Şimdi Ara

Lg Tv de Blu-ray 3D. iso oynatmak mümkün mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. LG 3D tv m var. İso kalıplı 3D filmleri oynatmak istiyorum.Laptop dan hdmi ile Tv ye bağlayıp mounth edip kullabileceğim en güzel 3D programı hangisidir.Ama şu var ki program sinyali gönderdiği gibi tv 3D sinyal deyip otomatik 3D ye geçmeli. Onun dışında televizyondan manuel 3D ayarlamaktan bahsetmiyorum.
    Not:arcsoft Windows 8 e yükleyemedim ki en son 2014 sürümü var. PoVerdvd 11 de ise otomatik 3D ye geçmiyor yayın. Şimdiden teşekkürler.



  • Sorunumu Çözdüm . Belki Faydası olur diye anlatayım. Öncelikle Nvidia 3dtv diye bir program yükledim Physx ayarlarını önerilen yani ekran kartınızı görecek şekilde ayarlaydım. (Bu program gerekli mi bilmiyorum başka bir şey denerken yükledim . deneme süresi 14 gün . Deneme süresi bitince öğrenecem ) Cyberlink Power dvd 17 kurdum. 3d ayarlarını şu şekilde yapın : Play 3d in 3d media seçin. Convert 2d olanın tikini kaldırın .Display device den HDMİ 1.4 (3D 1080p 24 Hz) seçin . Mount ettiğiniz filmi play deyip oynatın. Eğer tv otomatik 3d ye geçmezse tv nizden başka bir girişi açın(örneğin hdmi 3 , canlı tv, av1 v.s) tekrar hdmi 1 e geçince otomatik 3 d algılayacaktır. Bu tarz 3d izlemenin artısı gözlerim sbs veya ou tarzı 3d ler kadar yorulmadı Görüntü gayet net. Eksi yanı ise filme ses atamıyorsunuz. Onu da ses dosyasını indirip filmle bir başlatıp ayarlayabilirsiniz.www.divxmnet.com dan istediğiniz sesi vip üyelik olmadan ve son hızda (mega.nz) indirebilirsiniz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.