Şimdi Ara

Lies of P - Day One Game Pass - 19 Eylül 2023 [Xbox] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
5
Favori
6.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şu silahı aldığımdan beri yanıma moblar yaklaşamıyor ağır saldırıların çok iyi menzili var ve sağlam vurup sersemletiyor kritik saldırıyla indiriyorsun gerisini. Quick upward slash özel saldırısı zaten en güçlü düşmanları bossları bile tek seferde yamultuyor çoğunlukla. Silah king of puppet bosunu indirince alınabiliyor benim oyunda en beğendiğim silah oldu . tek sıkıntısı special weapon olduğu için normal upgrade materyalleriyle upgrade olmuyor, özel upgrade materyalleri var onlar da pek düşmüyor bi + 4 yapamadım o yüzden

    Lies of P - Day One Game Pass - 19 Eylül 2023 [Xbox]




  • GeraltofRiviaCiri16 kullanıcısına yanıt

    Bende bu silahı aldıktan sonra kullanmaya başladım, oynaması keyifli dediğiniz gibi menzili sayesinde kafa biraz daha rahat olabiliyor, fakat benim için maalesef kullanım süresi Two Dragon Sword'ü alıncaya kadar sürdü. Katana olayı çok güzel ekstra olarak şarjlı atak yaparken perfect guard yapıyorsun ona henüz alışmadım ama alıştığında gerçekten çok OP bir silah, oyunun çok büyük bir kısmını Booster Glaive ile bitirdim zaten +10 bastığım tek silahım. +10 sonrasıda yükseltme işi bitiyor anladığım kadarı ile...

  • yeni favori silahım uroboros eye.2 gunluk boss kapısması sonucunda aldım.gercekten bıtırmıs hıssetmek ıcın yancı cagırmıyorum bossta. buyuk sıkıntı cıkaran 3. bosstu kapısıtıgım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spaceman81 -- 2 Ekim 2023; 9:29:2 >
  • Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt
    Lorenzini arcade

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu tarz silahları upgrade etmek için gereken eşyalar ileride satıcılardan alınabiliyor. Hatta bir bosstan da düşüyor 1 adet.

  • Ciclista kullanıcısına yanıt

    oyunun sonlarına geldim anca upgrade itemi düştü kelebekten. upgrade yapmak için full moon diye bi upgrade eşyası lazım , o satıcılarda satılmıyor hocam . +4 yaptım şimdi +5 için farklı bi eşya istiyor . silah zaten çok güçlü upgrade e gerek yok diye düşünüyorum ama achivement açmak için full upgrade yapsam iyi olacaktı. Black rabbit boss unu geçtikten sonraki bölümdeyim şu anda.

  • Oyun çok güzel olmasına rağmen ilerledikçe aşırı zorlaşmaya ve saç baş yoldurmaya başladı sinirlenip sildim sonra biraz araştırdım ve bir mod buldum oyuna denge hasarı getiren siz düşmana nasıl hasar veriyorsaniz aynısını size işliyor.

    Yani düşman canınızın yüzde 60 kadarını götürmeyecek yüzde 20 kadarını düşürecek bu şekilde bir saat kadar oynadım aldığım keyif ikiye katlandı yeni başlayan acemi souls oyuncusu olarak beni daha da içine çekti aynısını sekiro için de yaptım daha oynanabilir oldu en azından souls mantığını anlayana ve parry sistemini çözene kadar bu şekilde oyniyicam işkence olacağına zevkli olsun kafi bu da linki indirilen dosyayı pack klasörünün içine atmanız yeterli.


    https://www.nexusmods.com/liesofp/mods/39


    Ve bu da bloodburne kıyafet modu çok şık duruyor :)


    https://www.nexusmods.com/liesofp/mods/36

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • mariano kullanıcısına yanıt
    Özellikle çürüme çok can sıkıyor. Ama bölüm tasarımları şahane olmuş.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lies of p bitti harika bir deneyimdi.oyunda - bir yön gözüme çarpmadı.bazı bosslar baya terletti ama inatla specter kullanmadım.devamı gelicek sanırım

  • GeraltofRiviaCiri16 kullanıcısına yanıt
    İşte o 'full moon' eşyası satılıyor hocam ama kitap bulup satıcıya vermeniz gerekiyor. Satıcı dükkanı güncelleyince o eşya da gelmiş oluyor.



    Lies of P - Day One Game Pass - 19 Eylül 2023 [Xbox]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 3 Ekim 2023; 17:7:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NeCRiS kullanıcısına yanıt
    Bölüm tasarimlarina, atmosferine, silah cesitliligine diyecek bişey yok. Gerçekten en iyi souls klonu bana göre.

    Oyundaki sıkıntı parry ve dodge mekaniği. Ikiside olsun demişler ama ıkiside tam olarak olmamış. Parry için bişey diyemem belki yaşımdan dolayı (41) ben zamanlamayı tutturamıyorum. Dodge mekaniği de çalışıyormuş gibi yapıyor ama tam çalışmıyor. Bu ikisi bana göre sıkıntılı olduğu için bayağı zorlanıyorum.

