Şimdi Ara

LG Active Bending Açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • CES2015 fuarına G Flex 2 duyurusu ile hızlı bir başlangıç yapan LG, söylentileri haklı çıkardı ve Active Bending adını verdiği ekranı kullanan konsept bir telefon ortaya koydu.
    Samsung ile LG arasındaki teknoloji yarışı hızla artıyor. Neredeyse LCD teknolojisi bu iki Koreli şirkete kalmış durumda. Geçen sene bu yarışta Samsung Note Edge modeli ile sertbir hamle yapmış ve dikkatleri üzerine çekmişti. Aslında eskilerden beri konsept tasarımlarda hayal edilen kenarları kıvrımlı telefon tasarımını önümüze kullanılabilir halde koymuştu. Bu hamleden sonra gözler LG tarafına çevrilmişti.

    CES2015 için G Flex 2 duyuran LG tarafından da bir hamle bekleniyordu. Ancak bir yandan da bu kadar sık duyuru yapmayacağı konuşuluyordu. Ancak anlaşılan LG yarıştan geri kalmayı göze alamadı ve Active Bending ismini verdiğiği ekranı kullanan 6″ boyutundaki konsept telefonu izlenime açtı.

     LG Active Bending Açıklandı


    Konsept telefonda en çok dikkat çeken özellik ise, Note Edge’in aksine Active Bending ekranın iki kenarı da oval olarak iniyor. Bu da iki tarafından da bildirim gösterilmesine imkan tanıyor. Bakalım LG bu tasarımı LG G4 modelinde kullanacak mı?

    Kaynak: LG Active Bending







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.