Şimdi Ara

LENSTAGRAM ile iPhone Kameranız bambaşka bir hal alıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    İnternette dolaşırkan bir site dikkatimi çekti ve sizlerle de paylaşmak istedim. Adından anlaşılacağı üzere, site iPhone kamera lensleri ile ilgili. Sitedeki ürünleri görünce iPhone kamerasıyla inanılmaz şeyler yapabileceğimizi anlıyoruz. Özellikle cep telefonu fotoğrafçılığı ile ilgilenen arkadaşların ilgisini çekeceğini düşünüyorum, aynı zamanda site de eğlenceli iPhone kamera aparat ve aksesuarları da var. Ürünler gerçekten alışılagelmişin dışında ve şaşırtıcı.

    İncelemenizi tavsiye ederim,

    Esenlikler,

    Sitenin adresi: https://www.lenstagram.net/

    Bu da feysbuk bağlantısı: http://www.facebook.com/Lenstagram







  • dealextream de 3 5 dolarlık ürünler 60tl bence çok pahalı belki malzeme kalitesi farklıdır ama o parada verilmez bence
  • Artik reklam yapmaktan vazgecin, bu actiginiz kacinci konu. Yeter ilgi gormuyor iste. Birde denk geldim diyorsunuz, madem satis yapma pesindesiniz 2.ele acin konunuzu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paylaşım için teşekkürler, haftalardır iphone için aradaığım 3 lü metal lensi burada buldum. Üstelik daha önceden almayı düşündüğüm photojojo.com (amerikada satış yapan lenstagram.net benzeri site) sitesine nazaran fiyatları oldukça uygun.

    dediğiniz sitede ürünler 3-5 dolar da değil ayrıca. Ürünlerin tr ye geliş kargo ücretleriyle beraber aynı şeye geliyor. buyrun bakınhttp://dx.com/s/iphone+fisheye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okurtman -- 20 Mart 2013; 16:50:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.