Şimdi Ara

LCD ve Plazma denemek için içerik arıyorum (Hareketli, karanlık sahneler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forumda gördüğüm kadarıyla usta olarak adlandırılabilecek arkadaşlarımız mümkünse alacağınız tv'yi kendi götürdüğünüz (karanlık ve hareketli sahneleri olan) içerikle deneyin diyor. Peki böyle "AL, ŞUNU DENE" diyebileceğiniz bi kaynak var mı herangi bi internet sitesinde?? Beni bu konuda yönlendirebilecek misiniz acaba...

    Hani bu kadar muhabbeti dönmüşse internette bi yerlerde böyle bi içerik vardır diyorum :) Forumda arattım ama bulamadım, belki daha önce değinilmiştir, öyleyse kusura bakmayın ve beni oraya yönlendirin.

    şimdiden teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saldi -- 13 Mayıs 2008; 19:10:19 >







  • quote:

    Orjinalden alıntı: saldi
    Hani bu kadar muhabbeti dönmüşse internette bi yerlerde böyle bi içerik vardır diyorum :) Forumda arattım ama bulamadım, belki daha önce değinilmiştir, öyleyse kusura bakmayın ve beni oraya yönlendirin.

    Üst konudaki konu listesinde 13) HD Medya Kaynakları başlığına bakabilirsiniz.
  • Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim ama içerik arıyorken kıstasım HD olması değil, konu başlıkları listesinde HD kaynaklar var, buraya yazmadan önce oraya bakmıştım zaten. (Kaldı ki tüm mağazalarda HD görüntüyle sunuluyor TVler)

    Benim aradığım -eğer varsa- demo gibi kullanılan, tv'nin karanlık sahnelerdeki hareketli sahnelerdeki performansını gösteren ufak bir içerik. Link olmasa da tavsiye alırım, bu işi bilenler TV deniyorken neyle denedi?

    tekrar teşekkürler.
  • Test için sadece belli yerlere (teknik dergiler, siteler vb) verirler tv leri, son kullanıcının deneme şansı çok olmasa gerek, ancak bir tanıdığınız varsa bu tip mağazalarda deneyebilirsiniz aksi halde al dene şu tv yi gel kimse demez ki:)


    onun yerine işte burda paylaşım yapan ve cihazı almış olan arkadaşların inceleme ve tavsiyelerine güvenebiliriz.
  • sayın saldi,
    tv denemeye giderken hatta projeksiyon da buna dahil,HD değil dvd test et....hd bütün ekranlarda zaten bomba gibi,karanlık hızlı sahnelerin bol olduğu dvdler test et,mesela yüzüklerin efendisi gibi...kasvet-pus-duman bu tür sahnelerde cihazlar kendini belli eder....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.