    Bütün souls ve Soulslike oyunlarida dahil Bloodborne, Elden Ring, Sekiro bitirmiş birisi olarak söylüyorum :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mariano kullanıcısına yanıt
    Valla ben de parry mekaniğini çok beceremiyorum ama oyun güzel akıyor. Özellikle bosslarda bomba vb. şeyleri kullanmak çok avantaj sağlıyor. Parry konusunda Sekiro yu bitiren adama bu çerez gelir hocam ama. Çoğu souls oyununu oynadım Sekiro gibi zoru yoktu bu yanına bile yaklaşmaz. Bu arada benim de yaşım 38. :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NeCRiS kullanıcısına yanıt

    Valla bende ona şaşırıyorum.Sekiroyu bitirip bunda parry yapamamak ne bileyim,olmuyor işte :) Muhtemelen Boss'ların saçma vuruş timingleri(Vurur gibi yapıp, bekleyip vurmaları gibi) ritmimi bozuyor olabilir.


    Bu arada 10.bölüme geldim.Dragon Sword ile oynamak büyük keyif gerçekten.

  • mariano kullanıcısına yanıt
    Parry mekaniğinde bir sıkıntı var çünkü hocam ayar çekememişler hissiyatı uyandırıyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyunun son bölümlerine geldim ve hızlı koşu ile zıplamayı yeni öğrendim. Kahroldum resmen ahahahahah o kadar yeri yavaş yavaş giderek geçmişim hep.



    Bu arada Laxasia'yı 3. denemede geçtim, ya çok iyi oynuyorum ya da güncelleme sonrası harbiden kolaylaşmış.


    Son bossu tekte kestim :(




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 4 Ekim 2023; 22:10:47 >
  • Opsiyonel bosu da keserek oyunu bitirdim. Tek kelimeyle muhteşem bir oyundu.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mariano kullanıcısına yanıt

    Hocam aslında paryy mekaniği sakin kalırsanız bosslarda çokta zor değil açık konuşmak gerekirse, kendimden örnekle gidersem atak yapmayı bırakıp biraz beklemek gerekiyor çünkü arka arkaya atak yaparken boss vurma animasyonunu gördüğümde paryy tuşuna basıyorum ama ben daha önceden atağa abandığım için nafile oluyor hali ile hasarı yemiş oluyorum. Dodge mekaniği oyunda gayette işliyor hocam karakterinizin ağırlığını kontrol edin heavy yazıyor ise dodge atmanız zor birde Quartz itemi ile skillerimizi geliştiriyoruz, orada 2 tane dodge ile ilgili özellik var onları aktif ederseniz çok rahat dodge atarsınız. Ben bu şekilde oyunda en çok zorlandığım King Of Pupeti bu şekilde geçtim. 1. aşaması paryy ile 2. aşamadaki Romeo'yu dodge ile geçtim.

  • Hocam zaten bu yazdıklarım, bana göre yapamadıklarım.Başkaları için sorun olmayabilir ama benim için sorun oluşturdu bu iki mekanik maalesef.Bir Sekiro'daki gibi, bir Bloodborne'deki gibi akamadım.


    @blackprague'nin de dediği gibi parry mekaniği zamanlaması Sekiro'ya göre daha kısa olabilir.Birde Sekiro bildiğin ritim oyunu gibi, kılıçlar çarpişmaya başladımı Lb,Lb,Lb akıyor gidiyor.LoP'de vuruyor, duruyor,vururmuş gibi yapıyor, etrafında dönüyor, sağ gösterip sol vuruyor falan ritim mitim kalmıyor :)


    Ağırlık normalde hocam.Slight Heavy bile değil.:) Bu arada dodge mekaniğinin çalıştığı tek Boss Romeo :)


    Dediğim gibi bunlar kişisel olarak yaşadığım sıkıntılar.Herşeye rağmen bana göre en iyi souls klonu şimdiye kadar.

  • mariano kullanıcısına yanıt

    Sekiro ve Bloodborne henüz oynama şerefine nail olamadım, zaten bu türe ilk girişim Elden Ring ile oldu sonrasında Dark Souls III ve en son olarakta Wo Long Fallen Dynasty oynamıştım. Ritim konusunda haklısınız gülü seven dikenine katlanır misali birazcık oyunu yapanların şakası diyelim. Lies of P - Day One Game Pass - 19 Eylül 2023 [Xbox] Bende bu türü yalamış yutmuş biri değilim ama Elden Ring ile başlayan macera bu türü sevmeme neden oldu. Sözüm meclisten dışarı yaş biraz ilerleyince benimde 36 oldu, önceden ben bunları rahat yapardım şimdi niye böyle oluyor yaa diyor insan arada Lies of P - Day One Game Pass - 19 Eylül 2023 [Xbox] 


    Özetle adamlar çok güzel bir oyun yapmış hani yılın oyunu olur olmaz ona bir şey diyemem ama bu oyun bu şekilde başka firmaların elinden çıksa idi çok daha fazla konuşulurdu gibi geliyor bana...





  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.