Şimdi Ara

LG dayanıklı bir katlanabilir ekran katmanı geliştirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LG dayanıklı bir katlanabilir ekran katmanı geliştirdi



    Katlanabilir ekranlı akıllı telefonlar gelecek dönemde önemli bir gelir modeli haline gelecek. Sektörde katlanabilir telefon üreten belli başlı firmalar olsa da ekipman sektörü de bundan iyi bir şekilde faydalanacak. 



    LG yeni bir katman geliştiriyor



    LG Chem tarafından yapılan açıklamada Real Folding Window adı verilen yeni katlanabilir katman cam kadar sağlam ancak plastik kadar esnek bir yapıya sahip. Böylece katlanabilir ekranların dayanıklılığını arttırıyor. 



    Ayrıca Bkz.NASA, "Bundan sonra Dünya'ya asteroit çarpacak mı?" isminde kısa bir video yayınladı



    Katman için özel olarak geliştirilen kaplama materyalleri şeffaf bir termoplastik polimer reçine üzerine uygulanıyor. Birkaç mikro metre kalınlığında olan materyal ekranın iki tarafına da yerleştirilebiliyor ancak yine de çok ince olmasını sağlıyor. 



    Ayrıca bu katman katlamalara karşı uzun ömürlülük sunuyor. 200 bin katlamaya karşı dayanabilen katman böylece bir süre sonra ortaya çıkan aşınmaları da önlemiş oluyor. Yine hem öne hem de arkaya katlamalara karşı dayanıklı. Katmanın önümüzdeki aylarda üreticilere sunulacağı belirtiliyor. 

     




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/lg_introduces_new_foldable_display_material_with_no_creases_hard_as_glass-news-50837.php







  • Lg geliştirip samsung, apple, sony gibi markalara pazarlıycağına keşke kendi kaliteli ürününü üretseydi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İşte muhteşem bir haber. Katlanabilir ekranlı telefonların en büyük problemi ekranlarının tırnakla bile çizilebilmesi ve çok hızlı zarar görmesi, ayrıca editör yazmayı unutmuş olsa da halihazırdaki katlanabilir telefonlarda katlanan bölgede elle hissedilir bir tırtık bulunuyordu. LG'nin bu yeni teknolojisi bu tırtığın da oluşmamasını ve katlanabilir ekranın açıldığında kusursuz düzlükte olmasını sağlıyormuş.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.