Şimdi Ara

LG resmen doğruladı: Mobil bölüm kapanıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
2
Favori
5.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • En son çıkardığı telefon fiyattan bağımsız konuşmak gerekirse epey ses getirdi. Demek ki LG firmasının mobil bölümünde bu imkanlar var. Peki neden daha önceden bu hamleler yapılmadı.

    En azından fiyat performansa odaklansalar o da yeterdi.



    Bence LG'nin en büyük problemi piyasayı iyi analiz edemiyor oluşu ve müşteri tercihine aykırı bazı yenilikleri denemiş olmasıydı. Rakiplerinden geri kalan teknolojileri onlardan yüksek fiyattan sunmaya başlaması da bu işin tadını kaçırmıştı.



    Sektör adına üzücü bir kayıp.

  • LG telefonunuz varsa IMEI numarasına iyi sahip çıkın. Mazallah klonlanırsa karşınızda muhtap yok artık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim ne derse desin LG  

  • Mantıklı hareket. Tv de iyiler
  • Akıllı telefon öncesinde bile telefon üreten bir firmanın bu duruma düşmesi üzücü. Güven zor kazanılan ve kolay kaybedilen bir şey. Sarsılan güven yerine gelmedi. Özellikle G3 ve G4 deki başarısızlıklar firmayı bu noktaya getirdi. Sonrasında V serisi iyi cihazlar olsa da eskiyi geri getirmeye yetmedi. Çinlilerle rekabet de hiçbir firma için kolay değil açıkçası.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi burada koca koca şirketlerin stratejilerine bizim yorum yapmamız komik ama o zamanlar Samsung S5'e 1080p ekran koyarken LG gitti G3'e 2k ekran koydu. S5 yarabandı tasarımıyla pek beğenilmemişti. LG G3 kamerasında G2 kamerası kullanılırken ekstra olarak laser fokus eklendi. G3 2k ekran yerine kamera iyileştirmesi yapsaydı daha iyi olabilirdi. Arayüz olarak G3 S5'e göre çok daha iyiydi(touchwiz vs lg ux). G3'ün ekran kasa oranı da G2 ye göre artınca S5'den geride kaldı. Sonra ne olduysa oldu zaten.


    Not: Optimus black, lg g, lg g2,lg g5, lg v30+ spor.

  • 2016 yılında lg g5 almıştım, bu telefondan daha hızlı bir telefon olduğunu iddia eden biri varsa beri gelsin alnını karışlayayım. Sadece İnternette çok gezildiğinde hayalet ekran sorunu oluyor onada zaten alıştık, geçen sene orjinal batarya alıp değiştirdim ve yaklaşık iki yıldırda eşim sorunsuz kullanıyor. 2019 Mayısta da g7 thinq aldım ve g5 i eşime verdim... İki yıldır sorunsuz şekilde çok memnun olarak kullanıyorum hele bir ses sistemi varki fevkaladenin fevkinde yani efsane... Ben çok memnunum LG'den ve telefon departmanının kapatılması kararı alınması beni çok üzdü :(((

  • G6 kullanıyorum yaşamadığım sorun yok, o kadar diyeyim. Donmalar en büyük sorun. Pil zaten gitti, değişti. Pille çok sorunum yok şu an ama Note 8 Pro'nun yarı süresi gidiyor. Normal kullanımda bir günü çıkarmıyor. Ahize bozuldu pil değişince, telefonun telefon özelliği yok yani. Kamera sensörü çok küçük, o yüzden kötü. Arayüz kaç defa çöktü sayısını unuttum. Sürekli depolama doluyor SD kart çözüm değil. Beter olsun. LG evime sokmam bir daha. Ne televizyonu ne başka bir şeyi.

  • Lg adına doğru hamle, hatta geç kaldıkları bir hamle oldu. Lg g2 ile dikkatleri üzerlerine çekmişlerdi, o ara bende meraklanıp Lg g3 almıştım, kasa çatlağı o bu derken telefon servislik oldu, o dönem yedek parçası bulunamadı Lg g4 çıktığı için onu vermişlerdi. Lg g4 ise 5 6 ay sonra kapandı ve bir daha açılmadı, hatanın adı aklıma gelmedi fakat kronik sıkıntısıydı, sonra çekmece de kaldı. Arka arkaya çıkardığın iki tepe modelinde kronik sıkıntılı oluyorsa, bi zahmet bu işi yapmayın arkadaş...Bir daha asla Lg almadım, çevreme de aldırmadım.


    Aslında kötü telefonlar yapmıyorlar, lakin telefonlarda öyle saçma kronik hatalar oluyor ki insanları korkuttular. Müşteri güveni sarsılınca kolay kolay düzelmiyor.

  • Yedek telefonum hala LG Arena ....10 yılı geçti biraz nazlı olsada halen tüm fonksiyonları çalışıyor,zamanında ekran,anakart sorununa odaklanıp çözseler böyle olmazdı..

  • LG beni çok kızdırmıştı 2016'da aldığım sıfır G4'ün pili inanılmaz hızlı bitiyordu. Ayrıca hiç bir android güncellemesi vermeden telefonun desteğini bıraktı. Pil konusunu sonra affettim suç onda değil q808 işlemciyi geliştirendeydi. Fakat android güncellemesi vermemesini affetmedim. LG marka hiç bir şeyi ne aldım ne tanıdıklarıma aldırdım. Ne samsung ne apple'da, LG'de yaşadığımı yaşamadım. Telefon 2 senede hurdaya çıktı. Hakettiğini bulmuş, hala kızgınım.

  • Türkiye pazarında Çin menşeli olmayan 2 marka kaldı onlar da Apple ve Samsung

  • MrHamilton kullanıcısına yanıt
    Çinliler de türk malı olacak

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlk akıllı telefonumum LG değildi ama ilk ve son android telefonum LG idi.. p970di sanırım. donanım olarak taş gibiydi ama tam bir sürüncemeydi.

  • Rekabet olması iyiydi ama çöp cihazlar üretip insanları mağdur ediyorlardı, kapanması iyi oldu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g2 nin zafer sarhoşluğuyla g3te saçmaladılar.2k ekran yerine oled ekran falan koyup devam etselerdi çok daha başarılı olurlardı.g2 deki ekrana tıklama ile kilit açmayı g3 ile biraz daha geliştirselerdi örneğin c yazıp kamera açılması gibi şuan bambaşka bir lg olabilirdi.

  • g3 ten canım yanmıştı ama gene g2 deki hatrından ve o senelerin çok güzel geçmesinden dolayı lg ye g7 ile son bi şans vermiştim gerçekten çok süper bi cihaz ve çok memnunum hala kullanmaktayım iyi ki almışım, acaba v50, v60 ülkemize gelir mi derken komple çekileceğini duyduğuma çok üzüldüm

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nevfel

    Darısı Sony'nin başına.

    Sony hiçbir kategoride batmaz. Sonye kurban olun siz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darısı samsung oppo xiaomi huawei gibi çöplerin başına inş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.