Şimdi Ara

lg lm760s mi philips pfl6097 mi yoksa panasonic st50 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • uzman arkadaşlardan yardım bekliyorum.tv de aradığım ilk özellikler hd görüntü kalitesi,ps3 ve 3d de vasatın üstü bir performans bekliyorum.smart olayını mini pc ile halledebilirim.sizce ne almalıyım arkadaşlar.yeni yıla yeni tv ile girmek istiyorum.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: adrianvalentino

    uzman arkadaşlardan yardım bekliyorum.tv de aradığım ilk özellikler hd görüntü kalitesi,ps3 ve 3d de vasatın üstü bir performans bekliyorum.smart olayını mini pc ile halledebilirim.sizce ne almalıyım arkadaşlar.yeni yıla yeni tv ile girmek istiyorum.

    +1
  • s.a. açıkcası bende bu aralar karar verme aşamasındayım epeydir araştırıyorum, tv konusunda şu an son kararım 47 lg lm760s . Media Mark Konya açılışını bekliyorum ancak electroworld de de güzel fiyat var 2599 TL.

    Led Tv ye gelince, bence 2 marka arasında seçim yapılabilir lg - samsung arasında 3d istiyorsan bence kesinlikle lg olacak, onun dışında çoluk çocuk varsa ekranda panel olduğu için gene lg olacak, magic motion kumanda + , fiyat performans bence çok iyi

    bütçe çok yüksekse samsung 8000 veya 7000 serileri olabilir. aklına takılan birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım

    ps 3 :
    samsung serisi : parlak ekran ( gerçekten daha parlak ve renkli görüntü) artılarıda var eksileride, koruma paneli olmadıgı için yansıma sorunu,
    Lg: Hz i yüksek olan tv lerin görüntü geçişleri gayet iyi, 3d oyunları gayet başarılı, dual play özelliği ,)

    smart:
    Samsung biraz daha başaılı smart da ( telefonlarının satıslarının yuksek olmasından dolayı) ancak smart kullanabilmek için kesinlike klavye mouse şart
    lg smart geliştirilmesi gerekiyor ancak magic motion kumanda çok aşırı sevimli bişi

    sonuç: sıralama olarak bence samsung 8000 serisi - Lg lm960s - samsung 7000 - lm760s - lm670s sonrası olmaz..... bide sony falan var ama onların fiyaları çok yüksek (bu özelliklere göre) benim tavsiyem bende alacağım için söylüyorum lm760s ii karar.




  • Önceliğin smart tv, uygulamalar ve dolayısıyla medya oynatımı olmadığından Samsung veya LG yerine görüntü kalitesi ile ön plana çıkan Philips almanı tavsiye ederim, 6877 alabiliyorsan mutlaka almalısın, 3 taraflı ambilight ile muhteşem bir etki yaratıyor oyun oynamak :) O pahalı gelirse 6097 almanı tavsiye ederim zira 3 taraflı ambilight haricinde 6877 ile pek farkları yok, oyunlar için birebir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkangl -- 11 Aralık 2012; 16:14:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.