Şimdi Ara

# LG G6 TÜRKİYE GÜNCELLEME MAĞDURLARI KLUBÜ #

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilindiği gibi LG Türkiye G6 H870 için TR updatelerini yayınlamıyor.Cihaz stok android olan 7.0 Nougat sürümün de kaldı.Bu konuda mağdur olanları ve devam updatelerini istemek en doğal hakkı olan kullanıcıları aynı çatı altında toplamayı hedefliyorum.Bu resmen insanları enayi yerine koymaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-11B71D1D1 -- 1 Kasım 2018; 9:46:19 >



  • LG G6'ya hiç mi güncelleme yayınlamayacakmış? G5'e bile Android 8 Oreo yayınlanmaya başladı, bizim versiyonlara da gelmesini bekliyoruz, bir yanlışlık olmasın?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Father Torque

    LG G6'ya hiç mi güncelleme yayınlamayacakmış? G5'e bile Android 8 Oreo yayınlanmaya başladı, bizim versiyonlara da gelmesini bekliyoruz, bir yanlışlık olmasın?
    yalnışlık yok g6 ya verilen güncelleme geri çekildi Tr cihazları hala nougatta ben artık beklemekten vazgeçtim ama konuya fazla rağbet gelmedi demek ki g6 kullanıcıları güncellemeye pek gerek duymuyorlar.
  • Hortlatıyorum konuyu ama çok ilginç gerçekten... Konu sahibi, kullandığı amiral gemisinin hiç güncelleme almadığına dair bir iddiada bulunuyor(araştırmadım, gerçekten öyledir) ama aynı zamanda imzasında da LG G6'dan memnun olduğunu ifade ediyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Curimo

    Hortlatıyorum konuyu ama çok ilginç gerçekten... Konu sahibi, kullandığı amiral gemisinin hiç güncelleme almadığına dair bir iddiada bulunuyor(araştırmadım, gerçekten öyledir) ama aynı zamanda imzasında da LG G6'dan memnun olduğunu ifade ediyor.
    konuyu açalı aylar geçti hocam cihaz oreo aldı ve evet cihazdan memnunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.