Şimdi Ara

Legend of Galactic Heroes (LOGH) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
10.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Remake olması benim için hayal kırıklığı oldu. Hikayeyi devam ettirselerdi daha iyi olurdu. Bence içine edecekler böyle bir efsanenin. Çizimleri ve seslendirmeyi sevmedim.
    Her şeye rağmen bi şans verip izlerim nasıl olmuş diye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C36D8071F -- 20 Eylül 2017; 16:17:52 >
  • Yeni video ve animeyle ilgili açıklamalar yapıldı. Trailer güzel olmuş. CGI efektler güzel gözüküyor. Anime önümüzdeki nisan ayında başlıyor ve 12 bölüm olacak. 2. sezon ise film serisi olarak gelecek
    https://www.animenewsnetwork.com/news/2017-09-20/new-legend-of-the-galactic-heroes-anime-reveals-cast-staff-promo-video-dates-titles/.121619

     Legend of Galactic Heroes (LOGH)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 20 Eylül 2017; 22:9:56 >




  • Ben umutluyum, Yang Wenli'ye bakın hele süper olmuş.
  • Yeni animenin ilk bölümü yayınlandı. Ben ilk bölümü beğendim ama bütün bölümler bitince izlemek istiyorum.
  • Ben çok beğendim ya yeni animeyi görsellik akıyor resmen...

    İlk bölümden Wenli yine başladı avlamaya..
  • Arkadaşlar ilk seriyi mi yeniden ele alıyor ilk filmi izleyip ana seriden devam etmiştim sagalar duruyor küçüklük hikayeleri. İlk serinin yeniden yapımıysa önce sagaları elden geçirip bundan devam edeyim diyorum. Nasıl izlemeliyim...?
  • Tersini düşünüyorum. Eski seri görsel açıdan enkaz durumundaydı özellikle ilk kez izleyecekler için bu versiyonun ilk versiyondan katbekat iyi olduğunu düşünüyorum. İkinci olarak seri çok eski olduğundan yeniden yapım o kadar kötü bir fikir değil bana göre.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Periah

    Tersini düşünüyorum. Eski seri görsel açıdan enkaz durumundaydı özellikle ilk kez izleyecekler için bu versiyonun ilk versiyondan katbekat iyi olduğunu düşünüyorum. İkinci olarak seri çok eski olduğundan yeniden yapım o kadar kötü bir fikir değil bana göre.

    Ben eski serinin görsel açıdan enkaz olduğunu düşünmüyorum. Star Warsta enkaz ona bakarsan ama yeniden çekmediler. İzleyen yine izliyor o eski üçlemeyi. Devamının yapılmasını tercih ederdim.
    Fragmanı görünce karamsar baktım biraz ama izledikten sonra benim de fikrim değişti. Uzay savaşları daha tatmin ediciydi. Eski seride savaş nasıl oluyor, filolar nerede falan anlamamıştım. Vurulan gemilerin tek yemesi de kötüydü bunlar yok gördüğüm kadarıyla.
    Açılış orijinal seride olduğu gibi olsaydı bence daha efsane olurdu. Önemsiz gibi gözükebilir ama orijinal seriyi izlerken beni etkileyen şeylerdi sözler.
    "Evrenin küçük bir köşesinde savaş devam ediyor. Savaşta, sadece biri galip gelebilir. Evren, el değmemiş ıssız bir bölge gibidir ve kanlı yaralar zamanla kaybolur. Belki de gökyüzündeki sayısız yıldız bu yaraları ebediyen hatırlayacak. Belki de bu yıldızların bile kaderlerinde bir gün yok olmak var. Bu yıldızların arasındaki insanlığın varlığı unutulmuş bir savaşın arta kalanlarından ibaret. Böyle bir zamanda evrenin orta yerinde önemsiz bir ada bir galaksi, savaş halindeydi. Savaşanlar, Galaktik İmparatorluğu ve Hür Gezegenler Birliği idi. Ayrıca, iki tarafla da ticaret yapan Phezzan adında bir gezegen-devlet daha vardı. Diğer iki taraf birbirleriyle savaşırken Phezzan tarafsız kalarak olanları izliyordu. Bu mücadele, 150 senedir devam ediyor."

    Yinede bi 5 bölüm izlemeden karar vermek olmaz bence.




  • Hocam bence Star Wars'ın ilk filmleride görsel açıdan enkazdır : ) Özellikle o peluş hayvanlar falan beni buyuk hayalkirikligina ugratti.



    Ben Star Wars serisiyle ikinci ucleme olan gorsel acidan yenilenmis versiyon ile basladigim icin ilk filmler benim icin pek parlak degil.



    Bunun disinda Star Wars'un gunumuzde cekilen drvam filmleride son derece vasat. Siradan filmlerdir. Hatta Disneyin cektigi ilk filme bakarsaniz ana serinin ilk filminin klonu gibi birseydi. Bence Star Wars filmlerini yeniden cekmek su anki gibi seriyi para kazanmak icin sundurmekten daha iyi bir fikir.



