var. Optimus kullanıyorum yani.
    Linux Mint hoşuma gitti 6-7 ay önce Ubuntu denemiştim. Sırf Windows10a geçemediğim ve yenilikleri gözümle göremediğim için tekrar Linux dünyasına girmek istedim. Yazılım konusunda daha fazla serbest kalmak istediğim için.

    Linux Mint'in hangi sürümünü önerirsiniz gerektiğinde Google ve Youtube dan destek alırım sıkıntım yok. Ya da başka bir dağıtım mı önerirsiniz?



  • İyi bir sisteminiz var. LinuxMint Cinnamon 17.2 deneyebilirsiniz. Mint'i bilgisayarın tamamına kurmadan önce Lol'ü çalıştırmayı denemenizi öneririm. Bazı kullanıcılarda sorun çıkıyor.
  • mint'i kurdum bazı özelleştirmeleri yaptım şuan bir projeyle uğraştığım için ilk hedefim o uygulamaları denemek olmuştu. sabah geri kalan uygulamalara da bakarım şimdilik mutlu olmaya çalışıyorum henüz başlangıç ama şunu söylemek isterim windows 8.1 formatı atsam şuan ağlıyor bile olabilirdim driver kur güncelleme yap gerekli uygulamaları tekrar yükle falan filan 3-4 günde format işimin bittiğini bilirim bir saatte format attım proje uygulamalarını kurdum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.