Şimdi Ara

Laptop Elektrik Yemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Yaklaşık 1 ay önce, kullandığım laptop açtıktan 10 saniye sonra kapandı. Ve bir daha en fazla ASUS ekranını görebildim ve kapandı. Çoğunlukla açılmadı bile, tepki vermedi. Bataryayı çıkartıp statik boşalttım, ram’leri sildim vs ancak çözemedim.

    Ek Bilgi olarak laptop yaklaşık 10 gün yatmıştı. Akşam kullanmıştım, sabah uyandığımda bu sorunla karşılaştım.

    Tamirciye götürdüm ve sorunun anakartta olduğunu söyledi. Ben de bilgisayarı köşeye koymuştum duruyordu yaklaşık 1 aydır.

    Dün öylesine şarjını takıp açtım ve açıldı. Öncelikle baya bi uzun sürdü açılması, sistem güncellendi, Windows güncellendi. Açıldığında tarih ve saat son kapandığı zamanı gösteriyordu.

    Bilgisayar normal şekilde açıldı, formatladım temiz Windows 10 kurulumu yaptım(3,5 senedir hiç formatlamamıştım.) . Kapattım, tekrar açtım, uyku modu, hazırda beklet, hepsini denedim. Yaklaşık 5-6 saat kullandım gerek fişte, gerek bataryada. Normal bir şekilde kullandım, kapattım ve uyudum.

    Bu sabah uyandım ve tekrar aynı sorun oldu. Bilgisayarı açtım, Asus yazısı göründü ve gitti. Yine tepki vermiyor. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı, sorun ne olabilir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madam Curry -- 21 Aralık 2019; 11:55:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • bataryanın şarjı olupta açılmıyorsa sorun anakartta olma ihtimali çok yüksek ama batarya ölü ve bilgisayar sadece şarjdayken açılıyorsa normalde ve bir anda bu problem çıktıysa bir ihtimal şarj soketi gitmiş olabilir. Birde şarj aletinizde de sıkıntı varsa buda böyle bir problem yaratmış olabilir. Ama test etmek lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.