Şimdi Ara

lenovo g 560!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • slm arkadaşlar elimde bir lenovo g560 var nasıl olduğunu bilemıyorum bluetooth devre dışı kaldı çalışmıyor..
    aygıt yöneticisinden baktığım zaman diğer aygıtlar kısmında bluetooth çevre aygıtı yüklenmemiş ünlem işaretiyle gösteriliyor driverı sitesinden indirdim ama yüklenmıyor yükleme başladığında onarılsın mı diyor evet diyorum kurulumu yapıp yeniden başlatıyor ma sorun devam ediyor..

    aygıt yöneticinden aygıt sürücüsünü güncelle kısmından yapmaya çalıştım otomatik olarak internetten bulmuyor ben kendim klosör gösterdiğim zamanda yükleyemedi diyor..
    yardımcı olursanız çok sevinirim..



  • aynı problem wlan için bendede var,kardeşimin bilgisayarı ilk kurduğumda sorunsuzdu,daha sistemi tekrar kurduğumuzda böyle bir drvier sorunuyla karşılaştık, tekrar ele alcaz bakalım :
  • herşeyi kaldırıyorum yeniden kuruyorum kurulumu yapıyor en sonunda başarısız oldu bluetooth çevra aygıtı çıkarılmış diyor!
    kapalıyken kurulum yapmaya çalısıyorum izin vermıyor o esnad açıyorum sonra devam ediyor ama sonunda başarısız oluyor neden kurulmuyor neden çalışmıyor bu bluetooth arkadaşlar??
  • orjinal hdd imajı gerekebilir sanırım klasik kurulum yaptınız recovery yerine win7 dvd takıp sürücüleride resmi sitelerinden çektiniz hp nin dv serisi cihazlarındada benzer durumlar oluşuyordu
  • sevgili positive bir kurulum yapmadım win 7 ile ilgili işletim sistemi orjinal geldiği gibi sadece 2 gün önce akşam hta verdi bluetooth çalışmadı sonra driverleri zaten pc de var kurdum olmadı sitesinden yeniden indirdim yine olmadı kuruyorum olmuyor aygıt yöneticisinde hala sorunlu görünüyorlar bluetooth simgesi pc de çıkıyor ama çalışmıyor
  • ardadaşlar her yolu denedim ama olmadı çok lanet bişeymiş bu bi driver kuruyorum başka birisi gidiyor bende en son yedekleme yaptım şimdi de recovery e başladım bittikten sonra son durumu yazarım ilginiz için teşekkürler..
  • recoverdan sonra hersey düzeldi arkadaşlar şimdilik sorunsuz çalışmakta sistem..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kızılordu

    recoverdan sonra hersey düzeldi arkadaşlar şimdilik sorunsuz çalışmakta sistem..

    dediğim gibi hdd imajı yani cihaz ilk geldiği günki imaj bunuda recovery ile halletmişsiniz geçmiş olsun
  • bu kadar abartmayın driveri yuklu ise bagdastırcı kapalıdır baslat ara cubuguna bluetooth yaz ayarları cıkar onu sec bagdastırıcıyı ac yaz o bılgısayara onlarca kez atım format
  • Bluetooth sürücüsünün kurulamamasını nedeni cihazın kapalı olmasından kaynaklanıyor. Cihazı açmak için fn+f5 yapmak gerekiyor fakat bu da ilk kurulumda çalışmıyor. fn+f5 tuşunu çalıştırmak için energy management yazılımının yüklenmesi gerekiyor. Ben Win7 64bit üzerinde başarılı oldum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.