    Bu anime serisi icinde zaten cok eski oldugu icin yeni izleyecek kitleyi bastan yakalamalari gerektigini dusunuyorum. Bu animenin devam serisi olsa o zaman grnc nesil pek bitsey anlamayacak ve 110 bolumluk eski versiyonada pek katlanmayacaklar sonuc tam bir fiyasko olacak. O acidan ben olumlu yaklastim.



    Bu arada seriyi fragman disinda izlemedim tamamlansin bakariz zaten biliyoruz neler olacagini, hikaye saglam birde biraz akicilik, gorsel ziyafet ve aksiyon ile seriye dinamizm getirirlerse yani bir klondan ziyade eskisi temel alinarak yeniden yorumlanirsa yer yer harika olur diye dusunuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu arada bende su sozu seviyordum umarim duruyordur : )





    Her çağda,



    Her toplumda,



    İnsanoğlunun eylemleri aynı kalır...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski seriyi hiç izlemedim. Buna başlasam problem olur mu ?
  • Bence eskiyi bosverip direk bundan baslayin ayni hikayeyi anlatiyormus.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk bölümünü izledim. Fena değildi. Eskisini izlemediğim için ayrıntılı yorum yapamayacağım. Ana karakterde Lelouch ve Light Yagami havası var :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 6 Nisan 2018; 20:54:13 >
  • Yeni animenin opening şarkısını da beğendim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 12 Nisan 2018; 18:54:15 >
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Cidden harika olmuş,katılıyorum

    Bana kalırsa sezonun en iyisi

    Hiroyuki Sawano farkı diyelim artık,adam gerçekten efsane



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 23 Nisan 2018; 21:45:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Periah

    Bu arada bende su sozu seviyordum umarim duruyordur : )





    Her çağda,



    Her toplumda,



    İnsanoğlunun eylemleri aynı kalır...
    Bence bu animede bu sözü "Her çağda, her toplumda, insanoğlunun eylemleri aynı kalır... " söyleyebilecek kimse yok. Bir defa anlatıcı yok en büyük eksiklik bu bence.
    Eski seride Yang Wen-li hiç savaş yanlısı olmadı mesela Iserlohn kalesi ele geçirildiğinde düşman gitsin diye thoru ateşliyorlar ve birden 1000 gemi buhar olunca "Bunun adı savaş olamaz, korkunç bir şey" falan diye söylenmeye başlıyor birlik tarafı. Sonra düşman teslim olmayacağım falan diye bağırınca Yang Wen-li sinirleniyor "bunu gibiler var oldukça bu savaş hiç bitmez" diyor ve ana gemiyi yok ediyor thor ile. Yeni seride yang böyle düşünmüyor mesela düşman teslim olmam dedikten sonra direkt thoru ateşliyor.
    Animeyi güzel yapan bu gibi detaylardı benim için. Bu bölüme kadar gördüklerimden dolayı diyebilirim ki olması gereken anime bu değil. Eski seride duygulandıran hiç bir sahne yeni seride duygulandırmadı. Eski seride 3. bölümü izledikten sonra "bu animenin kafası başka", "baya mesaj kaygısı taşıyor", "o zaman devam edeyim" demiştim. Çünkü uzay savaşını çok sevmemiştim. Yeni seri daha çok düzgün savaş yapalım gerisi önemli değil kafasında. Bu yeniden yapım baya düz anime olmuş.




  • Eski seri ile arasında 30 yıl var. Değişen anime sektörü durumu buraya kadar getirdi. Günümüz animeleriyle karşılaştırırsak gayet iyi. Ayrıca bölüm sayısı 12 olunca bazı detayları hızlıca anlatmak zorundalar. Zaten bundan sonra 3 tane film gelecek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 110 bölüm olan seri yapılmış en iyi anime falan. Buna da bakalım nasıl bişeymiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-05471E679

    İlk bölümünü izledim. Fena değildi. Eskisini izlemediğim için ayrıntılı yorum yapamayacağım. Ana karakterde Lelouch ve Light Yagami havası var :)
    Hem senin yorumun hem de konuyu açan arkadaş (yıllar önce yazmış) "Code Geass'ı sevenler buna bayılacak" diye, bu yüzden ben de başlıyorum seriye
  • Çevirisi geç çıktığı için bugün itibarıyla sezonu bitirdim. Bence fena değildi. Çizimler beklediğim kadar kötü olmadı. Efektler ve müzikler güzeldi. Karakterlere diyecek bir şey yok zaten. 13 bölüm yerine 25 bölüm falan olsaydı daha iyi olabilirdi. Devamı film serisi olarak gelecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 15 Temmuz 2018; 0:56:58 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.